Kamarádi a nejlepší kamarádka

Anonymní
11.7.21 08:29

kamarádi a nejlepsi kamaradka

Ahoj
Potřebuji radu a vlastně se svěřit..Je mi 16 let a spousta lidí mě vidí jako puberťáka.. Puberta mě už asi přešla a cítím se tak lépe. Ale už k věci. Mám pár kamarádů, ale jednu nejlepší, se kterou se mohu bavit o všem, a vše možné. (už jsme kamarádky tak 10 let). Tak před 2 lety se seznámila s jakousi partičkou puberťáků a stále s nimi někde byla. Oni ji hodně stahovali. Pomlouvala mě a vždy, když s nima byla, psala mi hnusně, chovala se hnusně a tak dále. Pak ale co se stalo.. Oni ji “odkopli” přestali se s ni jednoduše bavit. Tak prisla zamnou, ze je hrozny co udelala, a ze je fakt rada, ze uz s nima neni, a ze uz nebude chodit na zábavy a akce, ze ji to vubec nebere. (Ja jsem typ, co absolutně vubec nechodí na takové ty čochy či co a radsi jedu na kole, procházky, nakupování, filmy, bazén, a třeba jit s par kamarady ven). Takže jsem byla rada, ze jo.. Takze ten rok byl super.. Ale je to tu zase.. Schválně se fotí s partičkou lidí, a když mi řekne, jestli nepůjdu s ni, tak řeknu ze ne, ze s těmi lidmi jit proste nechci.. No a ona jde a je hnusna. Nevím, jestli jsem naivní nebo ona nevyspělá.. Asi je spíše furt pubertak. A jeste jedna vec.. Byla jsem asi po třech letech venku s jednou kamaradku s Erikou.. Obě jsme ji moc neměly rady, ale ja jsem s ni sla poté ven.. Protoze vzdycky všechny informace o Erice jsem měla od te me nejlepsi kamaradky o které píšu.. A zjistila jsem, ze je Erika fakt fajn.. Hned druhy den jsem odjela do Egypta a moje nejlepsi kamarádka (která se s Erikou taky nebavila tak 3 roky) sla s ni ven a byly hrozne dlouho spolu.. Nevim, co si o tom mam myslet.. Ona vi, ze je pro me těžké si najit kamarady.. Každopádně děkuji všem za rady a mějte se hezky :srdce: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
11.7.21 09:22

Slečna bude špatná a toxická kamarádka, kvůli které se jen trápíš, takže bych se na ni vyprdla a bude ti líp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
11.7.21 09:23

Řeknu Ti nepříjemnou pravdu: Pořád jsi v pubertě a přecitlivělá. Ale je to v pořádku, je Ti 16 let. Ať se Tvá kamarádka kamarádí s kým chce. Ty se kamaraď s kým chceš. A vaše společné známé a kamarádky ať se taky přátelí s kým chtějí. O tom je totiž dospělost, že si nebereš osobně to že kamarádka x se sejde s kamarádkou y a sejdou se bez Tebe. Že má kamarádka i jiný okruh přátel. Ty ji můžeš říct svůj názor, varovat ji, ale h.bu si musí nabít sama. Tohle se děje i v dospělosti. Kamarádka x pomlouvá společnnou známou y a pak zjistíš, že spolu byly na bazéně nebo na kafi. Takový je život. Tyhle drby ber jedním uchem tam a druhým ven. A je fajn, že jsi se poučila, že si nemáš o někom vytvářet názor na základě informací od jiné (i když pro Tebe spolehlivé) osoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.21 11:06

Moc to řešíš si myslím, je fajn dát někomu novou šanci každý máme různé období..třeba já jsem byl v pozici tvé kamarádky, dostal jsem se do nové skupiny - chlastačky, hulení atd..ale to jsem nebyl já a po čase jsem se vrátil zpět ke kamarádovi a opravdu jsem ocenil že mi dal tu šanci..no každopádně pokud tvá kamojda znova přileze už bych se na ní vykašlal, neřeš ostatní lidi co dělají, kam chodí a zaměř se na sebe dělej co tě baví a měj kolem sebe lidi se stejnými zájmy, ono je někdy lepší mít i jednoho kámoše nebo být nějaký čas i sám než mít 30 „kamarádů“ ale vlastně ve skutečnosti to takový kamarádi nejsou… hoď to za hlavu přece si nebudeš kazit den kvůli jednomu člověku ze 7.5 miliard lidí :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová