Koupete se v koupelně, kde je zaplá pračka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
806
11.7.21 20:19
@vokishka píše:
tak já chodím do práce, takže běžně peru večer.

Já taky chodila do práce a prala jsem, když jsem z ní přišla, nedělala jsem odpolední směny, hlavně by se sousedka, která bydlela tehdy pode mnou asi posr*ala, kdybych prala večer, a teď jsem na MD, a bydlím jinde, možná že se k tomu taky jednou dostanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
11.7.21 20:22
@Hiavnaan píše:
Já taky chodila do práce a prala jsem, když jsem z ní přišla, nedělala jsem odpolední směny, hlavně by se sousedka, která bydlela tehdy pode mnou asi posr*ala, kdybych prala večer, a teď jsem na MD, a bydlím jinde, možná že se k tomu taky jednou dostanu

Tak pro mě je večer kolem sedmé :) Přes léto, kdy to dávám na balkon. V zimě peru odpoledne, to jdu do sušárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783
11.7.21 20:24

Pračku máme napojenou přímo na odpad a vanu na druhý straně koupelny, takže úplně běžně se sprchujeme, když pračka pere. Akorát když natáčí vodu, občas to lehce ovlivní teplotu vody ve sprše. Nějak nechápu, jak by na člověka ve sprše mohl mít v takovým případě vliv zkrat v pračce, vysvětlí mi to někdo prosím? Nejsem zrovna technický typ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
11.7.21 20:27
@vokishka píše:
Tak pro mě je večer kolem sedmé :) Přes léto, kdy to dávám na balkon. V zimě peru odpoledne, to jdu do sušárky.

Tak to jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
11.7.21 20:36
@krtek93 píše:
Pračku máme napojenou přímo na odpad a vanu na druhý straně koupelny, takže úplně běžně se sprchujeme, když pračka pere. Akorát když natáčí vodu, občas to lehce ovlivní teplotu vody ve sprše. Nějak nechápu, jak by na člověka ve sprše mohl mít v takovým případě vliv zkrat v pračce, vysvětlí mi to někdo prosím? Nejsem zrovna technický typ :oops:

my máme malou koupelnu, mám pračku hned vedle sprchového koutu. Na pračku si třeba položím ručník, občas se přidržím pro rovnováhu. Naši se nastěhovali do baráku a často jim vypadávala elektrika. Tak tam měli elektrikáře a ten jim řekl, že tam mají něco špatně v zásuvkách, že kdyby se někdo mokrou rukou dotkl pračky, která je v zásuvce, tak byl mrtvý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
11.7.21 20:39

Koupu se za každyho počasí s pračkou i bez pračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
11.7.21 20:59

Já už nikdy pračku v koupelně nechci a taky nemám. Když jsem byla malá, měli jsme doma pračku v koupelně, Tatramatku. Krom toho, že pochodovala po koupelně, tak taky probíjela. Otec tomu nevěřil až do chvíle, než ho taky nakopla :mrgreen:
Proto mám z pračky v koupelně blbej pocit a vždy to šlo zatím udělat jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
11.7.21 21:01
@LP4 píše: :lol: to me pobavilo, pravda

Jojo, to si pamatuju jako malá jak jsem se vždycky lekla a vyskočila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
11.7.21 21:03
@Murka píše:
Já už nikdy pračku v koupelně nechci a taky nemám. Když jsem byla malá, měli jsme doma pračku v koupelně, Tatramatku. Krom toho, že pochodovala po koupelně, tak taky probíjela. Otec tomu nevěřil až do chvíle, než ho taky nakopla :mrgreen:
Proto mám z pračky v koupelně blbej pocit a vždy to šlo zatím udělat jinak.

Ježiš, no jasně. Krom toho že jsme měli odtok do vany tak nám občas pochodovala. Hele a přežila jsem i když jsem se často koupala přesto že jela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
11.7.21 21:23

Kdyz pere a ja se jdu treba sprchovat, tak ji na tu chvili stopnu a jak vylezu z vany zase pustim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
11.7.21 22:21
@karmen1 píše: Šéfové se takhle zabil 16-ti letý synovec, když se koupal a prala pračka došlo ke zkratu. Od té doby peru dřív než se jdeme koupat a vytahují vždy ze zásuvky.

8o no tak to je pro mě šok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kalbe
12.7.21 09:47

@karmen1 to je hrozné, to ji radši taky budu vytahovat ze zásuvky 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie