Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ráno,
mám dotaz: jaké záliby, koníčky atd. provozujou vaši chlapi? Čím se baví po práci?
Důvod dotazu je zřejmý - chtěl bych se inspirovat.
Sexem… ![]()
Né vtip, přítel cvičí workout… Takže po 11 hodinách v práci, doma cvičí… V létě kolo, v zimě snowboard do toho posilka a doma ten workout… Občas plavání… No je to vse kolem sportu…
Staví barák…ze začátku záliba, teď už takovej nezbytně nutnej zničující mord
Jinak se hrabe ve starejch autech nebo jezdí na kole…
Jsme s manzelem domaci pecivalove takze sport u nas moc nefrci. Nadi asi nejvetsi zalibou je World of tanks. Jak dame vecer spat deti tak u nas zacina valka
Chodí v neděli hrát hokej a pak celý týden skučí, co ho všechno bolí ![]()
Ale ne, hlavně kutí kolem baráku, no. Teď udělal novou podlahu, omítky v kotelně…
Momentálně vede rybaření - přípravy na sezónu vrcholí. Podotýkám, že tento koníček je ideální i pro manželky jelikož „lovec a pán tvorstva“ velice často zajistí dobrou a kvalitní večeři
![]()
Již zapomenutými koníčky jsou: Airsoft (už ho to unavuje, moc pohybu) a modelařina (už na to nevidí) ![]()
@Jura007 pinčes - tréninky, zápasy. Když né toto, tak cvičení, když né toto, tak ryby, houby atd.. ale to spíš v klidu o víkendech. Ale když je třeba relax, tak jede po práci
Jinak hry na pc ![]()
@Cmochy píše:
Momentálně vede rybaření - přípravy na sezónu vrcholí. Podotýkám, že tento koníček je ideální i pro manželky jelikož „lovec a pán tvorstva“ velice často zajistí dobrou a kvalitní večeři![]()
Již zapomenutými koníčky jsou: Airsoft (už ho to unavuje, moc pohybu) a modelařina (už na to nevidí)
Můj manžel když přijde z práce tak jde dělat na baráčku rekonstruujeme
.Ale jinak chodí hrát florbal a jezdí rád na kole to jsou jeho koníčky
Jooo a málem bych zapomněla na čtvrtek jednou za 14dní! POKER s kámošema v hospodě… to je pravidelnej koníček, kterej ho teda drží už roky
![]()
Naši haranti mu nedávají moc času na koníčky, ale jinak turistika, a pc hry. no a také práce okolo baráku
@Jura007 hifista…
Sleduje kabely, repráky, zesilovače a já nevím co
, poslouchá hudbu, řeší to s podobně naloženýma kámošema… ![]()
Občas tenis…
U nás vede rybaření
A pak ještě letadla
Máme je všude. Z jedný strany postele pruty (protože v garáži by se jim mohlo něco stát) a na skříních letadla (né letadýlka, ale letadla 2 metry třeba)… Jinak teď v zimě po práci většinou odpočívá u televize, nebo u Pc…
Můj muž se po práci věnuje pečení a cukraření, je vyučený cukrář, ale pracuje v jiném oboru. Výhody pro mě jsou velké, na domácí croissanty nic nemá ![]()
Práce kolem domu a v domě tj. nové obklady, podlahy, malování, sádrokarton atd.