Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojki. Potrebovala bych poradit ![]()
V unoru se s partnerem bereme, jen my dva a svedci. Budu v 7mesici tehu uz. Potrebovala bych nejakou radu co si mam vzit na sebe. Zadne honosne saty, ale neco pekneho i s briskem. Tak jestli o necem nekdo vite…
Jsem z Olomouci. diky moc
Ahoj, tak my to měli stejně, jen se svědkama a byla jsem v 6. měsíci. Manžel měl klasicky oblek a já černý kalhoty a hnědobéžový sako a pod tim černý tričko. Tohle si asi slyšet nechtěla viď, ale já bych do šatů nikdy nevlezla a tohle mi vyhovovalo. ![]()
Mám za to, že co má nevěsta na sobě, žádná norma neurčuje. Zákon akorát říká o svědcích a o „ANO“. Takže ani prstýnky ne, to je taky zvyk. Chci tím říct, že bude zcela na tobě, co si vezmeš. Nemusíš se shánět po svatebních salonech, aby tě tam náhodou někdo nenačapal a nezačal vyzvídat, klidně to můžou být nějaké volnější šaty s kožíškem. Nebo - kostýmek! Já byla za svědkyni 4 měsíce po svém porodu, takže břicho prakticky tam, kde bylo ještě nedávno, a našla jsem kalhoty na gumu, které to milostivě pod halenkou a sakem skryly! U tebe půjde spíš o to, aby ses v tom cítila slavnostně a zejména, což je nejhlavnější, pohodlně!
Já šla v osmém měsíci nakonec v černých společenských kalhotách, co jsem měla doma (jenže nešly samo zapnout, takže jsem si na ně dala pásek, to se schovalo pod blůzou) a koupila jsem si bílou poloprůhlednou blůzku a bílé botky..Manžel měl černé kalhoty a modrou košili..Nijak jsme to neřešili, svatba byla též tajná, původně jsme chtěli jít normálně v džínách a botaskách.. ![]()
Mam podobny problem, jeste nemame termin svatby, ale do porodu by mela byt urcite.. takze take nevim co na sebe ![]()
Příspěvek upraven 06.01.11 v 13:24
ja uz videla svatebni fotky i v maskacich a skejtacky mikine a keckach…takze muzes jit opravdu v cem chces a co ti bude pohodlny
![]()
Stune píše:
Ahoj, co třeba http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
MOC DEKUJU. Ty jsou hezke… ale zase cerne no.. ![]()
jinak moc dekuju za komentare. jsem nevedela, ze muzu jit v cem chci… a nemate este nejaka nejakou radu na co nezapomenout?:-) krome rodnych listu a penez ![]()
Mě by spíš zajímalo jak na „tajnou“ svatbu reagovalo okolí?? rodiče atd… Já jsem teď 9tt a chcem se vzít na jaře já bych chtěla právě tajnou a pak jen udělat časem nějakou „žranici“ ale trochu váhám jak to vemou rodiče…
kofolkaa. píše:
Stune píše:MOC DEKUJU. Ty jsou hezke… ale zase cerne no..
Já měla skoro stejné, jen ve smetanové barvě. Byla jsem 25tt a vypadalo to moc dobře. Kupovala jsem je normálně v obchodě s plesovýma šatama. Jo a můžu poradit nějaký lehký šál přes to, vdávala jsem se v lednu a v restauraci mě byl dobrý!
kofolkaa. píše:jinak moc dekuju za komentare. jsem nevedela, ze muzu jit v cem chci… a nemate este nejaka nejakou radu na co nezapomenout?:-) krome rodnych listu a penez
Prstýnky, jestli je budete mít … a poptej se přímo u vás na úřadu, kolik to bude stát. Někde platí přípitek radnice, někde je to snad na účet svatebčanů, někde to nenabízí vůbec … je to asi na místním zvyku. Jo, a kytku. jestli jí teda chceš, taky to není nuntost. Podstané jsou občanky, rodné listy, svědci.
kofolkaa. píše:jinak moc dekuju za komentare. jsem nevedela, ze muzu jit v cem chci… a nemate este nejaka nejakou radu na co nezapomenout?:-) krome rodnych listu a penez
Občanský průkaz ![]()
Simiana píše:kofolkaa. píše:Já měla skoro stejné, jen ve smetanové barvě. Byla jsem 25tt a vypadalo to moc dobře. Kupovala jsem je normálně v obchodě s plesovýma šatama. Jo a můžu poradit nějaký lehký šál přes to, vdávala jsem se v lednu a v restauraci mě byl dobrý!
Stune píše:MOC DEKUJU. Ty jsou hezke… ale zase cerne no..
ty smetanove za tu cenu bych brala hned. jen cerna je smutna barva…mi prijde. na svatbu. ja budu skoro ve 30tt ![]()
holciny a ty reakce byly jake?:-) taky jsme prave chteli, ze by treba v lete se udelalo sele nebo tak… aspon neco.