Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
chtela bych se zeptat holky co mate dve deti mam sestilete a osmimesicni, otec si bere strarsi ale myslim si ze by mel uz zacit i s malym aby si na sebe zvykly, co kdyz nebude chtit??? sourozenci patri k sobe, jak to resite???
Pokud nebude chtit si otec nyni brat 8mesicni tak bych ennutila. ![]()
dobre ale taky si potrebuji neco zaridit a tak, vsude vykrikuje jak mu branim v kontaktu,to nechci, a deti proste patri k sobe, nechci je oddelovat jeden pojede druhy ne, ma dve deti ne jen jedno
Lili píše:
dobre ale taky si potrebuji neco zaridit a tak, vsude vykrikuje jak mu branim v kontaktu,to nechci, a deti proste patri k sobe, nechci je oddelovat jeden pojede druhy ne, ma dve deti ne jen jedno
Ty mu v kontaktu nebranis.Soudne by rozhodne takhle male dite na vikend nedostal.Nekde se to tu reislo.Ale pokud ty dovolis tak v tom problem neni.
My to s bráchou po rozvodu rodičů měli různé! Táta nás první 3 roky vůbe neschtěl pak si vzpoměl že nějaký děti má tak si nás občas vzal oba, ale potom chtěl chodit jen můj brácha já nechtěla, pak to bylo zase naopak. Hlavně děti do ničeho nenut!!!
Deti do niceho nutit nebudu, ale jde o to ABY CHODILY OBE ne jen jedno to starsi
Příspěvek upraven 04.01.11 v 09:59
ja chci aby si male na vikend bral, at si zkusi jake to je se starat o dve male deti........
Lili píše:
Deti do niceho nutit nebudu, ale jde o to ABY CHODILY OBE ne jen jedno to starsi
Proč? proč je totak důežité, aby šli oba? Osmiměsíční dítě je ještě hooodně malé a rozum z toho rozhodně nemá… já si myslím, že naopak bude lepší když ten 6letý bude ze začátku s tatínkem sám, přece jen to děti vnímají ten rozvod i když si to neuvědomíme, protože na venek nedají nic znát… Táta na něj bude mít více času užijou si to.. nechci tím říct, že by neměl vídat 8měsíčního, to by určitě měl, ale počkala bych chvíli… Vím, že by sis chtěla odpočinout od obou
Jakmile bude mladšímu třeba rok a půl nebo až když bude chodit, trošku více vnímat ten svět bude to lepší, protože si to užijí všichni ![]()
Anonymní píše:
ja chci aby si male na vikend bral, at si zkusi jake to je se starat o dve male deti........
pokud chce i on tak v tom problem nevidim.Je to Vase dohoda.ALe pokud bys ho mela nutit bych si to rozmyslela.
Michaelakkk píše:Lili píše:Proč? proč je totak důežité, aby šli oba? Osmiměsíční dítě je ještě hooodně malé a rozum z toho rozhodně nemá… já si myslím, že naopak bude lepší když ten 6letý bude ze začátku s tatínkem sám, přece jen to děti vnímají ten rozvod i když si to neuvědomíme, protože na venek nedají nic znát… Táta na něj bude mít více času užijou si to.. nechci tím říct, že by neměl vídat 8měsíčního, to by určitě měl, ale počkala bych chvíli… Vím, že by sis chtěla odpočinout od obou
Deti do niceho nutit nebudu, ale jde o to ABY CHODILY OBE ne jen jedno to starsiJakmile bude mladšímu třeba rok a půl nebo až když bude chodit, trošku více vnímat ten svět bude to lepší, protože si to užijí všichni
Misi pokud o to stoji i tatinek tak ja to jako problem nevidim.
Anonymní píše:
JO tak to je pak něco jiného, neděláš to kvůli tomu, aby sourozenci byly spolu, ale proto aby si tvůj bývalý vyzkoušel co to je pro tebe starat se o dva maslý prcky… hele já si myslím, že na to je ještě čas… nebo má někdo jiný názor?
kattkka píše:Michaelakkk píše:Misi pokud o to stoji i tatinek tak ja to jako problem nevidim.Lili píše:Proč? proč je totak důežité, aby šli oba? Osmiměsíční dítě je ještě hooodně malé a rozum z toho rozhodně nemá… já si myslím, že naopak bude lepší když ten 6letý bude ze začátku s tatínkem sám, přece jen to děti vnímají ten rozvod i když si to neuvědomíme, protože na venek nedají nic znát… Táta na něj bude mít více času užijou si to.. nechci tím říct, že by neměl vídat 8měsíčního, to by určitě měl, ale počkala bych chvíli… Vím, že by sis chtěla odpočinout od obou
Deti do niceho nutit nebudu, ale jde o to ABY CHODILY OBE ne jen jedno to starsiJakmile bude mladšímu třeba rok a půl nebo až když bude chodit, trošku více vnímat ten svět bude to lepší, protože si to užijí všichni
To ano pokud o to stojí tak určitě!!! Ale jestli o to nestojí zatím, tak bych počkala chlapi nejsou moc na ty mimina…
kattkka píše:Lili píše:Ty mu v kontaktu nebranis.Soudne by rozhodne takhle male dite na vikend nedostal.Nekde se to tu reislo.Ale pokud ty dovolis tak v tom problem neni.
Soud určí víkendový styk(když to řeknu takhle tupě
) až od 3 let věku dítěte ![]()
OT : čili moje tchýně mázatím 2 roky ještě smůlu
![]()
Michaelakkk píše:kattkka píše:Lili píše:Ty mu v kontaktu nebranis.Soudne by rozhodne takhle male dite na vikend nedostal.Nekde se to tu reislo.Ale pokud ty dovolis tak v tom problem neni.
dobre ale taky si potrebuji neco zaridit a tak, vsude vykrikuje jak mu branim v kontaktu,to nechci, a deti proste patri k sobe, nechci je oddelovat jeden pojede druhy ne, ma dve deti ne jen jednoSoud určí víkendový styk(když to řeknu takhle tupě
OT : čili moje tchýně mázatím 2 roky ještě smůlu) až od 3 let věku dítěte
![]()
Miso: tva tchyne je kapitola sama o sobe.
chtela bych se zeptat holky co mate dve deti mam sestilete a osmimesicni, otec si bere strarsi ale myslim si ze by mel uz zacit i s malym aby si na sebe zvykly, co kdyz nebude chtit??? sourozenci patri k sobe, jak to resite???