Tablet - nechce číst

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
164
26.12.13 18:23

Tablet nechce číst

Koupili jsme k Vánocům nový tablet a když do něj nakopíruji knihy, tváří se, jakoby tam nebyly. Přitom by tablet měl podporovat hodně formátů - hlavně EPUB a MOBI. Zkoušela jsem i přes google play stáhnou jakýsi programy na čtení, ale taky bez úspěchu. Nemáte nějakou radu? Tablet je z dx.com ze Šanghaje, takže výrobce se nezeptám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5421
26.12.13 18:35

A není nějaká chyba v nastavení? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101473
26.12.13 18:50

@Katie So U PC bych tomu řekla mezi židlí a klávesnicí, ale tablet klávesnici nemá :think:
@blabola No, předpokládám, že to bude tablet s Androidem, takže najít nějaký reader a nainstalovat ho tam, konkrétní neporadím, já mám na eknihy čtečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
26.12.13 18:53

Možná výrobce ze Šanghaje klamal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4118
26.12.13 19:05

A máš na tabletu nainstalovaj prográmek (např. CoolReader), kterej ti umožní ty knížky číst? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
26.12.13 19:15

@blabola Já nevím jak je to u šanghaje ale u Ipadu se dá stáhnou aplikace ebook.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
26.12.13 19:16

Já osobně mám v tabletu i v mobilu Moon Reader a v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101473
26.12.13 19:23
@Missy_X píše:
Možná výrobce ze Šanghaje klamal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To nemyslím, jak je v tom Android, tak to je už relativně jedno, co je to za výrobce, myslím ve smyslu základní funkčnosti, samo, že to může mít horší rozlišení, procesor atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
26.12.13 20:01

@blabola Tak holt budeš muset nainstalovat nějakého správce souborů, najít, kam si ty knížky nacpala, a sputit to z něj. Nebo se podívat, zda ten nainstalovaný program nemá někde nastavené, odkud si načítá knížky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
29.12.13 01:06

Určitě bude stačit nainstalovat nějaký program na čtení souborů EPUB nebo MOBI, bez toho to nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák