Čekání na jaro

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14020
27.1.12 15:27
Ivoka píše:
Davdan píše:A co můžeš vědět sice řvou ale třeba používaj antikoncepci, takže koťata ještě neplánujou. 8) :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak to máš naprostou pravdu,ta kočka co měla v krku zakousnutýho kocoura (víte proč tak ječej? ten kocour se jim při tom totiž zakousne do krku)tak řvala,ale ten kocour je náš Mates už 4 roky vykastrovanej :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
27.1.12 16:01
Ivoka píše:
Davdan píše:A co můžeš vědět sice řvou ale třeba používaj antikoncepci, takže koťata ještě neplánujou. 8) :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak to máš naprostou pravdu,ta kočka co měla v krku zakousnutýho kocoura (víte proč tak ječej? ten kocour se jim při tom totiž zakousne do krku)tak řvala,ale ten kocour je náš Mates už 4 roky vykastrovanej :mrgreen: :mrgreen:

Zakousnou se do krku? 8o Tak to jsem taky netušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
12.1.13 21:00

:lol: Našla jsem pomalu rok starou debatu, tak se opět hlásím, že mi zima leze na nervy a chci jaro. :lol:

Jen bručím, jsem mrzutá, tlustá, otrávená a unavená.
Jste na tom někdo podobně? Jinak jsem četla, že slunce napomáhá hubnutí a dobré náladě - tak proto se mi to v zimě nedaří. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.1.13 21:06

Zajdi na solárko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
12.1.13 21:10
@dani24687 píše:
Zajdi na solárko ;)

Já se solárka bojim. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.1.13 21:12

Já tam nechodím od jedné reportáže na Nově :D L oreal má úžasný tónující krém na obličej, naprostá špica v létě, vypadá přirozeně a krásně hydratuje :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
12.1.13 21:20
@dani24687 píše:
Já tam nechodím od jedné reportáže na Nově :D L oreal má úžasný tónující krém na obličej, naprostá špica v létě, vypadá přirozeně a krásně hydratuje :pankac:

Počkej jaký reportáže? Já se teda bála vždycky, odhodlala jsem se jen v 18letech na samoopalovací krém. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.1.13 21:21
@Davdan píše:
Počkej jaký reportáže? Já se teda bála vždycky, odhodlala jsem se jen v 18letech na samoopalovací krém. :mrgreen:

Asi před třema rokama byla na Nově reportáž o rakovině ze solárek a já tam od té doby nešla, před tím jsem chodila pravidelně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
12.1.13 21:48
@dani24687 píše:
Asi před třema rokama byla na Nově reportáž o rakovině ze solárek a já tam od té doby nešla, před tím jsem chodila pravidelně :mrgreen:

Jo, to je přesně důvod, proč se bojím tam chodit.  :lol:

Nezbydou mi než ty obrázky kytiček a čekat, čekat, čekat, až udeří do nosu první jarní vánek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.1.13 21:49
@Davdan píše:
Jo, to je přesně důvod, proč se bojím tam chodit. :lol:Nezbydou mi než ty obrázky kytiček a čekat, čekat, čekat, až udeří do nosu první jarní vánek. :lol:

Zrovna jsem dnes jela kolem zasněženýho koupaliště, tak sem vzpomínala na léto :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
12.1.13 21:56
@Davdan píše: :lol: Našla jsem pomalu rok starou debatu, tak se opět hlásím, že mi zima leze na nervy a chci jaro. :lol:Jen bručím, jsem mrzutá, tlustá, otrávená a unavená.
Jste na tom někdo podobně? Jinak jsem četla, že slunce napomáhá hubnutí a dobré náladě - tak proto se mi to v zimě nedaří. :lol:

Taky chci jaro :pankac:, zrovna dneska dcerka přišla s dotazem, co má nakreslit, tak jsem si přála rozkvetlou jarní louku, abych se měla na co těšit. A to nejsme ani v půlce zimy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
12.1.13 21:57

Těším se… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
12.1.13 22:15

Taky se nemůžu dočkat. Jsem z těch, co na dlouhou zimu držkujou už začátkem istopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13131
12.1.13 22:18

Taky už se těším na tu vůni jara… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
12.1.13 22:19

Holky ty kytičky jarní, to je krása!! :potlesk:

jsem si aspoň nakoupila semínka rajčat, balkonovejch cherry, furt čučim na sáček, kdy je můžu vysadit. :lol: No ještě si počkám, ale aspoň to plánování mě nabíjí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová