Tablet ASUS - zamrznutí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3406
3.2.14 10:01
@Hanulínek píše:
Ha! Neco to dělá!! Začalo to se mnou mluvit!! Hurá! A vypadá to, že díky připojení k našemu PC začal zuřivě nabíjet! Hurá!
Je možné, že by zlobila baterie??- bez jediného náznaku vypadla? 8o
Synáček se pos… ráno radostí! :dance:

no vidíš to :palec: :palec: je možný že vám třeba blbne nabiječka takže to bylo uplně vybití :nevim: hlavně že už vám tablet jde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
3.2.14 14:49

@hanzbl00 -Díky bohu tablet jde. Moc díky za rady a podporu!! :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
3.2.14 14:52

@Ali-Ali, @White_Queen -já si říkala, že ti ajťáci budou mít nějakou takovou teorii. Určitě do téhle problematiky vidí víc než my, obyčejní smrtelníci a já bych se té jejich paranoi- ohledně zbytečných virů a následnému zvyšování nákladů za antivir -ani moc nedivila.
Holky- i Vám díky!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
9.8.14 20:19

Presne tohle se nam taky stalo. Museli jsme reklamovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
25.12.14 15:59

tablet asus memo pad7 me 176cx

Ahoj holky stalo se nám něco podobného akorát tablet nezamrzl ale sám se vypínal dokonce jednou po té co se tám vypnul nešel zapnout celý den Sestřička z toho byla smutná, že bude muset na reklamaci nadávala tabletu a ráno, když se probudila zkusila jej zapnout no a ono to šlo zatím jsme nereklamovali uvidíme, co to udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.5.17 01:37

Vďaka

Ďakujem za skvelú radu. Pracovný tablet ASUS, ktorý som pred pár dňami dostala, mi takto zamrzol. Bola som z toho poriadne nešťastná, tak som hľadala na nete, čo s tým. Našla som tvoju radu a pomohla!!! Veľmi Ti ďakujem! Inak by som mala v práci problém!
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.3.19 20:39

Hele, neboj se.Já mám problémy samé s tabletem akorát že je Acer.Taky mi to tam furt háže když ho chcu zpustit.Furt Fastboot Mode.Prej že to je mode na aktualizace Mobilu ale na tablet to nemá vliv.S mým tabletem to vůbec nic nedělá.Když ho vypnu a zapnu tak je celej vybitej a musím zase čekat na to abych si zahrála svojí oblíbenou hru.Prostě hrůza.A na reklamaci to nevypadá.Jenom se musí počkat na to než se ti dobije na 100%.Potom to možná půjde nebo tam zase skočí Fastboot Mode.Prostě annoying.stalo se mi to dnes 2 krát.Myslela jsem si že se picnu.Protože nemůžu vidět co tam je za správu na počítači protože to nepřečte to USB od mého tabletu.Nemusíš se bát počítač ti to nezaviruje.Kdyby něco řekni mi.Ráda ti víc pomůžu. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák