Tako Junama Impulse Motostyle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
9.1.17 10:25
@Hannys Pé píše:
Holky a jak to mate se skladnosti kočárku do kufru? Jake mate auto aby se do nej Junama impulse vešel :think: :lol:

Jak píše @Dašule90 dají se sundat i osičky, takže bych se skladnosti nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.17 10:55

Ahoj holky, přikládám vlastní zkušenost s kočárkem Junama Impulse Motostyle. Dlouho jsme vybírali kočárek, který by odpovídal všem našim požadavkům. Nakonec jsme zvolili tento, a jsme velmi spokojeni. Jezdíme rok a 4 měsíce a kočárek splnil veškeré naše očekávání. Je krásně odpružený, prostorný, stabilní, lehce složitelný a uložitelný. Kočárek se snadně ovládá a údržba je nenáročná. Ke kočárku jsme si zakoupili i autosedačku Lux a také naprostá spokojenost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
18.3.17 14:52

Tak my mame z druhe ruky tako warrior a jsem moc spokojena. A chteli bychom tako junama impuls.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
13.11.18 18:25

Junama Impulse

ahoj holky, mohla byste se některá trochu více rozepsat o kočárku tako junama impulse?
jaký je do terénu a další postřehy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
13.11.18 19:12

Já kupovala Junamu original design s medvídky na první dceru a lepší kauf jsem udělat nemohla. Korba je prostorná, mladší je sedm měsíců a krásně se tam i s pytlem vejde. Kočárek hezky houpe. Bydlíme na menším městě a projedeme suprově bahnem, sněhem, loukou… U sporťáku se mi líbí,že má i nánožník. Teď jsem musela koupit Bugaboo donkey duo,protože holky jsou od sebe 16 měsíců a ten třeba nánožník nemá.
Na údržbu je to u nás trochu náročnější, protože máme bílý,tak musím častěji otírat koš pod kočárkem,ale neměnila bych. Za mě paráda ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
13.11.18 19:13

Ty otazníky tam být nemají :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
19.11.18 07:41

Ahoj. Mám Junama Impuls. Původně jsem chtěla ABC Design, ale v prodejně jsem pak zjistila, že je dost těžký. Manželovi padlo oko právě na Junamu, tak jsme ji koupili. Mám ji teď čerstvě, zatím spokojenost veliká. Korba je velká, pěkně houpe, bydlíme na vesnici a projela jsem tu vše od extra zabahnenych cest, v lese přes kořeny a žádný problém. Dneska zkusíme i první sníh jestli teda chvilku vydrží. Za mě dobrá koupě, ano stojí dost, ale stojí za to. Mám tu kozenkovou variantu. Na údržbu paráda jen otru ubrouskem a jedu dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí