Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Koupili jsme k Vánocům nový tablet a když do něj nakopíruji knihy, tváří se, jakoby tam nebyly. Přitom by tablet měl podporovat hodně formátů - hlavně EPUB a MOBI. Zkoušela jsem i přes google play stáhnou jakýsi programy na čtení, ale taky bez úspěchu. Nemáte nějakou radu? Tablet je z dx.com ze Šanghaje, takže výrobce se nezeptám. ![]()
@Katie So U PC bych tomu řekla mezi židlí a klávesnicí, ale tablet klávesnici nemá ![]()
@blabola No, předpokládám, že to bude tablet s Androidem, takže najít nějaký reader a nainstalovat ho tam, konkrétní neporadím, já mám na eknihy čtečku.
A máš na tabletu nainstalovaj prográmek (např. CoolReader), kterej ti umožní ty knížky číst? ![]()
@blabola Já nevím jak je to u šanghaje ale u Ipadu se dá stáhnou aplikace ebook.
Já osobně mám v tabletu i v mobilu Moon Reader a v pohodě..
@Missy_X píše:
Možná výrobce ze Šanghaje klamal![]()
![]()
![]()
![]()
To nemyslím, jak je v tom Android, tak to je už relativně jedno, co je to za výrobce, myslím ve smyslu základní funkčnosti, samo, že to může mít horší rozlišení, procesor atd.
@blabola Tak holt budeš muset nainstalovat nějakého správce souborů, najít, kam si ty knížky nacpala, a sputit to z něj. Nebo se podívat, zda ten nainstalovaný program nemá někde nastavené, odkud si načítá knížky.
Určitě bude stačit nainstalovat nějaký program na čtení souborů EPUB nebo MOBI, bez toho to nepůjde.