Taky jsme srpnový

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
4.5.05 22:19

Taky jsme srpnový

Ahojky,
taky jsme srpnový…čekáme kluka, tady doufám že se doktorka ne zmýlila :) Ke konci ultrazvuku nám řekla že má jednu ručičku pod bradičkou a druhou mezi nožičkama a i kdyby se fakt spletla, tak je to jedno. Hlavně, aby to bylo zdravé. Když to bude holka, tak bude mít holt modrý pokojík :D

Momentálně jsem ve 24tt a malej se má velmi čile…občas mi přijde, že trénuje karate :wink:

Jestli se mohu zeptat, jak máte velké bříško? Já ho moc velké nemám :cry: Když se s někým bavím a dojde na to v kolikátém měsíci jsem a já na to odpovím, že v 6 měsíci, tak všichni říkají že to není možný…prý mě typovali tak na 3 měsíc.
Ze začátku a i teď si moc přeju, aby mi bylo vidět bříško…závidím maminám, které se pyšní svým bříškem.

Přeji krásnou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
202
5.5.05 13:31

Ahoj, no vidíš a já mám problém opačný, bříško mám obrovské až mají lidi poznámky typu…„to tam máš miminko i s kočárkem?“ nebo „nemusíš rodit hned tak velké dítě jako je tvůj manžel“.

Asi je dobré se na to vykašlat a z řečí lidí si nic nedělat. No hlavně že jsme všichni zdraví, ne?

Komka 28tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
5.5.05 13:53

Ahojky,
ja mam ten samy problem. Jsem ve 20tt. Brisko sice mam, ale malicke. Je pravda, ze jsem bricho nemela ani pred pocetim. A jeste by me zajimalo, kolik si pribrala na vaze. Ja mam ted navrch 6 kg.

Nic si z toho nedelej, ono taky zalezi na tom, jak tam to miminko lezi.

pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.5.05 23:46

Ahojky Leni - Pyskor,
ve 20tt na mě nebylo vůbec nic znát. Ještě do nedávna jsem chodila v normálním oblečení, teď už musím nosit kalhoty pro těhulky.

S váhou jsem byla na tom asi takto:
když jsem otěhotněla zhubla jsem z 65 na 62 kg, nebylo to kvůli nevolnostem, ale kvůli tomu, že jsem neměla na žádné jídlo chuť.

Na začátku druhého měsíce jsem každé ráno stála cca 10 minut před otevřenou ledničkou a vybírala si co musím sníst. Cca na konci druhého měsíce mě to přešlo a začala jsem trochu víc jíst. Dnes jim normálně - nepřecpávám se.

Takže shrnuto a podtrženo…jsem 25tt a vážim 66 kg.

Všimla jsem si, že jsi z Brandýsu nad Labem. Budeš tam rodit? Já ano. Znáš někoho, kdo tam rodil a pokud ano, tak má s tím kolektivem dobré nebo špatné zkušenosti?

Jinak přeji dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
6.5.05 08:04

Ahoj Nikol,

jsem z Brandýsa a budu tam také rodit - v září. Dnes tam chodím ke gynekoložce, která je zároveň vedoucí porodnice - MUDr. Mikysková. Nechodím k ní dlouho, ale za tu dobu, co jsem v její péči musím říct, že jsem opravdu spokojená. Jelikož jsem měla ze začátku těhu problémy, vyzkoušela jsem si zdejší porodnicko-gynekologické odd na vlastní kůži, byla jsem zde 2 dny hospitalizovaná. Musím konstatovat, že veškerý personál se k nám choval velice hezky.
Před měsícem tam rodila moje kamarádka, tak jsem si mohla prohlídnout i porodnickou část. Bohužel měla velice těžký a dlouhý porod, který skončil komplikacema. Měla problémy už před porodem, kdy byla 3 týdny hospitalizovaná kvůli vysokému krevnímu tlaku a špatnému krevnímu obrazu, před porodem měla ještě silnou angínu a porod se jim dlouho nedařilo vyvolat. Tak že ona není zrovna nejlepší příklad.
Na druhou stranu mám hodně kamarádek, které tam odrodily bez sebemenších problémů - je to malé oddělení. To víš, na blbce narazíš všude, tak doufám, že nám se nějaká negativní zkušenost vyhne.

Boumaska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.5.05 14:43

Ahoj Boumasko,
můj termín je 19 srpna, stejně si myslím, že to bude dříve :wink:…měla jsem o 15 dní pohyby dríve. A co ty, cítíš už pohyby?

Jinak do nemocnice se chystám poslední sobotu v tomto měsíci (každou poslední sobotu v měsíci mají den otevřených dveří) ukážou ti hekárnu, porodní sál, pokoj a odpoví ti na tvoje otázky.

Já osobně jsem žádné komplikace neměla, stejně si myslím, že to pro tu maminu musí být psychicky dost vyčerpávající. Všem maminám i miminkám bych přála hóóódně zdravýčka :wink:

Zatím ahojda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky