Čekání na jaro

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.1.12 19:01

Jeeee tak já už mám taky co dělat, abych upla zimní bundu, bříško roste a roste, ale bunda ne. :D Už aby to jaro bylo tady. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
26.1.12 19:33

Holky, a nejvíc mě žere to přísloví" vyčkej času, jako husa klasu" :mrgreen: To se pak jaro zdá ještě víc daleko :D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
26.1.12 19:47

Tohle pocasi je fakt hnus.Nic me nebavi a uplne nesnasim prochazky s detmi. Uz se tesim na jaro, jak budeme porad venku, budu se vyhrivat za barakem s kafickem v ruce. Je, to bude parada, ale jeste musime vydrzet :'(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
26.1.12 19:50

Ani mi nemluvte-chci teplóóóó…celý den s malým na zahrádce,kafíčko,pohoda,procházky…zimu nemám ráda,to oblékání prcků a většinu dne doma,prostě otrava :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
26.1.12 20:01

Já už se taky třepu na jaro :D Naštěstí letos je to taková zima nezima, takže se zatím depka nekoná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
26.1.12 20:05

No právě ani sníh není,takže nuda…ani jsme se nevyřádili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
26.1.12 20:07

Chci jaro, chci hřejivé sluníčko, chci se už zas rýpat v hlíně, slyšet šustění listů a cítit vůni růží. :srdce: Jaro vyhlížím každým dnem, ale ono ne a ne přijít. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
26.1.12 20:08

ja se na jaro tesim jako male dite! tohle usmudlany studeny pocasi fakt nemusim, tma uz v 5 odpoledne, clovek se musi navlikat jak snehulak, s kocarem brazdit snih je docela dobra posilovna a nejhorsi ze vseho je, ze nejsou zahradky kde by si clovek mohl vypit kavicku a nastavovat oblicej jarnimu slunicku
miluju jaro, vsechno ozije, slunce do me nalije more energie a vsechno tak krasne rozkvete a zpivaji ptaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
26.1.12 20:46

Já ani nevím, jestli se mám radovat, že není sníh a nebo z toho být špatná. Ono sníh je sice pruda, ale jít s dětma bobovat je zase změna. Tyhlety úmorný procházky už mě nudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
26.1.12 20:54

Já budu vyplesklá, až se začnou objevovat v obchodech macešky. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
26.1.12 21:09

Taky se musím přidat. Nesnáším zimu, pokud nejsem na prkně na horách, a ještě víc když není sníh. Téměř celou tuhle zimu jsme byli doma. Občas na procházku(vynucenou) a jenom co to potřebujem a šmitec. Nemůžu se dočkat jara, tak teploty kolem 25°C, džíny triko, popř mikina a tradá venku každý den.Mám pocit že přes zimu „hybernuju“ Jsem taková pozastavená a nic se mi nechce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
26.1.12 21:22
Dadulina píše:
Mám pocit že přes zimu „hybernuju“
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
26.1.12 22:01

já se taky těším na jaro :pankac: a dneska jsem v obchodě viděla prodávat hyacinty a petrklíče a něco nevím jak se to kvítko jmenovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
26.1.12 22:06
eviliska píše:
já se taky těším na jaro :pankac: a dneska jsem v obchodě viděla prodávat hyacinty a petrklíče a něco nevím jak se to kvítko jmenovalo

:potlesk: a to naladí, jéé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
26.1.12 22:09
Davdan píše:
eviliska píše:
:potlesk: a to naladí, jéé…

však mám jeden kousek doma :pankac: ,a hned mi je líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová