Po UM je stále hladový

41
5.11.11 15:08

tak nevím je to normální ???

Ahojte maminy chtěla bych se zeptat našemu malému je 7týdnu,,jsme na UM sunar nutra defense,,,vypije 165ml ale stává se že za půl hodiny chce papat znova a to vypije třeba dalších 120ml,za tři týdny břibral 1kg tak se nám u dr.smáli že máme jedlíka v noci se mi budí jen jednou max. dvakrát a to vypije i méně než 165ml a spinká.doktorka mi řekla že nemám překračovat dávkování ale když mu neudělám další mlíko tak řve jako blázen,když mu mlíčko udělám tak je klid a je spokojenej ale mám strach aby se nějak nepřejídal nebo tak.Máte s tím některá zkušenost?předem děkuji za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
5.11.11 15:12

Tak můj syn vypil v 7 týdnech max.100 ml,pil co tři hodiny,v noci vůbec.Po půl hodině,teda dle mě,nemůže mít hlad.Takže když to spočítám,tak to má 165+120=285,to nevypije syn ani ted v 10 m.měla bys ubrat,roztáhneš mu žaludek a problém je na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
5.11.11 15:16

Můj syn vypil v tomto věku 100 x a pak jedl nejdřív za dvě hodiny..
Musím přiznat, že se mi to taky zdá docela hodně :think:
Kamarádce taky hodně pil, až moc podle i těch tabulek, i když je to orientačně, tak hodně přesahoval a proto mu zkusila dát dudlíka a pomohlo to.. Možná se tím dudláním mléka uklidňuje :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.11.11 15:18

Taky doporučuju zkusit dudlíka.A pokud se nepletu,tak tu jednou byla diskuze,že po sunar nutra d. měly dětičky dřív hlad :think: No ale určitě to nebylo po půl hodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.11.11 15:21

Já si myslím,že prcek se už prostě naučil,že dostane mlíko,pak ví, že za chvíli stačí zařvat a dostane znova.Já bych teda dala nejdřív za dvě hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evkaxxx
5.11.11 15:21

Kamárádka synovi dávala mléko podobně. Do cca roku a půl byl více oplácanější, teď je to šikovný kluk. Má 5 let a ani deko navíc.
Napadá mě více možností: dávat mu po jídle čaj, nebo mu dávěj více naředé mlíčko - to jsem dávala dcerce, jelikož jinak trpěla zácpou.
Mimochodem, můj plně kojící syn se začátku taky připral skoro kilo za měsíc.

• Citovat
  • Upravit
10728
5.11.11 15:24

a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.11.11 15:24

A k přibírání,syn z MM přibíral mnohem víc než z um :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
5.11.11 15:27

no ono to není pokaždé dnes třeba se to ještě nestalo a nemohl by to být ten růstový spurt? dudlíka už máme od porodnice:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.11.11 15:32
niiccee píše:
no ono to není pokaždé dnes třeba se to ještě nestalo a nemohl by to být ten růstový spurt? dudlíka už máme od porodnice:)

Tak jestli to nemáte denně.NO ale stejně bych se snažila ho nějak „zabavit“ a utišit a né hned dát další dávků.Můj syn kolikrát taky po jídle řval jak tur,ale z hladu to určitě nebylo.Tak jsem šátkovali,nosili,vozili a za chvíli bylo po kraválu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
5.11.11 15:35

pokud ho poté nebolí bříško a neblinká a není to každý den klidně bych mu to dala klidně dvakrát posobě, ale v menších dávkách. a taky bych zkusila změnit mléko. Já měla od 2M BEBA AR ( blinkal) a jedl pravidleně po 3h v noci jen jednou a od 5m spal celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.11.11 15:38
marieondatra píše:
pokud ho poté nebolí bříško a neblinká a není to každý den klidně bych mu to dala klidně dvakrát posobě, ale v menších dávkách. a taky bych zkusila změnit mléko. Já měla od 2M BEBA AR ( blinkal) a jedl pravidleně po 3h v noci jen jednou a od 5m spal celou noc.

My máme taky od malička Bebu a naprostá spokojenost,spíme celou noc,paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
5.11.11 17:13

Malá mi toto dělala, když měla po UM žízeň - ony ty UM jsou sladké… Zpočátku jsem jí dávala mléko, že má hlad, ale pak jsem zkusila na radu čajík a ono to pomáhalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
5.11.11 17:16
Katka86 píše:
A k přibírání,syn z MM přibíral mnohem víc než z um :mrgreen:

Podívejte se pod metřík, malá přibírala přes kilo úplně v pohodě (z MM) a doktorká říkala, že jí nemám omezovat :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
5.11.11 18:33

čajík má právě také,tak dnes se to ještě nestalo uvidíme dál ale děkuji za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová