Čekání na jaro

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6926
26.1.12 18:18

Čekání na jaro

Ahoj holky,
zima ve mně budí pesimismus a bručounství. Mám ji ráda do konce prosince, pak už jsem z ní nešťastná a těším se na jaro, vyhledávám obrázky kytek, obklopuju se kvetoucími hyacinty a plánuju zahrádku - jinak bych se zbláznila. Jste na tom někdo podobně? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3278
26.1.12 18:19

Tak to jsme dvě! :palec: :mrgreen: Já už chci sluníííííííííííííčk´´oóóóó :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
26.1.12 18:21

To budou depky z dlouhé zimy, já si každý den představuji, jak už konečně šťourám v hlíně a sazím na záhoně ty svoje bebety a chodím bosko po trávě :lol: Jak já se už nemohu dočkat, taky mám pesimistické nálady pak :oops: :lol: A brblám a brblám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
26.1.12 18:21

To jsme 3…zimu beru taky do Vánoc, možná do 3 králů, ale pak už chci jaro :palec: :palec: :palec:
Taky už řeším truhlíky a bylinky na výsev :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
26.1.12 18:23

Holky, jak já se těším, až odkopnu ty blbé kozačky a vezmu si botěnky na podpatku- klapkavé a sukničku :lol: :pankac: A jarní větřík bude vát a vůně jara- božéééééé.......se toho nedočkám ještě dlouho, ten blbec sníh zase napadal a stále padá :pocitac: ............ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.1.12 18:24

Tak já zimu nesnáším hlavně kvůli tomu furt řešit oblečení sobě, dětem, dávat čurat navlečené dítě, pořád zvažovat, aby miminu nebylo horko, zima, nefoukalo na něj… :roll: Už se hrozně těším, až se teploty zvednou aspoň na takovou úroveň, že nebudu potřebovat bundu a severák mi nebude profukovat kalhoty.

Nějaké depky jako takové nemám, ale zima mě děsivě obtěžuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
26.1.12 18:24
Vanesanka píše:
Holky, jak já se těším, až odkopnu ty blbé kozačky a vezmu si botěnky na podpatku- klapkavé a sukničku :lol: :pankac: A jarní větřík bude vát a vůně jara- božéééééé.......se toho nedočkám ještě dlouho, ten blbec sníh zase napadal a stále padá :pocitac: ............ :mrgreen:

U nás ještě nenapadl vůbec a bojím se, že to teprve přijde :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
26.1.12 18:31

Holky, a ještě ten pocit. Nevím, jestli to správně popíšu… V zimě mám pořád tak nějak stažené svaly, aby mě nebyla zima. No když je teplo, tak jsem tak nějak povolená. :lol: uvolněná… Na to se těším zase já…
Pravda je, že kdyby zima skončila k 1.1., vůbec bych se nezlobila. Alespoň, že už je později tma.
Mám tady kalendář a už si na něm škrtám dny… do prvního jarního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
26.1.12 18:33

Helliku: s tím stmíváním je to skvělé, všimla jsem si, že tma je o něco později, tj. o půl čtvrté byla už jako v dupě, ještě před měsícem na vánoce a teď je déle vidět :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
26.1.12 18:34
rhiannon píše:
Vanesanka píše:
Holky, jak já se těším, až odkopnu ty blbé kozačky a vezmu si botěnky na podpatku- klapkavé a sukničku :lol: :pankac: A jarní větřík bude vát a vůně jara- božéééééé.......se toho nedočkám ještě dlouho, ten blbec sníh zase napadal a stále padá :pocitac: ............ :mrgreen:
U nás ještě nenapadl vůbec a bojím se, že to teprve přijde :zed: :zed:
Anebo vás to tam letos mine úplně a skočíte rovnou do jara :palec: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
26.1.12 18:34

to je nas urcite vic :mrgreen: taky se pridavam, nesnasim tuhle mesicni krajinu :pocitac: :pocitac: uz chci, aby stromy mely listy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
26.1.12 18:39
Vanesanka píše:
Helliku: s tím stmíváním je to skvělé, všimla jsem si, že tma je o něco později, tj. o půl čtvrté byla už jako v dupě, ještě před měsícem na vánoce a teď je déle vidět :pankac: :potlesk:

Jo jo, jednou jsem měla kalendář, ve kterém byly napsané západy slunce… Tak je to zhruba každý den o 2 minuty… :palec:
Tma jak v dupě - půlka rodiny je z Opavy… tohle slovo miluju. Zní tak,,, hmmm prostě dupka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.12 18:43

Mě osobně by stačilo jaro, léto, podzim, vánoce a zase jaro léto.....
Zimu nemám ráda, je to čas, kdy je brzo tma a vlezlá zima dává zápřah nejen lidem ale i zvířatům. A toho sněhu co u nás napadlo, děs. :( Už ho nemáme kam odklízet, všude hory toho bílého studeného hnusu. :zed: Krásnej je akorád na Vánoce, ale pak už je otravnej.
Už aby bylo jaro.. Sluníčko, kytičky, zelený trávník, rozkvetlé stromy a v korunách těch stromů zpívající ptáčci… Jako bych to už viděla… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
26.1.12 18:51

holky tak jaro už taky vyhlížím :roll: zachvíli nedopnu zimní bundu…
a dnes jsem pul hodiny čekala na autobus a totál zmrzlá :cert: jak já to nesnáším :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
26.1.12 18:53

Já už se těším až vytáhnem sporťák a budem trajdat, teď v zimě mě to nebaví :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová