Čekání na jaro

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6926
12.1.13 22:20

Znáte to, když po zimě vyjdete ven a najednou ucítíte jaro.. Úplně to bouchne do nosu, takový to „jo, to už je jarní vánek“. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
12.1.13 22:21

Už semínka? :think: To se mi líbí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
12.1.13 22:22
@Davdan píše:
Znáte to, když po zimě vyjdete ven a najednou ucítíte jaro.. Úplně to bouchne do nosu, takový to „jo, to už je jarní vánek“. :dance:

Jo, voňavý vzduch. :dance: A vítr mi přestane vadit a nastavím mu tvář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
12.1.13 22:24
@Nelisa píše:
Už semínka? :think: To se mi líbí. :D

Jo jo. :lol: Už syslím semínka (měli je v Kauflandu), slintala jsem tam dobu. :oops: A prej papriky můžu už v únoru, tak sbírám kelímky od jogůrtů. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
12.1.13 22:27

Já budu muset letošní úrodu oželet :?, protože se budeme stěhovat, vysadila bych tady a sklidil by někdo jiný. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
12.1.13 22:29

No tak leda něco do květináče a pak to syslovsky přestěhovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
12.1.13 22:35

Že by? :palec: Něco málo by se dalo přestěhovat. To bude ale těžké rozhodování, co vybrat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
13.1.13 17:38

Rozhodně ano. Zimu nesnáším už kvůli tomu, že se nedostanu ven s malou. Maximálně na 20 minut a to mi nestačí. Jaro, léto a i ještě ten podzim jsou úžasný roční období…už se nemůžu dočkat až budeme moci zase sedět na zahradě, opékat si buřty a podobný příjemný věci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
13.1.13 17:46
@Nelisa píše: Že by? :palec: Něco málo by se dalo přestěhovat. To bude ale těžké rozhodování, co vybrat. :mrgreen:

:lol: To víš že jo, něco zasaď.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
13.1.13 17:47
@Sfaticata píše:
Rozhodně ano. Zimu nesnáším už kvůli tomu, že se nedostanu ven s malou. Maximálně na 20 minut a to mi nestačí. Jaro, léto a i ještě ten podzim jsou úžasný roční období…už se nemůžu dočkat až budeme moci zase sedět na zahradě, opékat si buřty a podobný příjemný věci. :lol:

Jé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová