Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše:
tak já chodím do práce, takže běžně peru večer.
Já taky chodila do práce a prala jsem, když jsem z ní přišla, nedělala jsem odpolední směny, hlavně by se sousedka, která bydlela tehdy pode mnou asi posr*ala, kdybych prala večer, a teď jsem na MD, a bydlím jinde, možná že se k tomu taky jednou dostanu
@Hiavnaan píše:
Já taky chodila do práce a prala jsem, když jsem z ní přišla, nedělala jsem odpolední směny, hlavně by se sousedka, která bydlela tehdy pode mnou asi posr*ala, kdybych prala večer, a teď jsem na MD, a bydlím jinde, možná že se k tomu taky jednou dostanu
Tak pro mě je večer kolem sedmé
Přes léto, kdy to dávám na balkon. V zimě peru odpoledne, to jdu do sušárky.
Pračku máme napojenou přímo na odpad a vanu na druhý straně koupelny, takže úplně běžně se sprchujeme, když pračka pere. Akorát když natáčí vodu, občas to lehce ovlivní teplotu vody ve sprše. Nějak nechápu, jak by na člověka ve sprše mohl mít v takovým případě vliv zkrat v pračce, vysvětlí mi to někdo prosím? Nejsem zrovna technický typ ![]()
@vokishka píše:
Tak pro mě je večer kolem sedméPřes léto, kdy to dávám na balkon. V zimě peru odpoledne, to jdu do sušárky.
Tak to jo ![]()
@krtek93 píše:
Pračku máme napojenou přímo na odpad a vanu na druhý straně koupelny, takže úplně běžně se sprchujeme, když pračka pere. Akorát když natáčí vodu, občas to lehce ovlivní teplotu vody ve sprše. Nějak nechápu, jak by na člověka ve sprše mohl mít v takovým případě vliv zkrat v pračce, vysvětlí mi to někdo prosím? Nejsem zrovna technický typ
my máme malou koupelnu, mám pračku hned vedle sprchového koutu. Na pračku si třeba položím ručník, občas se přidržím pro rovnováhu. Naši se nastěhovali do baráku a často jim vypadávala elektrika. Tak tam měli elektrikáře a ten jim řekl, že tam mají něco špatně v zásuvkách, že kdyby se někdo mokrou rukou dotkl pračky, která je v zásuvce, tak byl mrtvý.
Já už nikdy pračku v koupelně nechci a taky nemám. Když jsem byla malá, měli jsme doma pračku v koupelně, Tatramatku. Krom toho, že pochodovala po koupelně, tak taky probíjela. Otec tomu nevěřil až do chvíle, než ho taky nakopla ![]()
Proto mám z pračky v koupelně blbej pocit a vždy to šlo zatím udělat jinak.
@LP4 píše:to me pobavilo, pravda
Jojo, to si pamatuju jako malá jak jsem se vždycky lekla a vyskočila ![]()
@Murka píše:
Já už nikdy pračku v koupelně nechci a taky nemám. Když jsem byla malá, měli jsme doma pračku v koupelně, Tatramatku. Krom toho, že pochodovala po koupelně, tak taky probíjela. Otec tomu nevěřil až do chvíle, než ho taky nakopla
Proto mám z pračky v koupelně blbej pocit a vždy to šlo zatím udělat jinak.
Ježiš, no jasně. Krom toho že jsme měli odtok do vany tak nám občas pochodovala. Hele a přežila jsem i když jsem se často koupala přesto že jela ![]()
Kdyz pere a ja se jdu treba sprchovat, tak ji na tu chvili stopnu a jak vylezu z vany zase pustim.
@karmen1 píše: Šéfové se takhle zabil 16-ti letý synovec, když se koupal a prala pračka došlo ke zkratu. Od té doby peru dřív než se jdeme koupat a vytahují vždy ze zásuvky.
no tak to je pro mě šok