Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A proč to není dobré ti řekla? Tohle jsem teda nikdy neřešila, ani si nevybavuju jestli se někdo koupal při zaple pračce, i když většinou chci mít prádlo hotové dřív než vecer, když je čas koupání
napadá mě jedině, že někteří lidé nemají odtok pro špinavou vodu z pračky a vypouští to třeba do vany, to měla třeba moje babička nebo to má tchýně, že má odtok do umyvadla, protože má pracku ve sklepě a nechtěli už znova kopat odtok.
Teď se sprchuju, mám odtok jinak udělaný než dřív. Ale nemám to moc ráda, prostě pračka je v elektrice, v koupelně je vlhko.
Pokud se koupeš a máš hadici z pračky hozenou do vany, to nebude to pravé ořechové, jinak není problém
Ano, sprchuji. U našich to stejne akorát tam je to na prd, protože když pračka dopouští vodu tak teče strašně horka voda.
To jsem nikdy neřešila. My máme třeba odtok z vady a z pračky svedený do jednoho odtoku, takže se stane, že když vypouští pračka a je prázdný sifon, tak to má tendenci probublávat do vany. Tak třeba proto
ale pochybuju, že to má někdo tak zmršené jako my…
@DanielaD píše:
Pokud se koupeš a máš hadici z pračky hozenou do vany, to nebude to pravé ořechové, jinak není problém
to me pobavilo, pravda
Kamarád je elektrikář a šílí z praček v koupelně. Vlhkost jim nesvědčí a hrozí zkrat. Počítám, že jeho rodina má absolutní zákaz koupání, když jede pračka.
Sprchuju se normálně. Koupání ve vaně je pro mě natolik vzácnej relax, že by mě toho puštěná pračka rušila ![]()
V původním bytě měla pračka odtok do vany, takže se při praní koupat nedalo.To by byl extrémní hnus. Teď máme odtok někde pod sprchovým koutem, takže by se to dalo, ale ještě jsem to nezkoušela. Peru přes den a sprchuju se večer, takže nebyl důvod.
Osobně bych neviděla problém, pokud ta špinavá voda z pračky neodtéká přímo tam, kde se člověk koupe. Ale nejsem instalatér.
Šéfové se takhle zabil 16-ti letý synovec, když se koupal a prala pračka došlo ke zkratu. Od té doby peru dřív než se jdeme koupat a vytahují vždy ze zásuvky.
@Hiavnaan píše:
Tak já nevím ale já peru zásadně hned ráno a koupu se večer
tak já chodím do práce, takže běžně peru večer.
Ten kdo má pračku v koupelně- koupete se, když je pracka zaplá? Dnes jsem slyšela, že to prý není dobre
nevím proč, vždyť pracka má vlastní odtok té špinavé vody.. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Trochu mě známá vyděsila, protože já se koupu i když peru prádlo.