Taneční-maškarní prodloužená

4181
27.1.12 10:59

Taneční-maškarní prodloužená

Ahoj,
byly by nejake napady, za co by mohl jit 16lety kluk na maskarni prodlouzenou? :lol: Kluk je z toho mirne otraven, ale uz mame listky, takze proste jdem. Navic onemocnela jeho tanecnice, tak to mu nepridalo :mrgreen: .
Je to uz v nedeli. Neco jednoducheho, decentniho, zadnou divocinu :think:
Asi to skonci tak, ze si vezme k dzinam fotbal.dres, jinak to nevidim, ale rikam si, ze treba Vas neco napadne :)

diky za tipy !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9223
27.1.12 11:06

co třeba kouzelník nebo pan Tau - oblek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
27.1.12 11:57

Tyhle organizátory fakt nechápu, pro 16ti letý mi to příjde dost ujetý. Synovi se nedivim, že je otráven, můj 15ti letý by se šel radši zakopat, než by něco podobného absolvoval. Pro ně už je maska, že musejí v obleku…Možná bych ho tam poslala jak na disco a máš masku hned…fakt jinak neporadim. Jedině tak domluvit se s partou, že půjdou za něco kolektivního, ale na to už je asi pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
27.1.12 12:59
Paoloska píše: . Pro ně už je maska, že musejí v obleku…

Tos me rozesmala :lol: , ale to disko neni spatny napad.
Tak jemu tedy oblek nevadi, az nas to prekvapilo, on se tam sam bez naseho vedomi i prihlasil, chodi rad, v obleku mu to sekne a jako darek k svatku, ktery ma v breznu, si dopredu vyzadal zaplaceni pokracovacich kurzu az do cervna :) . Ze je tahle prodlouz.maskarni me taky trochu zarazilo, uz v rozpisu, ktery jsme dostali na zacatku kurzu, ale on to nijak nekomentoval a ja to neresila, chce chodit na vsechny akce (a poctive se mnou tanci sola pro rodice! :srdce: ), ale ted, jak se to blizi, se mu prestalo chtit, a hlavne nema tu holku k sobe. Jenomze za listky jsme dali 600, pozvali moji segru, takze se jde a hotovo (no jeste ze masku nemusi mit i doprovod :roll: :lol: ).

Jinak nevim, odkud jsi a jestli se Tvuj synator taky chysta, ale tanecni skolu Vavruška muzu jen doporucit !! Jsou v Praze a pry i v Plzni uz. Jen to tam asi nevyucuje osobne Vavruška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
27.1.12 13:01
kocunka píše:
co třeba kouzelník nebo pan Tau - oblek :-D

No vida, to by me nenapadlo, a mohl by si vzit svuj oblek, i destnik mame, ale nemame klobouk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
27.1.12 13:04
nakukovatelka píše:
Jinak nevim, odkud jsi a jestli se Tvuj synator taky chysta, ale tanecni skolu Vavruška muzu jen doporucit !! Jsou v Praze a pry i v Plzni uz. Jen to tam asi nevyucuje osobne Vavruška.

No, já tady nedávno založila diskusi: Syn nechce do tanečních ;) Ale dík za tip :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
27.1.12 13:12
Paoloska píše:
nakukovatelka píše:
No, já tady nedávno založila diskusi: Syn nechce do tanečních ;) Ale dík za tip :mavam:

Jee tak to jsem nevedela, to promin :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
27.1.12 13:36
nakukovatelka píše:
Paoloska píše:
nakukovatelka píše:
No, já tady nedávno založila diskusi: Syn nechce do tanečních ;) Ale dík za tip :mavam:
Jee tak to jsem nevedela, to promin :mavam:

Netřeba se omlouvat, jsem Tě chtěla pobavit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
27.1.12 21:24

V obleku chodi treba James Bond.
Anebo Fantomas? Staci sehnat gumovou masku na oblicej.
Jeste by se mi libil Zorro - staci cerny satek s dirkama na oci, klobouk a idealne i nejaky plastik pres ramena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
29.1.12 18:45

Vzpomínám na vás. Napiš, jak to dopadlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
30.1.12 08:45
Paoloska píše:

No to vis, ze jsem si ne Tebe vcera vecer vzpomnela, v poledne stahnu fotky a neco sem dam :) Jakypak ze je to pro pubertaky traparna ! Zirala jsem, jak to pojali. Prvni masku jsem potkala uz cestou tam (papez :lol: ). Bylo to super :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
30.1.12 08:48
monika215 píše:
V obleku chodi treba James Bond.
Anebo Fantomas? Staci sehnat gumovou masku na oblicej.
Jeste by se mi libil Zorro - staci cerny satek s dirkama na oci, klobouk a idealne i nejaky plastik pres ramena

Diky :mavam: Zorro me taky napadnul. Ale resili jsme to na posl.chvili. Nakonec byl kluk za plavce - plavky (ke kolenum), tricko, plav.brejle (obcas na ocich, obcas kolem krku), naboso v letnich teniskach. Byl tam jeste jeden plavec, ten byl i v pantoflich :lol: Jinak ze sportovcu tam byli dva fotbalisti, tenista, ragbistka, basketbalistka.

Soutez o masku vyhral za kluky „svab“, za holky „vodnice“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
30.1.12 08:58
nakukovatelka píše:
Paoloska píše:
No to vis, ze jsem si ne Tebe vcera vecer vzpomnela, v poledne stahnu fotky a neco sem dam :) Jakypak ze je to pro pubertaky traparna ! Zirala jsem, jak to pojali. Prvni masku jsem potkala uz cestou tam (papez :lol: ). Bylo to super :mavam:

Tak to je fajn, že se líbilo. Ono to tak bývá, když se člověk někam netěší, tak je to nakonec super a obráceně. Ta maska, co jste vymysleli - no bomba :potlesk: ! A pak, že nemáš nápady. Těším se na foto :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
30.1.12 14:15

Ahoj, tak fotky mam veskrze nekvalitni, ale neco sem dam. Kluk nakonec ulovil doktorku :lol: , takze tancoval cely vecer.
Jinak budeme mit jeste na CD fotky od profi fotografa, po skonceni kurzu.
Tady je odkaz, kdyby ses chtela (nebo nekdo jiny) podivat na lonsky maskarni, v cem tak asi dneska mlady blbnou :mavam:
http://www.vavruska.info/foto-mladez
(a doma zkus na mladyho jeste zatlacit ;) )

Tak ted moje 4 nekvalitni fotky -

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
30.1.12 14:34
nakukovatelka píše:
Ahoj, tak fotky mam veskrze nekvalitni, ale neco sem dam. Kluk nakonec ulovil doktorku :lol: , takze tancoval cely vecer.
Jinak budeme mit jeste na CD fotky od profi fotografa, po skonceni kurzu.
Tady je odkaz, kdyby ses chtela (nebo nekdo jiny) podivat na lonsky maskarni, v cem tak asi dneska mlady blbnou :mavam:
http://www.vavruska.info/foto-mladez
(a doma zkus na mladyho jeste zatlacit ;) )
Tak ted moje 4 nekvalitni fotky -

No paráda :palec: Dík! No a jinak, víš u nás to není tak jednoduchý. Syn je opravdu vášnivý chovatel exotů a nějaké taneční ho fakt neberou vůbec. Navíc je motoricky slabší, tak na něj nechci tlačit. Stačí, že ho nutí babička. Mladší syn je pravý opak, ten by chodil do tanečních už teď (je mu 12 let), je po mě, já bych šla taky…navíc, když si vzpomenu…chodila jsem dva roky po sobě a poznali jsme se tam s manželem :srdce: Tak ahoj a hezký tancování :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová