Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj rada se seznamim s maminama, co tatinek od deti je cernoch.
Kde zijete v CR nebo zahranici?
Jaky je otec?
Jste spokojene?
Kolik je detem?
My mame 6 mesicni kralovnu, ja bych nemenila. Partnera bych nemenila. Zijem mimo CR.
Tesim se na Vas! ![]()
@Ali-Ali proč výbušné
![]()
Jinak já mám muže bělocha i já jsme běloška, ale míšený děti černoch a běloch se mi mooooc líbí, jsou všechny krásné.
@tetma píše:
@Ali-Ali proč výbušné![]()
Jinak já mám muže bělocha i já jsme běloška, ale míšený děti černoch a běloch se mi mooooc líbí, jsou všechny krásné.
to nebylo rozhodne mysleno osobne (mimochodem muj manzel neni beloch, takze fakt nic ve zlem) ![]()
ale pred casem se tady jedna holcina vydavala za matku holcicky mulatky, predstirala, ze ma partnera cernocha a zije v usa atd. dost dlouho tady vytrvale lhala a doslova ukradla neci identitu. takze proto.
Chci si popovidat s lidma co maj podobny zkusenosti - nejlepe pozitivni ![]()
nase dcerka je dost bila a vic evropa nez mulatik ![]()
@Ali-Ali píše:
Bacha, tohle tema je tady pomerne vybusne
To až dojde na sex ![]()
@Ali-Ali aha tak to jsme nevěděla, že tady bylo něco takového
Muj manzel je z Nigerie, jsme spolu pres 9 let a mame 3.5 leteho syna. Zijeme v Irsku
Me jen mrzi, ze do normalni slsny diskuze se nenajde „nikdo“ s podobnyma zkusenostma…ale na kazdej vlozenej prispevek typu " nedostala jsme MS a na testu byl duch, budou to dvojcata? pradte! " tak na takovy diskuze leze kazdej a kecaj tam dokola blbiny a posmivaj se autorkam…ale kdyz chce clovek najist spriznene duse, tak se tu nedocka…zalozila jsem par diskuzi „asi nudnych“ nebo „moc na urovni“ ze se nikdo nepridal…je to smutne, ze je tu na emiminu dost melkych uzivatelu…jedine o sexu, a blbinach to tu povidaj jak jaty…
tak doufam, ze se sem nekdy jukne nekdo, koho se tema tyka anebo ma k tomu neco rozumneho rict… ![]()
tesim se na Vas!! ![]()
@chijioke jedna kamaradka co je taky naija wife se ted stehovala do Swansea a druha do Edinburgh
Ja uz sem vubec nechodim
Ja sem znala jeden smisenej par… seznamili se v cechach. ona odjela za nim do nemecka a tam otehotnela, ditko si nechala (nadhernej chlapecek) a porodila v cr a on za ni byl jen parkrat a ted je s nim sama… takze chlap jako kazdej jinej na svete
![]()
@Measmille no tak jiste…na barve nezalezi…spis na kulture a moralnich zasadach a taky jak si ty dva lidi sednou… ![]()
@chijioke píše:
@Measmille no tak jiste…na barve nezalezi…spis na kulture a moralnich zasadach a taky jak si ty dva lidi sednou…
jj, ale jinak to byl velice prijemny a ochotny clovek!
a pak mam jednu kamaradku, ktera bylado cernochu uplne hin - kdyz je nekde videla tak slintala jak buldok
a predsťav si, ze se nakonec provdala za „rezatyho nemce“ ![]()