Čekání na jaro

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14020
26.1.12 22:09
Davdan píše:
eviliska píše:
já se taky těším na jaro :pankac: a dneska jsem v obchodě viděla prodávat hyacinty a petrklíče a něco nevím jak se to kvítko jmenovalo
:potlesk: a to naladí, jéé…

však mám jeden kousek doma :pankac: ,a hned mi je líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
27.1.12 06:43
eviliska píše:
Davdan píše:
eviliska píše:
já se taky těším na jaro :pankac: a dneska jsem v obchodě viděla prodávat hyacinty a petrklíče a něco nevím jak se to kvítko jmenovalo
:potlesk: a to naladí, jéé…
však mám jeden kousek doma :pankac: ,a hned mi je líp

Já jsem si koupila už asi minulý týden v Albertu malý květináček - prý směs jarních cibulovin. :lol: Bylo mně jedno, co z toho vyroste a jsou to modřence. :palec: Já už se taky těším na jaro, ale holky, už se to blíží. (Ale ráno u nás bylo teda -7 :roll: )
A doufám, že jste si všimly, jak se prodlužuje den. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
27.1.12 07:06

Jj, den se prodlužuje parádně, ale kosa je jak na Sibiři. A to už nedávno bylo šest, sedm nad nulou a vyrašily tu pupeny. :srdce: Teď chudáci zmrznou. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
27.1.12 09:18

Holky mám myslím dobrou zprávu! Jaro bude brzy ! :mrgreen: !
už druhý den po sobě kočky toooo :oops: :oops: :mrgreen:
A oni ty potvory chlupatý by do zimy kotata nerodily,takže za cca 60dní máme jaro :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
27.1.12 09:23

taky se mooc těším, snad se ta zima neposune :roll:
jj, v Alertu jsem včera narazila na akci na petrklíče 2plus1 zdarma :lol:
ale doma mi ještě visí jmelí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
27.1.12 09:25

Tooo, jooo? :mrgreen: Týýý jóóó! :lol: Dobrá zpráva. :mrgreen: Takže jdeme stříhat metr? :dance: Tak my tady asi máme opožděný kočky nebo mám tak tvrdé spaní. :mrgreen: Jsem netušila, že u koček to trvá jen 60 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
27.1.12 09:54

jo,jo,u koček to je 65 dní + - 4 dny.
A spaní máš dobrý,ty naše u toto řvou :zed: jak kdyby je na nože brali a pod okny přímo,trdla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
27.1.12 09:57

Třeba u nás přijde jaro o dva tři dny později. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.1.12 11:02

U nás kočky taky ječej :mrgreen:

Já se tak strašně těším, až dám prádlo schnout ven, na teplý sluníčko :pankac: :pankac: To miluju!
Dneska je tu jasno, sice kosa jak nevím kde, ale krásně - jarně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
27.1.12 11:03

Také už se těším na jaro, už chci aby bylo tepleji. A taky čekám na jaře miminko :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
27.1.12 12:40

Ty jo s těma kočkama jen čumím, to jsem nevěděla. :mrgreen: :mrgreen: No podívejte co se tady nedozvím. :lol:

Naše kočky tu u nás zatím nic, jenže tady jsou celoročně líný. :roll: A „řvou“ jen v máji. :think: Jindy jsem je snad neslyšela. :roll:

A co můžeš vědět sice řvou ale třeba používaj antikoncepci, takže koťata ještě neplánujou. 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
27.1.12 12:40
Monika24 píše:
Také už se těším na jaro, už chci aby bylo tepleji. A taky čekám na jaře miminko :srdce: :srdce:

:srdce: na jaře, to je krása.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
27.1.12 12:42

Já se taky strašně těším na jaro, dne sjsme totálně vymrzla, a to tu nemáme tak krutý mrazy jako někteří chudáci

• Citovat
  • Upravit
15404
27.1.12 12:46
Monika24 píše:
Také už se těším na jaro, už chci aby bylo tepleji. A taky čekám na jaře miminko :srdce: :srdce:

Taky dubňátko, viď? ;) Držím palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
27.1.12 14:35
Davdan píše:A co můžeš vědět sice řvou ale třeba používaj antikoncepci, takže koťata ještě neplánujou. 8) :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak to máš naprostou pravdu,ta kočka co měla v krku zakousnutýho kocoura (víte proč tak ječej? ten kocour se jim při tom totiž zakousne do krku)tak řvala,ale ten kocour je náš Mates už 4 roky vykastrovanej :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová