Tantum Rosa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1130
19.7.05 22:34

Tantum Rosa

Ahoj všem,
chtěla jsem se zeptat, jestli náhodou nemáte někdo zkušenost s výrobky Tantum Rosa při gynekologických zánětech? Hodně jsem o tom četla, ale zajímal by mě názor někoho kdo to vyzkoušel. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
19.7.05 22:54

Mám dojem, že na toto téma zde již diskuse také proběhla, zkus zahledat.
Já ho měla doporučený od dr, leč jsem měla potíž se zavedením irigátoru :roll: (stejně jako čehokoliv jiného :o :D )
Netrpěla jsem na záněty, měla jsem jiné potíže, které se nakonec promítly do psychiky a to udělala taky své. Hodně mi pomohly přípravky s Tea Tree Oil (vaginální gel, olejíček, teď používám i lubrikační gel i kondomy s Tea Tree Oil a nemůžu si je vynachválit). Ale jinak si holky TR chválí.
 GaB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
19.7.05 23:51

Mě to také doporučili. Irigátor mě nevadil (menší než tampon 8) ), a určitě to i pomohlo. Měla jsem hodně rozjetou mykozu a po přeléčení jsem to používala i po…a dobrý. Držím palce, ať jsi brzy OK!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
20.7.05 08:30

Ahoky,

já jsem měla před téměř 4lety taky potže a přoád opakující se gynekol.záněty.Dr, mi TR doporučil,ale mě t tedy moc nepomohl,ale jak píše Gabka,přípravky s Tee Tree jsou jedinečné.Potíže se zlapšily,ale až do porodu se sem tam objevovaly.Mě tedy od mykoz atd.pomohl porod.
Držím palce,ať se brzy vyléčíš.
Ahoj Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
20.7.05 09:50

Minulý rok jsem měla zhruba v intervalu 2 měsíců vracející se mírné záněty, ačkoliv na hygienu jsem hodně úzkostlivá. Nechtěla jsem to řešit antibiotiky, protože jsem věděla, že se to stejně vrací, takže jsem pila bylinkové čaje, intimní mycí emulze… atak podobně… Změnila jsem Dr., který mi dal ATB a potom Gynoflor, který je na obnovu přirozeného poševního prostředí. Od té doby jsem sice 2× cítila, že by se zase „něco mohlo chystat“ a vždycky jsem použila večer 1 pytlík Tantum Rosa na výplach a k ničemu nedošlo a mám dlouhodobě klid. :wink: a to je hodně parné léto. Se zaváděním není nejmenší problém, je to zhruba stejná velikost jako tampón, jen se dokopat k tomu, abych převařila tu vodu..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1290
20.7.05 13:10

ahojky,
s Tantu Rosa mám víc než dobré zkušenosti, používala jsem jej už v.r.2003, pak jsem měla pauzu a teď nedávno mi zklidnil počínající zánět.
Se zaváděním nemám problémy.
Vřele doporučuji.
 Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
20.7.05 20:50

Tantum

ahoj,

já jsem to používala po porodu jenom na oplachy a pomohlo mi to super zánět se mi nerozjel a na šití to bylo fajn hlavně studené.

Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
26.7.05 09:50

Já jsem to včera zkoušela, protože jsem na plovce chytila nějakou kvasinku či co, ale ono to tak děsně pálilo, že jsem si říkala, že je to horší než pořádná mykóza. Po půl hodině to přešlo, ale ten první pocit byl fakt takový, že se uškrabu..... . Taky vás to po aplikaci tak děsně pálí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
2.8.05 16:44

tantum rosa

Ahojky,

má gynekoložka nám všem v poradně doporučila Tantum Rosa na prevenci vzniku zánětů a plísní v těhotenství. Takže jsem si dělala po celou dobu těhotenství výplachy 3× týdně roztokem z poloviny sáčku. Tvrdila, že celý sáček je zbytečně agresivní na tu mikroflóru uvnitř.

Tak kdoví jestli Tě to nedráždí proto. Já jsem problém neměla :roll:

Peťula

http://tickers.TickerFactory.com/…f4c1/age.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
2.8.05 17:31

no prosím.mě to vždycky pomáhalo na záněty,ale někde sem četla že v těhotenství se nesmí dělat výplachy pochvy…tak každej tvrdí něco jinýho…takže lepší nic neprožívat že!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
6.7.10 10:25

holky, sem trochu zmatená z toho všeho tady. Taky sem myslela že se to v těhu nesmí používat výplachy, ale dr mi to předepsala spolu s nějakym clotrimazolem v tabletách. Včera sem si dělala výplach (velmi opatrně, nebylo to poprvé kdy jsem ten výplach zkoušela) ale ráno jsem měla na intimce i trochu krve. Tak nevim jak moc je to bezpečné 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí