Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj…tak co zkusit první manžela uspokojit třeba rukou nebo pusou a pak třeba za hodinku skočit do postele??
![]()
Prodávají se znacitlivující gely. Já ho mám, protože mě po porodu moc sešili a řešit to hodlám až po dalším porodu, do té doby mažem jak diví. Manžel říkal, že to sice není znecitlivující natolik, že by najednou nevěděl, kde ho má:), ale že je to znát. Třeba by vám to pomohlo.
já bych mu vysvětlila, že ať se klidně hned udělá, ono to pak nejde tak rychle, napodruhý ((-: klidně napotřetí ((-: já od porodu např. nemůžu dosáhnout org. s manželem, tak se pak doudělám po akci vedle něj. no nebudeme z toho dělat vědu, a zkoušeli jsme se snažit jako i dýl, ale mě to prostě postupně úplně opouští to vzrušení. Takže jsme to vyřešili takto. myslím, že i vy najdete společné řešení.
kovinko, to by nám asi bohužel nepomohlo ![]()
Zuzoušku a můžeš mi doporučit nějaký gel? Už jsem nad tím přemýšlela, ale je jich tolik, že nevím, který z nich je opravdu dobrý.
Zakl.
Aty, já si právě myslím, že by nám tahle možnost nepomohla vždycky, když se to stane, protože přeci jen manžel není z těch, který má erekci tak rychle po akci. Už to bohuel není ten mladík, který měl erekci neustále.
Mame to take…manzela hodne vzrusuju,to je sice hezke po 14ti letem vztahu,ale uz mi to docela leze na nervy,protoze sexu si opravdu vubec neuziju,manzel je hotov za cca 5minut,dasli akce muze probehnout za dalsi treba hodinku,ale to ja uz padam na hubu po celodenni kolotoci.
Byly jsme s manzelem vsude na vysetreni,v miste bydliste,mimo okres,ruzne poradny,urology,byl jak pokusny kralik co mel vsechno za masticky,leky,krouzky,atd. a nic,nepomohlo nic.
Masticky vubec,znecitlivujici kremy ani omylem,dostal nekolik leku,ale ty bohuzel nemohl uzivat pro nezadouci ucinky,nesmel ridit auto,tezke stroje,atd.,coz on takovou praci ma
.
Manzela mam rada,nikdy bych ho nepodvedla,za to mi nikdo a nic nestoji,vim,ze se hodne snazi a stve ho to,udelal pro to maximum,ale nekdy uz ztracim trpelivost
.
Tak ti pisu,ze v tom nejsi sama.
nevím co bych v tomhle případě dělala.já mám na svýho manžela fígle svoje ![]()
taky hodně chlapům pomáhá když si dají pivo,alkohol brání v erekci.nemyslím tím že začne chlastat ale občas mu to pivo koupit a pak se úpěkně pomilovat.a když pivo mít nebude tak se víc mazlit..mě osobně mazlení nestačí ![]()
a nebo sexuolog.vím,že pro chlapi je to potupa ale třeba můj manžel se rád o sexu baví tak pro něho by to problém nebyl tam zajít ale tvůj manžel(toho neznám) ![]()
Jmenuje se Mesocain, ale jednak je na předpis (což by neměl být problém, dostat ho od gyndr), dvak už ho často nemají, že prý výrobce pozastavil výrobu. My ho sehnali až asi v šesté lékárně. Ale třeba ti dr doporučí jiný gel, nekoukala jsem, jestli existují i jiné.. A nemáš kousek od porodu? Resp.od období, kdy byla sexuální frekvence dost nízká? My měli podobný problém po porodu, manžel byl rychlejší než blesk (po té dlouhé pauze):mrgreen: Po čase a hlavně po tom vytouženém gelu se to srovnalo.
Anonym ze studu píše:
Mame to take…manzela hodne vzrusuju,to je sice hezke po 14ti letem vztahu,ale uz mi to docela leze na nervy,protoze sexu si opravdu vubec neuziju,manzel je hotov za cca 5minut,dasli akce muze probehnout za dalsi treba hodinku,ale to ja uz padam na hubu po celodenni kolotoci.
Byly jsme s manzelem vsude na vysetreni,v miste bydliste,mimo okres,ruzne poradny,urology,byl jak pokusny kralik co mel vsechno za masticky,leky,krouzky,atd. a nic,nepomohlo nic.
Masticky vubec,znecitlivujici kremy ani omylem,dostal nekolik leku,ale ty bohuzel nemohl uzivat pro nezadouci ucinky,nesmel ridit auto,tezke stroje,atd.,coz on takovou praci ma.
Manzela mam rada,nikdy bych ho nepodvedla,za to mi nikdo a nic nestoji,vim,ze se hodne snazi a stve ho to,udelal pro to maximum,ale nekdy uz ztracim trpelivost.
Tak ti pisu,ze v tom nejsi sama.
Jako by si mi psala o nás, akorát s tím, že manžel to zatím ještě nijak neřešil…není to problém každého našeho sexu, ale je pár období v roce, kdy je to třebas 14 dní v kuse a já už pak z toho šílím, ale uvnitř, navenek se snažím dělat, jako že se nic neděje. Manžel je rozumný, ví, že má problém, ale nikdy jsme ho neřešili, protože se to zatím vždycky vyřešilo samo. No snad se to takhle stane i teď. Nejsme nijak staří, ale vím, že v mládí mu to šlo líp, jenže ouvej, protože já zrovna teď prožívám svůj sexuální vrchol. Manžela miluji a vím, že bych ho kvůli toho nepodvedla. Jinak nemáme problém se uspokojit i jinak, než vaginálně, ale někdy je prostě potřeba opravdu dlouhého kvalitního sexu, ale to znáte všechny ![]()
Jinak s tím alkoholem, to někdy pomůže a někdy to má opačný účinek. Prostě nemůžu napsat, že je to pokaždý stejný, není to podle „pravítka“, takže jednou tak a jednou tak.
Zakl.
zuzouš píše:
Jmenuje se Mesocain, ale jednak je na předpis (což by neměl být problém, dostat ho od gyndr), dvak už ho často nemají, že prý výrobce pozastavil výrobu. My ho sehnali až asi v šesté lékárně. Ale třeba ti dr doporučí jiný gel, nekoukala jsem, jestli existují i jiné.. A nemáš kousek od porodu? Resp.od období, kdy byla sexuální frekvence dost nízká? My měli podobný problém po porodu, manžel byl rychlejší než blesk (po té dlouhé pauze):mrgreen: Po čase a hlavně po tom vytouženém gelu se to srovnalo.
Díky moc, zkusíme zatím něco z dostupných gelů bez předpisu a když to nezabere, tak půjdem k dr.
Holky, já mám zase problém opačný, od té doby co přítel bere AD by mohl pořád a vyvrcholení v nedohlednu. Už jsem to stáhli pod hodinu, ale je to občas opruz, já už jsem unavená a jemu to nejde, musí většinou nastoupit ruční práce, Takže rychlovka ani omylem, většinou si na to musíme najít čas a jít třeba dřív do postele, nebo ráno, když se nejde do práce ![]()
Zakladatelko,manzel take prvni rok vydrzel dele a o dost,ale prislo to s pretrzenim uzdicky na penisu,nevim jak to vysvetlit
.
No a od te doby tohle,ja bych kolikrat potrebovala sex,jak prase drbani,ale muzu si nechat zajit chut.
Nejsem stara,naopak,je mi 32let a mam obdobi,ze ani ja ten sex nejak nepotrebuju,nevim proc,asi me to manzel nevedome naucil
,ale pak zase prijde obdobi jine,sexuchtive a to je konec.Taky me manzel uspokoji jinak,ale preci jenom ten primy styk mi velice chybi.
ANONYMNI S HŘEBCEM…no pri me zvyklosti na ne-sex si zase nedokazu predstavit,ze by muj partner mel takovou vydrz,to bych asi zdechla.
Vsude je neco.
Anonym ze studu Tak at si to udela sam tu hodinku predtim, nez mate jit do postele, to by nepomohlo? Pak po hodine pujdete normalne do postele a vydrzi dyl…
kovinka2 píše:
ahoj…tak co zkusit první manžela uspokojit třeba rukou nebo pusou a pak třeba za hodinku skočit do postele??![]()
Ahoj holky,
Je mi jasné, že původní problém je v předčasné ejakulaci, ale co s tím??? Neporadíte někdo?
předem se omlouvám za anonym, ale jistě pochopíte proč a taky doufám, že to tady nikoho nepohorší, ale je to prostě i ženská záležitost, tak snad pomůžete, povzbudíte.
Manželovi se při sexu stává, že ztrácí erekci a to z toho důvodu, že jakmile do mě vnikne, tak už na něho jde orgasmus a on se to snaží zabrzdit a tím bohužel tu erekci ztrácí
Jinak máme opravdu hezký vztah, žádné problémy a sex je úžasný (pokud zrovna nemáme tenhle problém).
Díky!