Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
byly by nejake napady, za co by mohl jit 16lety kluk na maskarni prodlouzenou?
Kluk je z toho mirne otraven, ale uz mame listky, takze proste jdem. Navic onemocnela jeho tanecnice, tak to mu nepridalo
.
Je to uz v nedeli. Neco jednoducheho, decentniho, zadnou divocinu ![]()
Asi to skonci tak, ze si vezme k dzinam fotbal.dres, jinak to nevidim, ale rikam si, ze treba Vas neco napadne ![]()
diky za tipy !
Tyhle organizátory fakt nechápu, pro 16ti letý mi to příjde dost ujetý. Synovi se nedivim, že je otráven, můj 15ti letý by se šel radši zakopat, než by něco podobného absolvoval. Pro ně už je maska, že musejí v obleku…Možná bych ho tam poslala jak na disco a máš masku hned…fakt jinak neporadim. Jedině tak domluvit se s partou, že půjdou za něco kolektivního, ale na to už je asi pozdě…
Paoloska píše: . Pro ně už je maska, že musejí v obleku…
Tos me rozesmala
, ale to disko neni spatny napad.
Tak jemu tedy oblek nevadi, az nas to prekvapilo, on se tam sam bez naseho vedomi i prihlasil, chodi rad, v obleku mu to sekne a jako darek k svatku, ktery ma v breznu, si dopredu vyzadal zaplaceni pokracovacich kurzu az do cervna
. Ze je tahle prodlouz.maskarni me taky trochu zarazilo, uz v rozpisu, ktery jsme dostali na zacatku kurzu, ale on to nijak nekomentoval a ja to neresila, chce chodit na vsechny akce (a poctive se mnou tanci sola pro rodice!
), ale ted, jak se to blizi, se mu prestalo chtit, a hlavne nema tu holku k sobe. Jenomze za listky jsme dali 600, pozvali moji segru, takze se jde a hotovo (no jeste ze masku nemusi mit i doprovod
).
Jinak nevim, odkud jsi a jestli se Tvuj synator taky chysta, ale tanecni skolu Vavruška muzu jen doporucit !! Jsou v Praze a pry i v Plzni uz. Jen to tam asi nevyucuje osobne Vavruška.
kocunka píše:
co třeba kouzelník nebo pan Tau - oblek
No vida, to by me nenapadlo, a mohl by si vzit svuj oblek, i destnik mame, ale nemame klobouk ![]()
nakukovatelka píše:
Jinak nevim, odkud jsi a jestli se Tvuj synator taky chysta, ale tanecni skolu Vavruška muzu jen doporucit !! Jsou v Praze a pry i v Plzni uz. Jen to tam asi nevyucuje osobne Vavruška.
No, já tady nedávno založila diskusi: Syn nechce do tanečních
Ale dík za tip ![]()
Paoloska píše:nakukovatelka píše:No, já tady nedávno založila diskusi: Syn nechce do tanečních
Jinak nevim, odkud jsi a jestli se Tvuj synator taky chysta, ale tanecni skolu Vavruška muzu jen doporucit !! Jsou v Praze a pry i v Plzni uz. Jen to tam asi nevyucuje osobne Vavruška.Ale dík za tip
Jee tak to jsem nevedela, to promin ![]()
nakukovatelka píše:Paoloska píše:Jee tak to jsem nevedela, to prominnakukovatelka píše:No, já tady nedávno založila diskusi: Syn nechce do tanečních
Jinak nevim, odkud jsi a jestli se Tvuj synator taky chysta, ale tanecni skolu Vavruška muzu jen doporucit !! Jsou v Praze a pry i v Plzni uz. Jen to tam asi nevyucuje osobne Vavruška.Ale dík za tip
Netřeba se omlouvat, jsem Tě chtěla pobavit ![]()
V obleku chodi treba James Bond.
Anebo Fantomas? Staci sehnat gumovou masku na oblicej.
Jeste by se mi libil Zorro - staci cerny satek s dirkama na oci, klobouk a idealne i nejaky plastik pres ramena
Paoloska píše:
Vzpomínám na vás. Napiš, jak to dopadlo
No to vis, ze jsem si ne Tebe vcera vecer vzpomnela, v poledne stahnu fotky a neco sem dam
Jakypak ze je to pro pubertaky traparna ! Zirala jsem, jak to pojali. Prvni masku jsem potkala uz cestou tam (papez
). Bylo to super ![]()
monika215 píše:
V obleku chodi treba James Bond.
Anebo Fantomas? Staci sehnat gumovou masku na oblicej.
Jeste by se mi libil Zorro - staci cerny satek s dirkama na oci, klobouk a idealne i nejaky plastik pres ramena
Diky
Zorro me taky napadnul. Ale resili jsme to na posl.chvili. Nakonec byl kluk za plavce - plavky (ke kolenum), tricko, plav.brejle (obcas na ocich, obcas kolem krku), naboso v letnich teniskach. Byl tam jeste jeden plavec, ten byl i v pantoflich
Jinak ze sportovcu tam byli dva fotbalisti, tenista, ragbistka, basketbalistka.
Soutez o masku vyhral za kluky „svab“, za holky „vodnice“. ![]()
nakukovatelka píše:Paoloska píše:No to vis, ze jsem si ne Tebe vcera vecer vzpomnela, v poledne stahnu fotky a neco sem dam
Vzpomínám na vás. Napiš, jak to dopadloJakypak ze je to pro pubertaky traparna ! Zirala jsem, jak to pojali. Prvni masku jsem potkala uz cestou tam (papez
). Bylo to super
Tak to je fajn, že se líbilo. Ono to tak bývá, když se člověk někam netěší, tak je to nakonec super a obráceně. Ta maska, co jste vymysleli - no bomba
! A pak, že nemáš nápady. Těším se na foto
.
Ahoj, tak fotky mam veskrze nekvalitni, ale neco sem dam. Kluk nakonec ulovil doktorku
, takze tancoval cely vecer.
Jinak budeme mit jeste na CD fotky od profi fotografa, po skonceni kurzu.
Tady je odkaz, kdyby ses chtela (nebo nekdo jiny) podivat na lonsky maskarni, v cem tak asi dneska mlady blbnou ![]()
http://www.vavruska.info/foto-mladez
(a doma zkus na mladyho jeste zatlacit
)
Tak ted moje 4 nekvalitni fotky -
nakukovatelka píše:
Ahoj, tak fotky mam veskrze nekvalitni, ale neco sem dam. Kluk nakonec ulovil doktorku, takze tancoval cely vecer.
Jinak budeme mit jeste na CD fotky od profi fotografa, po skonceni kurzu.
Tady je odkaz, kdyby ses chtela (nebo nekdo jiny) podivat na lonsky maskarni, v cem tak asi dneska mlady blbnou
http://www.vavruska.info/foto-mladez
(a doma zkus na mladyho jeste zatlacit)
Tak ted moje 4 nekvalitni fotky -
No paráda
Dík! No a jinak, víš u nás to není tak jednoduchý. Syn je opravdu vášnivý chovatel exotů a nějaké taneční ho fakt neberou vůbec. Navíc je motoricky slabší, tak na něj nechci tlačit. Stačí, že ho nutí babička. Mladší syn je pravý opak, ten by chodil do tanečních už teď (je mu 12 let), je po mě, já bych šla taky…navíc, když si vzpomenu…chodila jsem dva roky po sobě a poznali jsme se tam s manželem
Tak ahoj a hezký tancování ![]()