Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Ja mela ducha 13.dpo. Ono taky zalezi jestli jsi opravdu 4dpo, mas overenou ovulaci? Ja bych spis rekla jestli nemas tedka ovulaci
vajicko se dostane do delohy za 7-10dni, takze ikdyby jsi byla 4.dpo, tak nic citit ani videt na testu nemuzes.
@MonaSun mám ji potvrzenou jsem dnes 7 dpo. A bolesti jsem měla i u první od 4dpo ![]()
Ale každé těhotenství je jiné proto se ptám 😇
Líbí se mi jak se na něco zeptáš a v závěru příspěvku na lidi štěkáš, co sem můžou a nemůžou napsat. Ale my si tu můžeme říkat, co chceme, když je to VD.
Prosim te nauč se nejdřív pravopis. Slabí duch? To myslíš vážně? Tak snad slabý s tvrdým ý. Učivo základní školy holka ![]()
Kdo štěká? Se chovejte trošku dospělé
já chtěla o názor a ne o to aby mi tu někdo psal něco kdo s tím nemá žádnou zkušenost 😂 🫰🏽 jinak já dnes na testu náznak slabí takže budu testovat dal 😇
Nejsem z české republiky takže učivo z české republiky nemám ale děkuji za upozornění 🤭
Ahoj jsem 4 dpo a zajímá mě kdy přesně u vás byl vidět slabý duch, jaký dpo? :smiling_face_with3_hearts: a ještě k otázce: 4 dny mě boli podbrisku, picha mě na levé straně. Muže to něco znamenat? Že se třeba povedlo? Tahle otázka je jen pro ty kteří mají zkušenost a ne pro ty aby mi tu něco říkali a neměli zkušenost děkuji za pochopení 😇
Příspěvek upraven 17.01.25 v 15:46