Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ivoka píše:Davdan píše:A co můžeš vědět sice řvou ale třeba používaj antikoncepci, takže koťata ještě neplánujou.![]()
![]()
![]()
Tak to máš naprostou pravdu,ta kočka co měla v krku zakousnutýho kocoura (víte proč tak ječej? ten kocour se jim při tom totiž zakousne do krku)tak řvala,ale ten kocour je náš Mates už 4 roky vykastrovanej
![]()
Ivoka píše:Davdan píše:A co můžeš vědět sice řvou ale třeba používaj antikoncepci, takže koťata ještě neplánujou.![]()
![]()
![]()
Tak to máš naprostou pravdu,ta kočka co měla v krku zakousnutýho kocoura (víte proč tak ječej? ten kocour se jim při tom totiž zakousne do krku)tak řvala,ale ten kocour je náš Mates už 4 roky vykastrovanej
![]()
Zakousnou se do krku?
Tak to jsem taky netušila.
Našla jsem pomalu rok starou debatu, tak se opět hlásím, že mi zima leze na nervy a chci jaro. ![]()
Jen bručím, jsem mrzutá, tlustá, otrávená a unavená.
Jste na tom někdo podobně? Jinak jsem četla, že slunce napomáhá hubnutí a dobré náladě - tak proto se mi to v zimě nedaří. ![]()
Já tam nechodím od jedné reportáže na Nově
L oreal má úžasný tónující krém na obličej, naprostá špica v létě, vypadá přirozeně a krásně hydratuje ![]()
@dani24687 píše:
Já tam nechodím od jedné reportáže na NověL oreal má úžasný tónující krém na obličej, naprostá špica v létě, vypadá přirozeně a krásně hydratuje
Počkej jaký reportáže? Já se teda bála vždycky, odhodlala jsem se jen v 18letech na samoopalovací krém. ![]()
@Davdan píše:
Počkej jaký reportáže? Já se teda bála vždycky, odhodlala jsem se jen v 18letech na samoopalovací krém.
Asi před třema rokama byla na Nově reportáž o rakovině ze solárek a já tam od té doby nešla, před tím jsem chodila pravidelně ![]()
@dani24687 píše:
Asi před třema rokama byla na Nově reportáž o rakovině ze solárek a já tam od té doby nešla, před tím jsem chodila pravidelně
Jo, to je přesně důvod, proč se bojím tam chodit. ![]()
Nezbydou mi než ty obrázky kytiček a čekat, čekat, čekat, až udeří do nosu první jarní vánek. ![]()
@Davdan píše:
Jo, to je přesně důvod, proč se bojím tam chodit.Nezbydou mi než ty obrázky kytiček a čekat, čekat, čekat, až udeří do nosu první jarní vánek.
Zrovna jsem dnes jela kolem zasněženýho koupaliště, tak sem vzpomínala na léto ![]()
@Davdan píše:Našla jsem pomalu rok starou debatu, tak se opět hlásím, že mi zima leze na nervy a chci jaro.
Jen bručím, jsem mrzutá, tlustá, otrávená a unavená.
Jste na tom někdo podobně? Jinak jsem četla, že slunce napomáhá hubnutí a dobré náladě - tak proto se mi to v zimě nedaří.
Taky chci jaro
, zrovna dneska dcerka přišla s dotazem, co má nakreslit, tak jsem si přála rozkvetlou jarní louku, abych se měla na co těšit. A to nejsme ani v půlce zimy. ![]()
Taky se nemůžu dočkat. Jsem z těch, co na dlouhou zimu držkujou už začátkem istopadu.
Holky ty kytičky jarní, to je krása!! ![]()
jsem si aspoň nakoupila semínka rajčat, balkonovejch cherry, furt čučim na sáček, kdy je můžu vysadit.
No ještě si počkám, ale aspoň to plánování mě nabíjí..