Čím se baví vaši chlapi po práci?

18305
3.3.14 09:49

Čím se baví vaši chlapi po práci?

Dobré ráno,
mám dotaz: jaké záliby, koníčky atd. provozujou vaši chlapi? Čím se baví po práci?
Důvod dotazu je zřejmý - chtěl bych se inspirovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1663
3.3.14 09:53

Sexem… :mrgreen:

Né vtip, přítel cvičí workout… Takže po 11 hodinách v práci, doma cvičí… V létě kolo, v zimě snowboard do toho posilka a doma ten workout… Občas plavání… No je to vse kolem sportu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11296

Staví barák…ze začátku záliba, teď už takovej nezbytně nutnej zničující mord :mrgreen: Jinak se hrabe ve starejch autech nebo jezdí na kole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743

Jsme s manzelem domaci pecivalove takze sport u nas moc nefrci. Nadi asi nejvetsi zalibou je World of tanks. Jak dame vecer spat deti tak u nas zacina valka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.3.14 09:54

Chodí v neděli hrát hokej a pak celý týden skučí, co ho všechno bolí :mrgreen:
Ale ne, hlavně kutí kolem baráku, no. Teď udělal novou podlahu, omítky v kotelně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281

Momentálně vede rybaření - přípravy na sezónu vrcholí. Podotýkám, že tento koníček je ideální i pro manželky jelikož „lovec a pán tvorstva“ velice často zajistí dobrou a kvalitní večeři :palec: :dance:

Již zapomenutými koníčky jsou: Airsoft (už ho to unavuje, moc pohybu) a modelařina (už na to nevidí) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@Jura007 pinčes - tréninky, zápasy. Když né toto, tak cvičení, když né toto, tak ryby, houby atd.. ale to spíš v klidu o víkendech. Ale když je třeba relax, tak jede po práci :mrgreen: Jinak hry na pc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.3.14 09:55
@Cmochy píše:
Momentálně vede rybaření - přípravy na sezónu vrcholí. Podotýkám, že tento koníček je ideální i pro manželky jelikož „lovec a pán tvorstva“ velice často zajistí dobrou a kvalitní večeři :palec: :dance:Již zapomenutými koníčky jsou: Airsoft (už ho to unavuje, moc pohybu) a modelařina (už na to nevidí) :P
:mrgreen: :lol: souhlas :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
3.3.14 09:57

Můj manžel když přijde z práce tak jde dělat na baráčku rekonstruujeme :).Ale jinak chodí hrát florbal a jezdí rád na kole to jsou jeho koníčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
3.3.14 09:57

Jooo a málem bych zapomněla na čtvrtek jednou za 14dní! POKER s kámošema v hospodě… to je pravidelnej koníček, kterej ho teda drží už roky :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2266
3.3.14 09:58

Naši haranti mu nedávají moc času na koníčky, ale jinak turistika, a pc hry. no a také práce okolo baráku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
3.3.14 09:58

@Jura007 hifista…
Sleduje kabely, repráky, zesilovače a já nevím co :roll:, poslouchá hudbu, řeší to s podobně naloženýma kámošema… :lol:
Občas tenis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
3.3.14 10:01

U nás vede rybaření :mrgreen: A pak ještě letadla :roll: Máme je všude. Z jedný strany postele pruty (protože v garáži by se jim mohlo něco stát) a na skříních letadla (né letadýlka, ale letadla 2 metry třeba)… Jinak teď v zimě po práci většinou odpočívá u televize, nebo u Pc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
3.3.14 10:02

Můj muž se po práci věnuje pečení a cukraření, je vyučený cukrář, ale pracuje v jiném oboru. Výhody pro mě jsou velké, na domácí croissanty nic nemá :P

• Citovat
  • Upravit
140233
3.3.14 10:05

Práce kolem domu a v domě tj. nové obklady, podlahy, malování, sádrokarton atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová