Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@plzenacka ja jsem mela hruzu z toho, ze si muzik prosadi jeden co mi vubec nevyhovoval a nebyla jsem schopna najit nejaky co by mi sednul.Oba nas prekvapilo, jak nas tento kocarek okouzlil.Ja jsem nejdrive chtela tu levnejsi verzi latkovou, predstava, ze jsem mela dat za kocarek 18 tisic bylo silene, ale muzik se do nej tak zamiloval a zrovna do te drazsi verze kozenkove, ze jsme ho vzali
Budeme sice jezdit az v kvetnu, ale tu nejdrazssi cast jsem chtela uz mit za sebou =) a neuveritelne ze me spadla nervozita, ted uz se jen tesime na jezdeni =)
Mam junama impuls, v eko kůži komplet bílý a jsem naprosto spokojena
konstrukce ma kolem 5 kg a ne 10… oproti ostatním od taka vážně super, krásně se s nim jede a narozdíl od camarela dobře houpe:-) a mam bílý a údržba super, porad jako novy ![]()
Hezký den,
já jsem zvolila kočárek Mondo expander. Původně jsem chtěla x-lander a nebo Tako Junama Impulse. Poté co jsme si však kočárky vyzkoušela jasně zvítězil Mondo. Můj hlavní požadavek byl maximální ovladatelnost na terénu a odpružení tohoto kočárku je naprosto fantastické. Konstrukce dle mého názoru lehká a skladnost perfektní. Přikládám i reálná fota
Navíc má lehké ovládání, sporťák i autosedačku lze umístit po i proti směru, podvozek má vysoko takže nehrozí odření a stříšku má opravdu s velkou možností stínění, řekla bych snad s největší co jsem zatím viděla.
@kiki.kiki.piki Nechci být zlá nebo nepřejícná, ale u sporťáku vidím fóliovou část ve stříšce… Bohužel ta fólie časem popraská. Ano, na omak se zdá být tuhá a silná, ale bohužel vetšinou čas udělá své
Jinak ti přeji ať ti kočárek slouží
![]()
To mě tak nějak nenapadlo, ale folie je až po rozložení, v horším případě dám přešít na síťku
ale snad bude ok, jinak jsem s ním velice spokojená
@kiki.kiki.piki Já se spíš jen divím, že to ještě nějaký výrobce dělá (mám na mysli PL kočárky). Já bych to hned přešila na látku ![]()
Maminky neprodává náhodou některá tento kočárek Tako?
Ahoj holky, pořídili jsme kočárek Junama Impulse eco. Děsně se mi líbíl design a je pravda, že mi kočár spousta lidí chválí. Chci se ale podělit o zkušennost s funkčností. Ačkoliv provedení korbičky i úložné prostory jsou fajn, kolečka jsou naprostá tragédie. Nejdříve zadrhávala, teď šmajdají. Manžel už to několikrát opravoval. Navíc bydlíme v podhůří, kde kočár využívám i v terénu a na zahradě. Mám pocit, že malého vyklopíme. Takže za mě ohledně bezpečnosti a použitelnosti palec dolů a Tako nikdy více ![]()
@Yanna211 a aretujete kolečka? Protože ty se musí v terénu vždy aretovat aby se vám nestalo přesně to co tu píšete. Měla jsem Tako a jezdila jsem s ním pouze v terénu a kolečka se chovala skvěle.
Jezdíte už někdo s větším miminem ve sporťáku Junama Impulse? Uvádí se, že je jen 30 cm široký, zdá se nám to málo…
Holky a jak to mate se skladnosti kočárku do kufru? Jake mate auto aby se do nej Junama impulse vešel
![]()
@Hannys Pé my máme Junama Impulse colors. Velkou výhodou je to, že se dají sundat osičky, a kočárek se tak vleze i do malého kufru.
celkově jsme s kočárkem moc spokojeni.
@nufak jezdíme ve sporťáčku Junama impulse eco a v pohodě, malé jsou dva roky a vleze se i s fusakem ![]()
@Hannys Pé mám Junama impulse timber a složit se dá do kufru bez problémů. Dají se sundat buď jen kolečka nebo i osičky (to co drží kolečka) a pak se vleze kočárek do kufru úplně každému ![]()