Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, potřebovala bych poradit…naši kluci jsou jim 4roky začli chodit na angličtinu a chtěli bycho jim koupit na Vánoce tablety, ale nevíme jaké…určitě nechceme kupovat žádné drahé a nevímev jestli je to vůbec chytne, ani nevím zda-li se prodávají nějaké pogumované, odolnější proti pádu či nárazu a určené dětem…proto Vás touto diskuzí žádám o radu a zkušenosti…klidně posílejte odkazy na tablety…PŘEDEM VÁM MOC DĚKUJI ![]()
Odolné tablety dělá třeba Panasonic, ale odolné dětem, to už nikdo negarantuje ![]()
Levné tablety bych nekupovala, jen proto, abych jej měla za každou cenu. Většinou to moc dlouho nevydrží ani v rukou dospělého.
Myslela jsem něco tohoto tipu…http://www.raj-elektra.cz/product/tablety/tablety/detsky-tablet-7_quot__-wi-fi_-zelen/115772
My máme teda normální tablet - jeden máme my doma, o dost dražší a propracovanější má manžel jako pracovní. Nemáme specielně dětský - ale děti na něm mají hry, takže si na něm často hrají - nesmí se o něj přetahovat a musí s ním sedět, né, že by to nic nevydrželo, taky už nespočetně krát spadl na zem, jen si nemyslím, že by vydržel všechno.
Co od toho tabletu očekáváš? Nemám totiž ani ponětí o tom, co typické dětské tablety nabízejí, jaký je rozdíl mezi nimi a těmi normálními
.
Na aukru jsem viděla tablet pro děti co je pogumovaný, stačí si tam zadat: TABLET PRO DĚTI MPOWER NJOY 7 WIFI ANDROID4.0.4 jiný tablet pro děti jsem jednou viděla i v expert elektro ten stál kolem 3tis.
Ahoj, chtěla bych obnovit diskuzi. Chtěli bychom si domů koupit tablet, který by občas používala i dcera. Zajímají mě zkušenosti vás ostatních, kteří dítě na tabletu necháváte si hrát.
Máte nějaké speciální ochranné pouzdro, držák do auta?
Necháváte dítě s tabletem samotné?
Na co všechno dítě tablet používá?
Kdy jste tablet dítěti dali (kolik mu bylo let)?
@pet14 píše:
http://www.novinky.cz/…-ditete.html
tvl
Opět hodnotný článek na novinkách ![]()
Tak muj synovecek ted dostal tablet v 5 letech
, ipad, ale musim rici, ze tam byly moc hezky hry, puzzle, skladacky, pexeso a tak…samozrejme, aby u toho dite nesedelo cely den, ale chvilku, proc ne? Stejne se tomu neubranime ![]()
@Housa píše:
Ahoj, chtěla bych obnovit diskuzi. Chtěli bychom si domů koupit tablet, který by občas používala i dcera. Zajímají mě zkušenosti vás ostatních, kteří dítě na tabletu necháváte si hrát.
Máte nějaké speciální ochranné pouzdro, držák do auta?
Necháváte dítě s tabletem samotné?
Na co všechno dítě tablet používá?
Kdy jste tablet dítěti dali (kolik mu bylo let)?
Ahoj. Tablet jsme koupili, když byly dceři tři roky. Má na něm pohádky a pár her a aplikací. Některé vzdělávací, některé ne. Kontrolovat už ji nemusím jako dřív. Naučila se s tím a ví kde co má. Jen když se dostane na youtube, tak aby nekoukala na kdoví co.
Pouzdro máme, ale ne do auta. Tedy v autě tablet nepoužíváme, takže není třeba. Jen nějaké pouzdro, kdyby to spadlo na zem, aby nebylo hned po tabletu
Přeji dobrý den, doporučil bych z vlastní zkušenosti hru na tablet, kterou jsem dal dohromady pro našeho cvrčka - 22 měsíců. Od 1 roku si jí zamiloval a do dnes u ní oba usínáme - spolehlivě.
Proto jsem se rozhodl jí dát na google ke stažení zcela zdarma, najdete zde:
https://play.google.com/…apps/details?…
Je to sice spíše pro chlapečky, ale mám kladné ohlasy i od maminek holčiček.
Náš malý se díky téhle hře naučil vyslovovat jednotlivé druhy vozidel, barvičky - i když je zatím všechny nerozezná, a zlepšil si motoriku rukou a prstíků - už do displaye nebouchá dlaní, ale jemně se dotýká ukazováčkem.
Budu rád, když hru vyzkoušíte, a necháte komentář, případně mi napíšete zkušenosti na e-mail, podpoříte mě tak v jejím zlepšování a dalším vývoji. Velice děkuji
Příspěvek upraven 01.10.14 v 10:30