Tatralandia místo Egypta?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
63
26.7.05 08:56

Tatralandia místo Egypta?

Děvčata, můžete mi pomoci? Měli jsme je původně celá rodina na dovolenou do Egypta, ale máme strach… . Tak padl náhradní návrh, že vyvezeme naše děti a děti mojí sestry do Tatralandie na Slovensko. Četla jsem o nich jenom samou chválu, ale je to jenom samochvála. Má některá z vás osobní zkušenost? Jde nám o pobytový zájezd a tak hledáme i ubytování, samozřejmě. Kdo to znáte, je lepší vzít ubytování přímo v komplexu aquaparku, nebo něco kolem, třeba v Lipt Mikuláši?
Moc díky za reference

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1723
26.7.05 09:04

Teda tak to je docela dobrá změna dovči:-( Včera jsem se zrovna dívala na zprávy a ohledně Egypta říkali, že lidi dovči nerušej, záleží kam přesně jste měli naplánováno jet, pokud né ¨do Sharmu, tak bych spíš jela do Egypta - možná vás to nakonec vyjde i levněji a užijete si teplíčka:-) Nebo zkuste nějakou jinou teplou zemičku -nenapsala jsi, kdy přesně chcete jet, ale i v září a říjnu se jezdí do Tunisu nebo na Kypr. No to je jen můj názor, já bych tedy moříčko za nic nevyměnila:-) Teď nikam nemůžeme jsem ve 33tt, ale za rok v září se chystáme do Egypta-prostě na něj nedáme dopustit. Byli jsme jednou v Hurghadě a teĎ v září v Sharmu, právě na té promenádě, kde to v tom hotelu explodovalo jsem se několikrát procházeli- je to strašná škoda, že tam těm Egypťanům tak škoděj, však oni žijou jen z turistů:-) Jinak je uričtě lepší si v Sharmu vybrat nějaký resort a né přímo Naama bay- je tam moc rušno a šnorchlování prej za nic taky nestojí, my jsme byli od Eximu v SOl Sharm a byli jsme naprosto spokojený 4hvězdičkový hotel exkluzivní, jen tam bohužel nešlo all inclusive:-(
Tak přeji dobrý výběr a papa H+L 33tt:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.7.05 11:14

Ahojky, tak na Tatralandii jsme s dětma byli letos už 2×. Mám 2 děti, Michalovi je 12 let a Lukáškovi 7 měsíců. My teda na dovolenou letíme na Mallorcu, ale na Tatralandii jezdíme vždy ráno a večer zpátky. Prostě se jen vykoupat. Jsme z Ostravy, takže cestujeme zhruba 3h. Teď o víkendu plánujeme další koupání. Líbí se nám tam docela dost, hlavně klukům. :D Lukášek se koupe v dětském bazénku, je tam teploučká voda jako ve vaně a to se mu moc líbí :) , starší syn jezdí na toboganech. Je jich tam spousta, stejně jako bazénů s různou teplotou vody. Když tak koukni na STV 2, běží tam panorama a je tam i Tatralandie. Stánků s občerstvením je tam taky hodně. My tam teda nikdy nezůstali přes noc, takže s ubytováním neporadím. Na fotky spokojeného Lukáška v Tatralanii se můžeš kouknout do listopadek, prosinčátek 04.
Ahoj Simone a Luki skoro 8 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
26.7.05 12:21

ahoj,

priamo v Tatralandii som este nebola, ale na Liptov jazdime velmi casto. je tam nadherne a je tam co robit. nadherna priroda, kupaliska (okrem Tatralandie napr. termalne kupalisko Besenova otvorene celorocne), Liptovska Mara (plavby lodou, kupanie), pri Liptovskej Mare neobidte salas Dechtare - jedny z najlepsich bryndzovych halusiek na SK (resp. cela SK kuchyna, kapustnica, pirohy atd), nie daleko je napr. zaujmavost - velky artikularny kostol Svaty Kriz (celodreveny), zozeniete jazdy na konikoch napr. a proste fakt spusta veci. Jedna z najkrajsich oblasti na SK. V okoli je kopec penzionov a hotelikov, urcite si vyberiete. Z osobnej skusenosti mozem odporucit penzion Villa Betula v Liptovskej Sielnici - to je nasa srdcovka kam chodime furt. Mensi rodinny penzionik v krasnom prostredi na kraji dedinky, obrovska oplotena zahrada, detske ihrisko (sami majitelia maju male deti), vyrivka, sauna, na objednanie masaze, vyborna kuchyna a krasne ubytovanie. Skvely pristup. Jedine minus je snad cena - mohli by mat trosku lacnejsie najma jedlo, ale zase to nie je nic horibilne a stoji to za to. A jest sa da vyrazit kedykolvek aj do okolia - napr. spominane Dechtare su 10 min.
More tam sice nie je, ale inak je tam vsetko lepsie ako v Egypte :lol:
Srandujem. Nebudem to porovnavat, mna osobne Egypt nikdy nelakal ako miesto mojej dovolenky… A kazdopadne na Liptove je bezpecnejsie :wink:

krasnu bezproblemovu dovolenku prajem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.7.05 12:24

Na Egypt bych se letos vykašlala. Byli byste tam klidní? Já asi ne. Jestli chceš do okolí Liptovského Mikuláše, tak VŘELE doporučuji!!! My tam byli letos na jaře a je tam nádherně. Připrav se ale na to, že vstup do Tatralandie je velmi drahý. Jednožnačně můžu doporučit ubytování v hotelu Avena: www.avena.sk. Čistý, nově zrekonstruovaný hotel, ubytování za hubičku, v hotelu bazén a možnost využití wellness centra za pár korun. Byly tam i rodiny s malýma dětma. Takže raději Slovensko než Egypt!!!
 Estel

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.7.05 12:36

Simone, marně hledám na stránkách tatralandie cenu vstupného. Ani mi ji do mailu nenapsali. Můžeš mi pro info napsat kolik se platí? Už jsme skoro rozhodnutí, snad děti nebudou litovat, že ještě letos neuvidí moře.
 SaliM

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.7.05 13:45

Zrovna teď jsem v MF četla, jak nějaké dvě rodiny odjíždějí do Egypta s dětma, protože podle nich žádné nebezpečí již nehrozí. Dost se jim divím, ale budu jim držet palce… Dost to zlehčovaly, protože když pak člověk četl rozhovory s těma co se vrátily, tak mi nad jejich odjezdem zůstával rozum stát. Poznámka typu, že zítra to může bouchnout i v Praze, tak čeho se bát, byla hrozná. Ale hlavně že budou u moře :roll:
Já jsem se letos vybodla i na Bulharsko a zůstávám na chalupě v jižních Čechách.
Letos bych si nic v pohodě asi neužila a stejně bych tam jela kvůli synovi, kterého nebudu vystavovat takovému nebezpečí.
 Tery

• Citovat
  • Upravit
113
26.7.05 13:46

Tatralandia

Ahoj Salimali. Ja do oblasti Tatier jazdím dost často. V Tatralandii som nebola, ale pocula som o tom vela. Musis sa priparavit,ze tam bude hodne ludi,ale co by clovek koli detom neurobil, ze? Je to obrovský areál, ked som sla okolo, pozerala som sa na to z parkoviska a iba som žasla. Taktiež to vstupné nebude vobec lasné. Myslím na osobu okolo 500SK a den. To je len moj odhad.Moj brat tam bol,ale uz si nevybavujem, kolko to presne stálo.Samozrejme mimo letnu sezonu vstupne klesa.Ucite doporucuje urobit výlet do Nizkych Tatier - Demänovskú dolinu, .konkretne napr. dedinku Pavcinu Lehotu. Tam jazdím za sestrou,ktorá tam zije s manzou. Aj v tejto dedinke sa dá zohnať ubytovanie v súkromí. Cena okolo 200Sk - 250Sk a niekde mozno aj za 300,– Sk. Inak výlety do Demänovskej jaskyne slobody a do Dem.Ľadovej jaskyne. Výlet na Chopok. V dedinke je malá Pony farma, vozia vo voze a požičajú koníkov aj pre deti a povozia ich. Nooo, je tam celkovo co obzerať v Nízkych Tatrách. Vrele doporucujem. Keby si chcela ešte niečo vedieť, tak sa ohlás. Napíšem.Taktiež okrem Tatralandie je ešte aj Bešeňová, ale to myslím Baboo uz spomínala. V Liptovskom Jáne sú ale taktiež termálne kúpaliska. No uvidís. Asi vela informácii, ale snáď si niečo z toho vyberieš. ahoj Gigi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
26.7.05 13:51

AHoj, cena lístku pre 4 člennú rodinu pred týždňom stála 720 SK a zdržali sme sa tam asi 3 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
26.7.05 14:20

V Tatralandii jsme byli a mohu jen doporucit!! Ceny jsou na http://www.tatralandia.sk/indexsvk.php?…

Stazka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.7.05 14:53

SaliM, cena pro dosp.na Tatralandii je 450Sk, Luki byl zdarma a za Míšu (má více než 140cm platíme 390 Sk), ale minule jsme ke vstupenkám dostali bonusovou kartu takže budeme mít příště 10% slevu, pak ještě 20% a 30% slevu, tak to ještě přes prázdniny využijem. A jak už tu výše někdo psal, je to opravdu pěkné prostředí a kousek je i termál Bešeňová, kde je vstupné asi kolem 150Sk na dospělu osobu. Tam jsme byli taky, takže taky můžu doporučit :D . A taky jsem slyšela, že pokud tam přespíte, teď mám na mysli Tatralandii, tak 2. den vstupné nemusíte platit. Ale to nemám ověřené, tak to nevím jistě :?
Ahoj Simone

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
26.7.05 16:01

Hosté ubytovaní v Tatralandii mají 20%slevu na vstupy do aquaparku. viz stránky uvedené výše.

Stazka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magdí.Kovarova
3.9.11 20:17

stazka: Původně jsme taky plánovali ubytování přímo v Tatralandii, ale cena mi vyrazila totálně dech. V našem období (měli to nějak rozdělené na sezóny) vycházela jedna noc na 4000Kč. Tak jsem našla ubytování v Ružomberku za rozumnější cenu http://www.ruzomberok.cz/ - rozhodně můžu doporučit pokud se tě nechtějí platit jejich ceny. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
85ted
19.8.13 21:34

Pozor

My tam byli teď o víkendu a jsem znechucený. Hodně drahá záležitost. Proč, protože si zaplatíte něco, co nemůžete využívat. Bylo tam tolik lidí, že čekání na tobogán bylo od 15 minut na ty obyčejné až po hodinu na ty nejlepší!!! Strašné. Jim je naprosto jedno kolik lidí pustí dovnitř! Nikdy více! Možná ve všední den a když není hezky, ale to je zase dětem zima!!! Takže nebrat. Hřeší na jméno, ale je kolos obsluhovaný studentama na brigádě bez zájmu vyjít vstříc…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex