Tabletky v těhu

156
7.8.15 09:30

Tabletky v tehu

Ahoj chci se zeptat brala nektera tabletky na bolest… jsem ve 13 tt a vcera sem byla trhat stolicku v noci sem nespala neslo to jak to bolelo dnes to.neni o nic lepsi tabletku sem zadnou nevzala mam s toho strasny strach dneska jsme byla na velkem utz a ptala se doktora rekl ze nevadi kdyz si vezme dve tabletky treba panadolu dene po dobu dvou dnu ze se urcite nic nsstane…bolest je hrozna nejradsi bych si urezala hlavu ale mam strach si vzit ten panadol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
7.8.15 09:33

Panadol je pro těhotné bezpečný. Pamatuj si, že bolest, se kterou nic neděláš a trpíš, je horší než 2 tbl. za kdo ví jak dlouho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.8.15 09:35

Panadol můžeš určitě a osobně bych lupla i jeden Brufen - ibuprofen se nesmí až ve třetím trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
7.8.15 09:35

@fragola pri me smule se mi narodi dite se dvema hlavama :)… vezmu si uz to nedavam a dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1276
7.8.15 09:36

@tera91 mě doktor dovolil i paralen klasický ale to jsem brala jen 1 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
7.8.15 09:37

@tera91 To já už bych musela mít doma sedmihlavou saň :lol:
Vezmi, přece se nebudeš zbytečně trápit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101696
7.8.15 09:40
@veroa píše:
@tera91 mě doktor dovolil i paralen klasický ale to jsem brala jen 1 :)

No, vždyť se to taky od panadolu nijak neliší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
7.8.15 09:41

@fragola :D :D…uz sem si vzala a pak si dam jeden na vecer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
7.8.15 09:44

@tera91 Tak ať se ti uleví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27677
7.8.15 09:48

Mě doktorka řekla, že když je to mimořádně tak ani brufen nevadí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
7.8.15 10:18

@tera91 me rekl gynekolog, ze daleko horsi nez tabletka na bolest je pro dite bolest samotna. Ze to diteti ublizuje vic nez tabletka, takze si ji klidne vezmi. Samozrejme ne 8 brufenu denne, ale jednorazove nebo pri velke bolesti bych to klidne udelala. Trpela jsem neskutecne migrenami v tehotenstvi a proste jsem musela taky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
7.8.15 10:30

@pelikan21 na migreny jsem si uz zvykla ty uz mam od 13 let a navic mam neurogeni tetanii a neni to zadna sranda takze sem to musela nejak vydrezet i v prvnim tehu i ted ale ten vytrhli zub to se opravdu neda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
7.8.15 10:43
@tera91 píše:
@pelikan21 na migreny jsem si uz zvykla ty uz mam od 13 let a navic mam neurogeni tetanii a neni to zadna sranda takze sem to musela nejak vydrezet i v prvnim tehu i ted ale ten vytrhli zub to se opravdu neda

tak ja mam migreny cca od stejneho veku, ale tak 2× mesicne to proste vydrzet nejde… :( A to uz tabletky musim. A doktor rekl, ze rohzodne lepsi jedna, dve tabletky nez neustala bolest ;)

Tak doufam, ze to u Vas rychle prejde… me vytrhli osmicku minuly tyden a 5 dni jsem trpela jako zvire :( Jak jsem byla rada, ze nejsem tehotna :( Vubec Vam to nezavidim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
7.8.15 10:45

Paralen/Panadol můžeš a je lepší si vzít tabletku než trpět bolestí. Brufen bych si nevzala ani kdybych těhotná nebyla, to je taková s*ajda nejen pro tělo, ale i pro žaludek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
7.8.15 10:48

@pelikan21 ja byla trhat sedmicku ale byla tak znicena a ulomena ze mi to musel. dolovat a rezat mam posite cele dasno sedela sem tam hodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí