Čím se baví vaši chlapi po práci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3999
3.3.14 10:06

Rybaření a chováme zvířata, takže péče o ně a pak i zahrada, seno, sečení trávy, sklizen trnek :) péče o kvas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
3.3.14 10:06

Můj manžel většinou hraje PS3… nebo venku blbne se psama… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
3.3.14 10:07

Tak ten muj stavi letadla a lodky. Kdyz byl cas tak spinning. :palec: ale v prve rade jsme jeho konickem my :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
3.3.14 10:08

Spravuje barák a když už toho má dost, tak nějaka cestovatelska přednáška, jede ae projet na kole nebo jdeme na větší či menší procházku. Rybaření ho přestalo bavit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
3.3.14 10:10

@Jura007 a když ti jako nejčastější zábava chlapů po práci vyjde pivo a hospoda, začneš tam chodit a chlastat? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Můj manžel se teda baví svými koníčky… většinu máme společných, nebaví se po práci, protože to zatím chodil až večer, ale hlavně o víkendech a volnu… takže v létě horská turistika, cyklistika, offroad, radioamatérství… a momentálně se nejvíc baví naším Drobkem a Blufinkem - čili auta, předěláváme našeho Blufinka (Defender 130 Pickup) na expediční vozidlo, takže nazvedat, spaní vevnitř, zvedací střecha, navijá, šnorchl, šestý převod do rychla a tisíc dalších podobných a s tím souvisejících věcí, takže zábava na několik let dopředu… a nejvíc ho momentálně baví výlety s prťaty, i když než nasedneme do auta a vypravíme se a zkusíme nic nezapomenout, tak je někdy i hodně veselo… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
3.3.14 10:17

Momentálně máme malé mimino, takže se chudák nebaví. Houpe nebo honí po baráku tu starší :-). Jinak se učí německy (ráno před prací) a chodí lézt, běhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
3.3.14 10:20

U nás pc-world of tanks a drsný svet :roll:
Jinak když je hezky jsme někde venku spolu, nebo je sam s kamaradama a 1× za 14 dni chodí střílet na strelnici a věcné se kocha a blejska svou prý druhou lásku..zbran :D dítko zatím čekáme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
3.3.14 10:20
@Cmochy píše:
Momentálně vede rybaření - přípravy na sezónu vrcholí. Podotýkám, že tento koníček je ideální i pro manželky jelikož „lovec a pán tvorstva“ velice často zajistí dobrou a kvalitní večeři :palec: :dance:Již zapomenutými koníčky jsou: Airsoft (už ho to unavuje, moc pohybu) a modelařina (už na to nevidí) :P

Stou modelařinou na tom budu za pět let podobně… a to mám dvě skříně plné nepostavených modelů… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
3.3.14 10:31
@Jura007 píše:
Stou modelařinou na tom budu za pět let podobně… a to mám dvě skříně plné nepostavených modelů… :cert:

No vidííííš… o koníčka máš postaráno. Musíš si pospíšit než na to fakt neuvidíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.14 10:36

World of tanks :lol: jedině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.14 10:40
@TroisChéris píše:
Můj muž se po práci věnuje pečení a cukraření, je vyučený cukrář, ale pracuje v jiném oboru. Výhody pro mě jsou velké, na domácí croissanty nic nemá :P

půjčíš manžela :mrgreen: mnamky, se máš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10866
3.3.14 10:48

@Jura007 muj hraje sprtec, bendas a obcas poker, obcas tipsport.. ale vysledky vsemiznejch sportu sleduje porad :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
3.3.14 11:38

Včelaří :srdce:, popřípadě kutá něco ze dřeva na mé přání, řezbařina ho ba (ale nemá na ni trpělivost).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
3.3.14 11:45

Sportovní kaprařina :mrgreen: :mrgreen: teď zrovna je na plánu údržba navijáků, včera se s jednim piplat asi 2 hodiny :mrgreen: :mrgreen: a potom malej, hodně mi s ním pomáhá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
3.3.14 11:51

Je trenér mládeže, má svůj klub, takže trénuje děti, sám má svoje tréninky, s tím samozřejmě souvisí zápasy dětí, své vlastní zápasy. A kolem klubu je také spousta práce, spravovat webovky, psát články, zpracovávat fotky… A také ho baví poker a PS3 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová