Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, snad mi prosím poradíte.
Syn dostal k Vánocům tablet ASUS MEMO Pad HD7 a dnes mi ukazoval fotky, které nafotil o víkendu, ale tablet dosl. zamrznul. Mimo vypnutí s ním nešlo udělat vůbec nic. Momentálně je vypnutý, byl dostatečnš nabitý, ale zapnout už nejde. Zkusili jsme ho cvaknout na nabíječku, ale ani tak žádná odezva.
Máte nápad co s tím? Syn je samozř. hrozně smutný, dušuje se, že s ním nikde nepraštil- fakt je na něj přepečlivý, neustále ho nosí a ukládá do masivního pouzdra, takže mu věřím.
Ještě mě napadlo- nemohl by být nějak zavirovaný?? Máte u tabletů antivirus?? ![]()
Jinak byl norm. koupený v kamenné prodejně, tak když bude nejhůř, půjdeme ho reklamovat, ale znáte to- bude to na dlouho a výsledek nejistý. ![]()
Navíc tam má dost soukromých rodinných fotek. ![]()
Za každou radu- díky!
Pokud se pripojuje na net je antivir nutnost! Tablet bych reklamovala, co s nim jinyho…
@geilens -A myslíš, že by tenhle problém mohl být způsobený absencí toho antiviru?? Na net chodí minimálně- zatím nemáme funkční wifi, ale co já vím, kde brouzdá při návštěvách babiček…- samozř. má tendenci to pořád zkoušet. ![]()
Zkus ho restartovat tim, ze zmacknes a budes drzet spolecne tlacitko na vypnuti a tlacitko hlasitosti po dobu nejakejch 8 sekund (pokud tam teda tablet nema nejaky jiny tlacitko na restart) a pak ho znovu zapni. Pokud to nepomuze tak reklamace co jinyho
ja teda nemam tablet asus ale tohle my na tom mym pomohlo
Tak zavirovany by byt nemel, pokud tam nikdo nestahoval nic od jinud nez z PlayStore (cesky to je asi jinak?). jen z prohlizeni webovek a stahovani aplikaci z PlayStore se Andriod zavirovat neda.
@hanzbl00 Tak jsem to zkusila ana obrazovce se objevila hláška.
select boot mode:
(volume_up to select. Volume_down is OK.)
(recovery mode)
(fastboot mode)
(normal boot)
= fastboot mode…
Tohle na obrazovce zůstává a opět s tím nic nejde udělat, teď už ani vypnout. ![]()
Jo a asi jste pochopily, že jsem na tyhle technologie totálně nepoužitelný bl.bec.
![]()
Tyjo tak to bude asi na reklamaci, ono co sem cetla tak ty asusy mivaj dost takovyhle problemy,,zkousela si ho treba nabit pres usb kabel? nevim jestli by to pomohlo ale zkusila bych ho strcit do pocitace co se stane ![]()
Myslim ze virem to neni, ale nikdy nevis kam ti decko chodi a kdy si tam vira nevedomky pusti…
@Hanulínek píše:
No, aby mi neoddělal ještě počítač.To by mě mužský zabil.
@geilens no, jestli se ho podaří rozjet, tak tam antivirus stáhnu hned nějak přes počítač. Zatím jsme to neudělali, protože jak už jsem psala- já tomu prd rozumím a mužský nemá čas. ![]()
A máš pravdu- bůh ví, kam to děcko na netu zabrousí a co si tam pustí.
@Hanulínek tak to snad nehrozi, ale nahoda je blbec. Kolik je synovi?
@hanzbl00 smazat asi nemohl nic- norm.jsme prohlíželi fotky-jednotl. obrázky přes celou obrazovku a najednou zamrznutí a nehnuli jsme s ničím mimo vypnutí. ![]()
Antivir stahnes normalne na appstore nebo jak se to jmenuje… myslim ze kdyz to reknes klukovi tak to zvladne sam…