Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jeden je myslím hluchoněmý a je to brácha toho kluka, co s ním chodila oběť
Jé, tahle diskuze mijde do rány. Napište mi, prosím, stručně děj. Já už x-krát viděla začátek (prvních cca 10-15 minut) a pak jsem bu%d usnula, nebo se vzbudily děti, nebo mi to přepnul manžel jinam(jako dneska
) Teď jakou dobu prohledávám net a hledám děj, ale vždy jen tak jako naznačeno, že nastane nějaký zlom oproti tomu, jak to celý vypadá, ale samotný rozuzlení jsem nenašla.
No prostě celou dobu otec té zabité dívky myslí, že to udělal Dave… nahlodá i jeho manželku, ta mu přestane věřit a opustí ho… nakonec nařídí otec té dívky svým kumpánům, aby Davea zabili… oni to udělají… jenže hned na to se zjistí, že holku potkali v parku ti dva mladí týpci a zkoušeli nějakou pistoli a omylem ji zabili a pak zahrabali…
Ale holky… doporučuji ten film vidět!!! je to pecka!!! můj nejoblíbenější film… napsala jsem to zkráceně, ale ta zápletka je fakt výborná!!!
No asi se na to podívám… v recenzích na to pějou samý ódy…
A co od toho čekat? Je to jakoby nějaký psychologický? ohledně toho zneužití Davea?
A proč je Dave zakrvácenej ráno po vraždě?
Jj je todně psychologický, ptz díky tomu omylu Dave ztratí rodinu, kterou miluje… a nakonec zemře… no a k tomu omylu dojde jen proto, že byl zakrvácený… on potkal v noci někde nějakýho hnusnýho pedofila a rozbil mu hubu, jelikož je v něm samozřejmě plno nedořešených emocí z dětství, jak ho unesl ten starý hnusák a zneužíval ho… jenomže prostě on to doma nepřiznal, od čeho je zakrvácený, manželka si spočítala 2+ 2 a myslela si, že najisto zabil tu holčinu a sama to šla říct jejímu otci!!! no prostě super film!!!