Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ,holky ráno než jsem vezla děti do školky ,tak na tv barandov ,šlo dole upozornění ,že se pohřešuje sednáctiletá maminka s chlapečkem.Že odešla z kojenáku a neví se o ní.jmenovala se bud Sára nebo Sandra a malý Pavel .Nevíte,jestli ji už našli a co a jak?Na netu to nemožu dohledat ale opravdu to tam bylo psané.
Snad už je našli ,nikdo neví ,co se může holce honit hlavou.A venku je taková kosa,sice určitě je někde schovaná ,ale i tak.
Zatím jsem nepostřehla, jestli je už našli, takže asi zatím ne. Tahle diskuze se zase zvrhne, bo ta 17tiletá maminka je naše „menšina“ ![]()
http://tn.nova.cz/…-ustavu.html
Ale snad se jim nic nestane a budou oba v pořádku.
Tak jsem to vubec nebrala,jen mne napadlo ,jestli třeba není tady na emiminu,mezi mladýma maminkama,a tam člověk někdy oíše pocity a jak se má .Jako do diskusí.
Sthan, mě je jasné, že jsi to tak nebrala, ale tyhle podobné diskuze vždycky dopadnou tak, že se to tu pohádá a admin zamkne. Může tu ta holčina být, proč by ne, ale spíš o tom pochybuji.. Určitě se někde skrývá a chce být s dítětem sama, místo v diagnosťáku ![]()
To že je v diagnostáku má určitě svuj duvod.Určitě to není jenom kvuli tomu ,že má tak mladá dítě.
sthan píše:
To že je v diagnostáku má určitě svuj duvod.Určitě to není jenom kvuli tomu ,že má tak mladá dítě.
proč myslíš? znám osobně případ kdy normální holka sice puberta ,ale jinak norma se dostala do pasťáku,protože maminka dala návrh k soudu
už se to zvrtlo
to brzo
To ano, kvůli něčemu tam je a taky myslím, že zrovna těhu v jejím věku ji tam nedostalo
Četla jsem, že je to útěkářka, ale zatím ji vždy našli..
Já je neházím ,myslím ty co jsou v ústavu do jednoho pytle.To ne .Já jsem až pozděj zjistila o jakou maminku se jedná.Jen je mě líto toho prcka.