Tabletky proti padání vlasů

52
12.7.16 21:38

Tabletky proti padání vlasů

Ahoj, nemáte nějaký vyzkoušený přípravek proti padání vlasů? Těhotná nejsem, děti nemám a vlasy mi hodně padají. Měla jsem tabletky Biosil, to i docela pomohlo, ale okamžitě, jak jsem to vysadila, tak mi vlasy zase začaly padat. Proto se obracím na vás. Děkuji Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3678
12.7.16 21:48

@janajekůl kamarádka kadeřnice mi poradila trojkombinaci „vápník, hořčík, zinek“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
12.7.16 22:27

Tak jez biosil dal, ne?
a super je take Panthenol, jsou to tabletky primo na vlasy, nehty, kuzi…oranzove ;) me po nich ted krasne podrustaji nove vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
12.7.16 22:39

Já koupila nedávno v DM něco přímo na vlasy, je to asi 3 týdny a je to myslím už znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
13.7.16 00:02

Dobrý je Biosil - cenově dostupný, ještě jsem brala Methionin. Od kožní jsem dostala tonikum Alpicort F. Trochu zlepšení je, ale ne moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
13.7.16 14:06

Ahoj, to já zítra jdu ke kožní, mám 9. měsíců po porodě a nekojila jsem, beru 2. měsíce Biosil nepomáhá. Ostříhala jsem se na krátko, vlasy padají a nepodrůstají. Přitom před 3 roky jsem ho brala a pomohl mi a v těhotenství jsem měla husté a krásné vlasy. :nevim: Tak jsem zvědavá co mi poradí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
13.7.16 14:44

Mě hodně pomohl Methionin ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
14.7.16 20:41

Tak byla jsem dnes u doktorky a ta mi předepsala Beloderm a tablety Biotin co si.Za měsíc jdu na kontrolu, tak uvidíme :think: Ještě se zmínila o Schindelových minerálech. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
14.7.16 22:17

Ještě jím para ořechy, v jednom ořechu je denní dávka zinku. Ale zatím nevím, jestli to pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sofie2212
25.11.17 16:25

Mě pomohl Forcapil, doporučila mi je lékárnice a už po měsíci mi o dost méně padaly a po třech měsících mi vlasy nepadají a mám je pevné a lesklé.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex