Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj jmenuji se Markéta, strašně mě láká jsi zkusit tantra masáž. Manžel o tom neví ale mě to hodně láká to vzrušení
. Máte prosím zkušenosti a typ. Ostrava
Příspěvek upraven 27.02.25 v 11:49
@Market272 píše: Více
Markéto, Markéto. Ach jo. A co takhle zajít s manželem společně? Ať je to alespoň fér.
Taká bych to bral jako nevěru. Jinak průběh, pocity a prožitky se dozvíte např. zde:
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/686289
@Market272 píše: Více
Tantra je výborná a silná, právě díky nevinnosti a neutralitě, která tam musí být. Právě zkušenost s jiným partnerem tomu dává sílu a náboj, které můžou uzdravit/osvobodit v sexualitě tělesné a psychické problémy.
Já si to s tebou bez výčitek dám ![]()
@Josef_t píše: Více
Psal ze bez vycitek si to se zakl da…to uz se jako procitene da uznat:)))
@Andelskej_Satan píše: Více
Třeba mu křivdíme a je to fanoušek jógy ![]()
Procítěně písmenkovat asi nebude moje silná oblast, ta zkušenost ano. I když bych to měl spíš zvát NE-TANTRA, protože narozdíl od těch profesionálů to dělám velmi osobně. sdílím to emocionálně s partnerkou a opravdu se dotýkám, že to jde do hloubky - žádné peříčka ![]()
A ano, je to jak jsem psal s požehnáním mojí ženy, se kterou se to učíme zdokonalovat a rádi bychom to udělali i společně někomu odvážnému ![]()
Takže se hlaste ![]()
@Ledová káva píše: Více
Pro nás je tenhle druh nevěry nepřirozené vězení, ze kterého se vymaňujeme a věř mi, že tam venku se líp nejenom dýchá.
My bychom je s ženou vzali hned oba, postupně a pak společně ![]()
A hledáš někoho, komu bys jako mohla udělat masáž? Kdysi sem chodil odborník na tantru, Pírko mu říkali.