Tatínek černoch

1375
5.3.14 12:32

Tatinek cernoch

Ahoj rada se seznamim s maminama, co tatinek od deti je cernoch.
Kde zijete v CR nebo zahranici?
Jaky je otec?
Jste spokojene?
Kolik je detem?
My mame 6 mesicni kralovnu, ja bych nemenila. Partnera bych nemenila. Zijem mimo CR.
Tesim se na Vas! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
5.3.14 12:43

Bacha, tohle tema je tady pomerne vybusne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
5.3.14 12:46

@Ali-Ali proč výbušné :nevim: :think:
Jinak já mám muže bělocha i já jsme běloška, ale míšený děti černoch a běloch se mi mooooc líbí, jsou všechny krásné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
5.3.14 12:49
@tetma píše:
@Ali-Ali proč výbušné :nevim: :think:
Jinak já mám muže bělocha i já jsme běloška, ale míšený děti černoch a běloch se mi mooooc líbí, jsou všechny krásné.

to nebylo rozhodne mysleno osobne (mimochodem muj manzel neni beloch, takze fakt nic ve zlem) ;)

ale pred casem se tady jedna holcina vydavala za matku holcicky mulatky, predstirala, ze ma partnera cernocha a zije v usa atd. dost dlouho tady vytrvale lhala a doslova ukradla neci identitu. takze proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
5.3.14 12:57

Chci si popovidat s lidma co maj podobny zkusenosti - nejlepe pozitivni :mrgreen:

nase dcerka je dost bila a vic evropa nez mulatik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
5.3.14 13:07
@Ali-Ali píše:
Bacha, tohle tema je tady pomerne vybusne :lol:

To až dojde na sex :lol:

• Citovat
  • Upravit
5173
5.3.14 13:34

@Ali-Ali aha tak to jsme nevěděla, že tady bylo něco takového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
7.3.14 03:35

Muj manzel je z Nigerie, jsme spolu pres 9 let a mame 3.5 leteho syna. Zijeme v Irsku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
9.3.14 12:55

Me jen mrzi, ze do normalni slsny diskuze se nenajde „nikdo“ s podobnyma zkusenostma…ale na kazdej vlozenej prispevek typu " nedostala jsme MS a na testu byl duch, budou to dvojcata? pradte! " tak na takovy diskuze leze kazdej a kecaj tam dokola blbiny a posmivaj se autorkam…ale kdyz chce clovek najist spriznene duse, tak se tu nedocka…zalozila jsem par diskuzi „asi nudnych“ nebo „moc na urovni“ ze se nikdo nepridal…je to smutne, ze je tu na emiminu dost melkych uzivatelu…jedine o sexu, a blbinach to tu povidaj jak jaty…

tak doufam, ze se sem nekdy jukne nekdo, koho se tema tyka anebo ma k tomu neco rozumneho rict… :mavam:

tesim se na Vas!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
9.3.14 12:59

@barique jee Irsko…my jsme ve Wales :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
11.3.14 14:22

@chijioke jedna kamaradka co je taky naija wife se ted stehovala do Swansea a druha do Edinburgh
Ja uz sem vubec nechodim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
11.3.14 19:44

Ja sem znala jeden smisenej par… seznamili se v cechach. ona odjela za nim do nemecka a tam otehotnela, ditko si nechala (nadhernej chlapecek) a porodila v cr a on za ni byl jen parkrat a ted je s nim sama… takze chlap jako kazdej jinej na svete :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
11.3.14 22:35

@Measmille no tak jiste…na barve nezalezi…spis na kulture a moralnich zasadach a taky jak si ty dva lidi sednou… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
12.3.14 11:31
@chijioke píše:
@Measmille no tak jiste…na barve nezalezi…spis na kulture a moralnich zasadach a taky jak si ty dva lidi sednou… 8)

jj, ale jinak to byl velice prijemny a ochotny clovek!
a pak mam jednu kamaradku, ktera bylado cernochu uplne hin - kdyz je nekde videla tak slintala jak buldok :) a predsťav si, ze se nakonec provdala za „rezatyho nemce“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
12.3.14 16:06

@Measmille no me zase nic cernosi nerikali…spis naopak… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová