Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jeeee tak já už mám taky co dělat, abych upla zimní bundu, bříško roste a roste, ale bunda ne.
Už aby to jaro bylo tady. ![]()
Holky, a nejvíc mě žere to přísloví" vyčkej času, jako husa klasu"
To se pak jaro zdá ještě víc daleko
![]()
Tohle pocasi je fakt hnus.Nic me nebavi a uplne nesnasim prochazky s detmi. Uz se tesim na jaro, jak budeme porad venku, budu se vyhrivat za barakem s kafickem v ruce. Je, to bude parada, ale jeste musime vydrzet :'(
Ani mi nemluvte-chci teplóóóó…celý den s malým na zahrádce,kafíčko,pohoda,procházky…zimu nemám ráda,to oblékání prcků a většinu dne doma,prostě otrava ![]()
Já už se taky třepu na jaro
Naštěstí letos je to taková zima nezima, takže se zatím depka nekoná ![]()
Chci jaro, chci hřejivé sluníčko, chci se už zas rýpat v hlíně, slyšet šustění listů a cítit vůni růží.
Jaro vyhlížím každým dnem, ale ono ne a ne přijít. ![]()
ja se na jaro tesim jako male dite! tohle usmudlany studeny pocasi fakt nemusim, tma uz v 5 odpoledne, clovek se musi navlikat jak snehulak, s kocarem brazdit snih je docela dobra posilovna a nejhorsi ze vseho je, ze nejsou zahradky kde by si clovek mohl vypit kavicku a nastavovat oblicej jarnimu slunicku
miluju jaro, vsechno ozije, slunce do me nalije more energie a vsechno tak krasne rozkvete a zpivaji ptaci ![]()
Já ani nevím, jestli se mám radovat, že není sníh a nebo z toho být špatná. Ono sníh je sice pruda, ale jít s dětma bobovat je zase změna. Tyhlety úmorný procházky už mě nudí.
Já budu vyplesklá, až se začnou objevovat v obchodech macešky. ![]()
Taky se musím přidat. Nesnáším zimu, pokud nejsem na prkně na horách, a ještě víc když není sníh. Téměř celou tuhle zimu jsme byli doma. Občas na procházku(vynucenou) a jenom co to potřebujem a šmitec. Nemůžu se dočkat jara, tak teploty kolem 25°C, džíny triko, popř mikina a tradá venku každý den.Mám pocit že přes zimu „hybernuju“ Jsem taková pozastavená a nic se mi nechce ![]()
já se taky těším na jaro
a dneska jsem v obchodě viděla prodávat hyacinty a petrklíče a něco nevím jak se to kvítko jmenovalo
eviliska píše:
já se taky těším na jaroa dneska jsem v obchodě viděla prodávat hyacinty a petrklíče a něco nevím jak se to kvítko jmenovalo
a to naladí, jéé…
Davdan píše:eviliska píše:
já se taky těším na jaroa dneska jsem v obchodě viděla prodávat hyacinty a petrklíče a něco nevím jak se to kvítko jmenovalo
a to naladí, jéé…
však mám jeden kousek doma
,a hned mi je líp