Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, umřela mi babička, která měla jediného syna. Manžel už ji zemřel. Ale můj táta už je rok v kómatu po mozkové mrtvici je v LDN. Chci se zeptat jestli táta dostane od soudu opatrovníka nebo jak to v těchto případech chodí. Táta už bohužel také čeká na smrt. Jeho mozek je po těžké mrtvici nevratně poškozený. Táta nemá manželku jen me
. Babička žila v pronájmu nevím jestli měla úspory. Spíš mě zajímá jak to je s dědici, kteří už jsou sami na smrtelné posteli. Pokud je člověk třeba nesvéprávný dostane opatrovníka, ale co člověk v komatu ![]()
@zuza3000 píše:
Dobrý den, umřela mi babička, která měla jediného syna. Manžel už ji zemřel. Ale můj táta už je rok v kómatu po mozkové mrtvici je v LDN. Chci se zeptat jestli táta dostane od soudu opatrovníka nebo jak to v těchto případech chodí. Táta už bohužel také čeká na smrt. Jeho mozek je po těžké mrtvici nevratně poškozený. Táta nemá manželku jen me.
Je tam nějaký majetek?
@zuza3000 píše:
Babička žila v pronájmu ani moc ne nevím jestli má úspory.
Tak se tím nijak nestresuj. Dosud o otci rozhodoval soud? Treba o zákroku, léčbě apod?
@zuza3000 píše:
Dobrý den, umřela mi babička, která měla jediného syna. Manžel už ji zemřel. Ale můj táta už je rok v kómatu po mozkové mrtvici je v LDN. Chci se zeptat jestli táta dostane od soudu opatrovníka nebo jak to v těchto případech chodí. Táta už bohužel také čeká na smrt. Jeho mozek je po těžké mrtvici nevratně poškozený. Táta nemá manželku jen me. Babička žila v pronájmu nevím jestli měla úspory. Spíš mě zajímá jak to je s dědici, kteří už jsou sami na smrtelné posteli. Pokud je člověk třeba nesvéprávný dostane opatrovníka, ale co člověk v komatu
tak nevím, ptáš se a když ti někdo chce poradit, tak mažeš své odpovědi ![]()