Taneční v těhotenství?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Taneční v těhotenství?
Chtěli bychom se s kamarádem přihlásit to tanečních pro pokročilé, ale zároveň s manželem pracujeme na miminku (manžel netančí, proto s kamarádem). Kurz začíná v dubnu a říkám si, jestli se dá tancovat v těhotenství, kdybych náhodou do té doby našla //? Přece jen, polka, jive, atd. jsou trošku „hopsavé“ tance. Co myslíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No, já si hlavně myslím, že kdybych řekla partnerovi že jdu do tanečních s kamarádem, tak už si nikdy nezatančím
Jinak myslím že to vadit nebude pokud nějak nešikovně nespadneš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud budes mit bezproblemove tehotenstvi, tak proc ne. Vidam jednu slecnu i s obr pupkem behat, rekre i zavody
mjsis podle svyho tela a svych moznosti. Taky muzes byt po gyn. strance ok a blit kudy chodit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@el.leanor21 píše:
No, já si hlavně myslím, že kdybych řekla partnerovi že jdu do tanečních s kamarádem, tak už si nikdy nezatančímJinak myslím že to vadit nebude pokud nějak nešikovně nespadneš…
Tak ne kazda ma doma chorobnyho zarlivce co ji nepusti ani na krok
navic na tomse fakt neptala a chlapuv problem, kdyz on nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nowuka2 o chorobném žárlivci tady nebyla řeč, to za prvné, za druhé říká vím něco slovo humor? asi ne, a za třetí, vím an co se ptala, taky jsem jí na to odpověděla. Ještě něco? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych klidne chodila. V prvnich mesicich je to jedno, pokud nebudes treba krvacet, a pak uvidis, jak to pujde. Ja jsem treba hodne pribrala, takze se mi spatne dychalo, tanec nepripadal v úvahu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pamatuji si, že Taťána Vilhelmová celý první trimestr protančila ve Stardance a tam jsou tedy jiné výkony, než v tanečních, pokud bude vše ok, nebudeš mít placentu nízko, hematon apod., tak by to neměl být problém
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky holky
Hlavně si říkám, jestli nevadí to hopsání - všude se píše, tak se v těhotenství mají minimalizovat otřesy
I když u tancování to nejsou žádné velké skoky.. Ještě mě napadlo odložit snažení až ke konci kurzu (pokud se nezadařilo v únoru teda), pak by to bylo úplně bez problému ![]()
Jinak manžel má smůlu, když nechce tančit. Mě to hrozně baví, tak jsem si zařídila jiný doprovod. Třeba začne žárlit a začne se mnou chodit tancovat a když ne, mám náhradu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Saidy : zalezi, na jakou aktivitu jsi zvykla a jake by bylo pripadne tehotenstvi, to ti nikdo dopredu nerekne…ja treba chodila cele tehotenstvi na Zumbu, ale prizpusobovala jsem si to…hopsat mi moc neslo docela brzo, bolela me prsa, a ke konci jsem tam spis slapala zeli a vlnila se jak „ladna“ velryba ![]()
Ono na tech zakladnich kurzech to zas takovy zahul nebyva, i ten jive a polka jde i civilizovane, zrovna skakat pul metru do vzduchu neni nutne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit