25DC příznaky a 4 dny do ms

25
12.1.25 15:41

25DC příznaky a 4 dny do ms

Zdravím holky,
Vím ze je ti mnoho diskuzí, ale není tu přesně co hledám. Mam dotaz a zanechám i foto mého měsíce. Tento měsíc jsme se opravdu snažili s manželem, v době ovulace a poslední 2-3 jsem úplně mimo. Usnu už po 8 hodině večerní, když koukám na dojemnou scénu, začnu brečet i když jsem to nikdy tak nemela, tlačí mi trochu prsa, bolí mě, a jakoby mě svědí. Myslíte si, ze to můžou byt příznaky? Vim, ze testy jsou nejlepší na zjištění pravdy, ale nechci je zatim ještě kupovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
187
12.1.25 16:22

Nemyslím si, že tvé příznaky souvisí s těhotenstvím, na to je příliš brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.1.25 18:07

@RenataS88 i když jsem 9DPO a mám 4-5 dni před ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
12.1.25 18:38

4 dny do menstruace se podle mě příznaky můžou objevit, protože už by se mělo vajíčko zahnízdit a tím pádem by se mělo produkovat hCG. Mě 6 dní před termínem bolely prsa. Ty mě bolí normálně přesně 6 dní před menstruací, tento měsíc ale MS nepřišla. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.1.25 19:02

@Goldie22 Par dni, den az dva, po ovu, me píchalo hodně v podbřišku, a od te doby, me pobolívá podbřišek, ted par dni začaly uz i prsa bolet, k tomu větší únava, a sem tam me rozbrečí scény, které se mnou dřív nic nedělaly. Tak mě napadlo, zda to nemůžou byt příznaky tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1564
12.1.25 20:13
@Pata111 píše: Více

Mám take par dni do Ms asi 3-4 dny po ovulaci me pobolival podbřišek. Ted ho cítím porad. Ted uz třetí den cítím napětí prsou. Dokonce tri dny sem mela pachuť v ústech a tri dny me povolovali hlava. Testy negativní. Ale hold pockam a uvidíme zda dorazi mrška červená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
12.1.25 21:45

@Pata111 no uvidíš, klidně to příznaky byt mohou. Nicméně předešlé cykly jsem také měla “příznaky”, které nebyly vůbec obvyklé a myslela jsem si, že se povedlo a nebylo to. Hlava taky děla hodně. 😊 Tento cyklus, kdy se zadařilo (ťuk, ťuk) - aktuálně mám týden po termínu menstruace, byl hlavní příznak to, že jsem nešpinila před termínem, což běžně mívám den až dva před termínem. To jsem si říkala, že by mohlo byt, udělala jsem si proto test už v den termínu očekávané menstruace a na testu už byla pěkně viditelná čárka. Myslím, že kdybych si udělala test před termínem, tak tam najdu minimálně ducha nebo slabou čárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1564
13.1.25 06:29
@Goldie22 píše: Více

Tak super. To moc gratuluju. No uvidíme ja cítím ted nejvíc břicho a prsa ale uvidíme. Ted hold pockam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fermina15
15.1.25 00:31

Příznaky těhotenství se mohou objevit klidně už několik dnů před MS ***

*edit admin- smazaná reklama

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie