Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, nemáte nějaký vyzkoušený přípravek proti padání vlasů? Těhotná nejsem, děti nemám a vlasy mi hodně padají. Měla jsem tabletky Biosil, to i docela pomohlo, ale okamžitě, jak jsem to vysadila, tak mi vlasy zase začaly padat. Proto se obracím na vás. Děkuji Jana
@janajekůl kamarádka kadeřnice mi poradila trojkombinaci „vápník, hořčík, zinek“
Tak jez biosil dal, ne?
a super je take Panthenol, jsou to tabletky primo na vlasy, nehty, kuzi…oranzove
me po nich ted krasne podrustaji nove vlasy.
Já koupila nedávno v DM něco přímo na vlasy, je to asi 3 týdny a je to myslím už znát.
Dobrý je Biosil - cenově dostupný, ještě jsem brala Methionin. Od kožní jsem dostala tonikum Alpicort F. Trochu zlepšení je, ale ne moc.
Ahoj, to já zítra jdu ke kožní, mám 9. měsíců po porodě a nekojila jsem, beru 2. měsíce Biosil nepomáhá. Ostříhala jsem se na krátko, vlasy padají a nepodrůstají. Přitom před 3 roky jsem ho brala a pomohl mi a v těhotenství jsem měla husté a krásné vlasy.
Tak jsem zvědavá co mi poradí. ![]()
Tak byla jsem dnes u doktorky a ta mi předepsala Beloderm a tablety Biotin co si.Za měsíc jdu na kontrolu, tak uvidíme
Ještě se zmínila o Schindelových minerálech. ![]()
Ještě jím para ořechy, v jednom ořechu je denní dávka zinku. Ale zatím nevím, jestli to pomáhá.
Mě pomohl Forcapil, doporučila mi je lékárnice a už po měsíci mi o dost méně padaly a po třech měsících mi vlasy nepadají a mám je pevné a lesklé.