Těhotenství?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
574
4.5.05 17:40

těhotenství???

ahoj holky,

potřebuju poradit. Mám doma 11měsíční holčičku. Minulý měsíc jsem byla nemocná a brala jsem antibiotika a k tomu antikoncepci pak jsem měla s manželem několik nechráněných sexů. Menstruaci jsem sice dostala, ale chci se zeptat zda je i takto možné otěhotnět. Ne, že bych se těhotenství bránila, ale já ještě ke všemu užívám prášky na hubnutí, takže bych nechtěla aby se mimču třeba něco stalo. Je možné při užívání antibiotik a antikoncepce najednou otěhotnět?

Test jsem si nedělala a ani žádné příznaky nemám snad jen je mi špatně od žaludku, ale to je podle nýho z těch nervů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25
4.5.05 18:07

Ahoj Verunko,
možnost že jsi těhotná tady určitě je. Antibiotika určitě snižují účinost antikoncepce :! . Mám ale kamarádku, která taky užívala antibiotika a měla nechráněný pohl. styk a neotěhotněla :) .
Ale do testu bych určitě šla, kor když bereš ty prášky na hubnutí. Kdybys náhodou byla těhu, tak abys miminku neublížila :wink:
Hezký den

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
4.5.05 18:39

Ahoj Verunko, pouze nektera antibiotika snizuji ucinnost antikoncepce, pokud ano tak je to napsane v pribalovem letaku u tech atb. Jinak ale bych v kazdem pripade byt tebou radeji testovala, at mas klid. Prasky na hubnuti nejsou urcite pro mimi to prave! Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.11 07:29

Ahoj holky, vím, že podobných diskuzí(jsem těhotná-nejsem těhotná) je tu asi miliarda a vždy se nad nimi podivuji. A teď se ptám i já, třicetiletá koza. Beru antikoncepci, ale jeden den jsem zapomněla, tak jsem si ho vzala až druhý den zárveň s druhou tabletou. Minulý pátek jsem vzala poslední tabletu a menstruace nikde, prsa nejsou citlivá, žádné náznaky, že bych to měla dostat. Kdy mi test ukáže, že můžu být těhotná? Zkoušela jsem jeden předevčírem, jeden dnes ráno a negativní. Ptám se proto, že od včerejška mám brát zase HA a bojím se, aby případně neublížila miminku. K lékaři se dostanu nejdřív za týden, jsem mimo město. Ještě připíšu, že jsem teď byla posledních 14 dnů docela ve stresu (rodinná událost - vše dobře dopadlo), tak jestli nemůže být zpoždění proto.

• Citovat
  • Upravit
17629
25.12.11 09:07

zpoždění ze stresu být může stoprocentně
test obvykle je průkazný 14dní od ovulace, takže někdy kolem termínu menstruace. ve tvé situaci bych asi další plato zatím nevzala a chránila se zatím jinak a zašla na gyndu, ale tuším, že tu byly nějaké diskuze o tom, že párkrát se někomu při braní HA nedostavila menzes a nebylo to těhotenstvím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
25.12.11 11:19

Moc děkuji za reakci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie