Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě kdysi v pubertě pomohl šampon z lékárny Klorane na mastné vlasy. Jinak se doporučuje nesplachovat vlasy moc teplou vodou, ale spíš chladnější.
A ještě bylo něco, čím si spláchnout vlasy, ale já si to teď nemůžu vybavit
Úplná skleróza.
@bimbama píše:
Mě kdysi v pubertě pomohl šampon z lékárny Klorane na mastné vlasy. Jinak se doporučuje nesplachovat vlasy moc teplou vodou, ale spíš chladnější.
ten Klorane jsem našla na webu v lékárně. Tak uvidím ![]()
Me se masti vlasy hlavne u cela tak to vzdycky projedu suchym samponem a prodlouzi mi to myti aspon o jeden den, coz je fajn, pac zbytek vlasu mam suchy
@Stensa jaký používáš? Já to mám pak hrozný - takový do šeda a pak se to blbě meje ![]()
@mončís A jeden čas jsem používala po umytí tužidlo a to mi taky pomohlo - trochu to ty vlasy vysušilo.
Používám šampon z konopía to samé kondicioner, pak ještě dám tužidlo a vlasy se tolik nemastí.
Ja taky pouzivam suchy sampon. Uplne ten obycejnej za 30Kc, prt ty ve spreji mne prijdou, ze neudelaji takovou sluzbu ![]()
Mně se osvědčilo nepoužívat vlasovou kosmetiku se silikony. Ty totiž vlasy zatěžují a mastí.
Myju si vlasy každý den, jinak jsou mastné, neřeším to, jsem prostě zvyklá:)
@bimbama píše:
No jako ten pudr na zadečky
chápu
ale že jsem to nikdy neslyšela..
Zdravím
Ale mohli by jste mi poradit, jaké přípravky Vám třeba pomohli?
po porodu, nebo po antikoncepci se mi mastí vlasy.. Nevím přesně co to způsobuje