Zpráva o pohřešované mamince ráno na TV Barandov

1332
27.1.12 08:52

Ráno na tv Barandov

Ahoj ,holky ráno než jsem vezla děti do školky ,tak na tv barandov ,šlo dole upozornění ,že se pohřešuje sednáctiletá maminka s chlapečkem.Že odešla z kojenáku a neví se o ní.jmenovala se bud Sára nebo Sandra a malý Pavel .Nevíte,jestli ji už našli a co a jak?Na netu to nemožu dohledat ale opravdu to tam bylo psané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5063
27.1.12 08:58

taky sem viděla, ale jen na tom barandově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
27.1.12 09:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
27.1.12 09:02

Snad už je našli ,nikdo neví ,co se může holce honit hlavou.A venku je taková kosa,sice určitě je někde schovaná ,ale i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
27.1.12 09:05

Zatím jsem nepostřehla, jestli je už našli, takže asi zatím ne. Tahle diskuze se zase zvrhne, bo ta 17tiletá maminka je naše „menšina“ :nevim:

http://tn.nova.cz/…-ustavu.html

Ale snad se jim nic nestane a budou oba v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
27.1.12 09:09

Tak jsem to vubec nebrala,jen mne napadlo ,jestli třeba není tady na emiminu,mezi mladýma maminkama,a tam člověk někdy oíše pocity a jak se má .Jako do diskusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
27.1.12 09:15

Sthan, mě je jasné, že jsi to tak nebrala, ale tyhle podobné diskuze vždycky dopadnou tak, že se to tu pohádá a admin zamkne. Může tu ta holčina být, proč by ne, ale spíš o tom pochybuji.. Určitě se někde skrývá a chce být s dítětem sama, místo v diagnosťáku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
27.1.12 09:54

To že je v diagnostáku má určitě svuj duvod.Určitě to není jenom kvuli tomu ,že má tak mladá dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
27.1.12 09:57
sthan píše:
To že je v diagnostáku má určitě svuj duvod.Určitě to není jenom kvuli tomu ,že má tak mladá dítě.

proč myslíš? znám osobně případ kdy normální holka sice puberta ,ale jinak norma se dostala do pasťáku,protože maminka dala návrh k soudu :mrgreen: už se to zvrtlo :mrgreen: to brzo

• Citovat
  • Upravit
24870
27.1.12 09:57

To ano, kvůli něčemu tam je a taky myslím, že zrovna těhu v jejím věku ji tam nedostalo :nevim: Četla jsem, že je to útěkářka, ale zatím ji vždy našli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
27.1.12 10:02

Já je neházím ,myslím ty co jsou v ústavu do jednoho pytle.To ne .Já jsem až pozděj zjistila o jakou maminku se jedná.Jen je mě líto toho prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
27.1.12 16:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat