Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Eliskaxox :zase se prodavaji hodne i z duhe ruky. A v krasnem stavu…Na spatny kocar narazit muzes na jakýkoliv
@Eliskaxox : no ja nevim mela jsem x landra polaka a prodala jsem ho za dobrou cenu jedna věc a druha věc ovladal se dobře. Rekla bych uplne stejne jako teutonka. Akorát je odpruzeny…
Ano Tako a Camarelo se prodávají hodně z druhé ruky, hlavně tak po 7 měsících používání když děti vyrostou z hluboké korby a maminky zjistí že sportovní verze je jim na nic. Že je malá a těžká, myslím že kvanta inzerátů v nichž se objevují slova jako sportovní verze použitá měsíc či parkrát to dokazují
@Eliskaxox píše:
Ano Tako a Camarelo se prodávají hodně z druhé ruky, hlavně tak po 7 měsících používání když děti vyrostou z hluboké korby a maminky zjistí že sportovní verze je jim na nic. Že je malá a těžká, myslím že kvanta inzerátů v nichž se objevují slova jako sportovní verze použitá měsíc či parkrát to dokazují
No hele jako někdo kupuje sportak jiny. Tak jako ja. A strida kocarky
. Zas ne co mi vyhovuje u hlobukeho mi nemusi vyhovat u sporatku…Ja mela pevnou 4 a pak jenom trojkolky
![]()
Proste chce si to vyzkoušet vcetne sportaku…Kamaradka si třeba poridila dorjana skrz sportak.
. Ja se rozhodovala mezi teutonkou a firknonem veranem long na sportak
.
Ono věci další je ze tyhle tipy kocarku mají sportaky ve smeru i do protismeru. Tudiz u toho sportaku je ta konstrukce tezsi nez u toho který je jenom do smeru. Jako spousta deti jde do smeru.Ale nasemu malému se tak prestalo libit. Takze musí na me cucet. Mozna i to je důvod proc pak prodavaji zjisti ze dite chce videt pryc od maminky a pak porizuji o něco lehci.
…Ale pokud mas doma mamanka jak ja tak tak zadny sportak nebude idealni. I Jane ten ten co jde do smeru i protismeru ma nejakych 14kg…
S Takem jsem odjezdila korbu i sporťák s první dcerou, teď mám v korbě druhou a nikdy se mi nic nepáralo, nešisovalo, atd. akorát to jedno kolečko trochu čochtá, ale to sleduju venku u ohromného množství kočárků. Znám kolem sebe hodně mamin, co mají taky Tako a nestěžují si. Ono to může být kus od kusu. Kamarádka kupovala úplně nový Gesslein okolo 20 tis. a po 4měs. ho měla taky na reklamaci. Je to o náhodě.
@plzenacka Captiva mohican 2012.
a psala jsem předtím, že kamarádka má junama impulse a přijde mi dost vychytaný ![]()
A ještě bych chtěla dodat k té váze kočárku - když se narodila první dcera, tak jsme ještě měli v baráku výtah, do kterého jsem se s korbičkou prostě nevešla. Celý první půl rok jsem kočárek do bytu vynášela a dolů snášela (nedrncala jsem kočárek po schodech, nosila jsem za madla) a nebylo to nijak extra náročné. S kamarádčiným DorJanem bych to nedala
Netvrdím, že to jsou nejlepší kočárky, ale nijak hrozné taky nejsou. Jsem spokojená, teď teda budeme pořizovat jiný sporťák kvůli skladnosti v autě, ale jdu opět do poláka (bebe beni Izzy), který v recenzích nevychází taky vůbec špatně.
@plzenacka píše:
A viděla jsi ho? Hledám někoho, kdo ho viděl, kdo ho měl v ruce a co na něj říká… Podle tabulek a čísel a toho, že je to Tako bych ho taky nechtěla![]()
![]()
Ptáš se, jak se nám jeví a co my na něj, tak co se rozčiluješ ![]()
@araw Ok. Ptám se ale hlavně těch, kdo ho viděli nebo mají nějakou zkušenost. Podle tabulek mám stejný názor jako ty ![]()
@plzenacka Mám Tako Laret a upřímně jsem s ním moc spokojená. Sportovní korby dělá Tako stejné, jen se liší designem a použitým materiálem. Ano, Tako se od roku 2012 velice zlepšilo co se týká kvality, celkovým zpracováním i designem. Nic, zpět k tomu sporťáku… co ti na velikost řeknu? Vejde se mi do něj klučík (2,5r) se zimním fusakem i španělskou dekou. Podotýkám, že náš syn je na svůj věk velikej a je skoro o hlavu větší jak jeho vrstevníci
s kočárkem stále jezdíme a spíme v něm klidně 2 hoďky. Takže za mě jdi do Taka. ![]()
Ahoj, dnes jsme si ho privezli domu, s muzikem jsme jeli pouze obhlednout trh, uz jsme byla zoufala, ze se mi zadny nelibi. Najednou nam padl do oko tento kocarek, pani ho tam zrovna demonstrovala se vsemi tremi kombinacemi, autosedacka, sportak a korba, kdyz jsme zahledli jak ho pani naprosto snadno sklada a chyta ho za ucho ktere ma u podvozku u tasky, zamilovali jsme se!!!Ja bydlim v patre a tak ho musim vynaset a tak jsem strasne rada uvitala takoveto vyreseni, slozim a chytnu jako nakupni tasku a jdu! Kozena verze je uzasna na udrzbu a hlavne tepla =) vsechno ma krasne propracovane a opravdu velkou korbicku, ma sportovni diseing, za me vam ho muzu doporucit!
@daliborka píše:
Ahoj, dnes jsme si ho privezli domu, s muzikem jsme jeli pouze obhlednout trh, uz jsme byla zoufala, ze se mi zadny nelibi. Najednou nam padl do oko tento kocarek, pani ho tam zrovna demonstrovala se vsemi tremi kombinacemi, autosedacka, sportak a korba, kdyz jsme zahledli jak ho pani naprosto snadno sklada a chyta ho za ucho ktere ma u podvozku u tasky, zamilovali jsme se!!!Ja bydlim v patre a tak ho musim vynaset a tak jsem strasne rada uvitala takoveto vyreseni, slozim a chytnu jako nakupni tasku a jdu! Kozena verze je uzasna na udrzbu a hlavne tepla =) vsechno ma krasne propracovane a opravdu velkou korbicku, ma sportovni diseing, za me vam ho muzu doporucit!
My ho máme pořád taky jako favorita, i když už jsme prošli a zkusili kde co
. To nošení jsem nevěděla
. Kdy začínáte jezdit?