Ta exekuce - blokace účtu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.2.14 21:21

Mě taky přijde jako nesmysl že by se vedlo dvojí řízení na jednu dlužnou částku.
Ale až se mi bývalý dostane do ruky tak to bude hodně ošklivý. Málem mě omyli když jsem to vyzvedla na poště.

• Citovat
  • Upravit
113
10.2.14 21:21
@anickadomnik píše:
samozřejmě jsem myslela že pokud bude reálně platit :lol: :lol: :lol:

Exekutor je naopak podnikatel, který potřebuje co nejvyšší náklady a ty náklady jsou také jeho zisk, takže se jim nedá věřit ani pověstný nos mezi očima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
10.2.14 21:23

@exekuce co vím tak vždy když byla na straně dlužníka ochota v rozumných částkách platit tak to exe stačilo a další kroky nepodnikaly, ale dneska to tu vzdávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
10.2.14 21:23
@anickadomnik píše:
já jsem taky nepsala nic o exekučním řádu ani OSŘ :mrgreen:

No ale tím se exekutor musí řídit, to je dost zásadní. Nějaká telefonická dohoda s povinným má nulovou hodnotu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
10.2.14 21:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
10.2.14 21:25
@anickadomnik píše:
@exekuce co vím tak vždy když byla na straně dlužníka ochota v rozumných částkách platit tak to exe stačilo a další kroky nepodnikaly, ale dneska to tu vzdávám

Ale ano, někteří jsou celkem solidní, ale spousta z nich je špína. Vždycky je potřeba myslet na tu nejhorší variantu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.14 21:41

Domluvila jsem se že pošlu půlku. Ani jsem nemusela tolik, chtěli po mě cca 1/6 ale chci to mít rychle zaplacený a mít klid.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel