Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takže opožděně všechno jen to nej.....
Jinak super článeček co mi dnes po ránu zvedl náladu, díííííky, byla pod bodem mrazu..
čauky zdraví Alča
Radino, úžasný:-))) Já jsem ráda v košilce…teda není to normální,ale bývaly doby kdy jsem si to užívala:-) a celé dopoledně lenošila…ale ty jsou už nenávratně pryč a v důchodu mi bude zima ![]()
Musím vám napsat zážitek z dnešního rána, protože jak se můj muž dokáže postarat o děti, to zvedne náladu:
Přišel mne probudit. Prý:je půl deváté, nebudil bych tě, ale hraje se tenis, antuka oschla!
Kolik je?
Po půl deváté
(konečně info o přesném čase)
A co děti?
Mají si kde hráááááát
(zanotoval. To mne donutilo po:,–(it se smíchy na posteli)
Myslím tím papali? Žijou?
Jasně. Bětka vypila 150 ml čaje a snědla 4 piškoty, Luki vypil neidentifikovatelné množství studeného džusu, zatím nejedl nic.
Vylezla jsem z postele. Ve dveřích se objevilo cosi malé prochladlé ve zbytku pyžamka co volalo Mamamam mamam (což může znamenat hamaham, stejně tak jako hurá, máma vstala!!!!). Vzala jsem to do náručí a začlo to spokojeně vrnět.
Manžel: jo, abych nezapomněl, já jsem ji i přebalil!
(+úsměv hodný vítěze)
Lukáš se objevil ve dveřích v tričku pocintaném džusem, v lehkých školkových kalhotách, nachystaný na sledování tenisového matche svého táty. Nahnala jsem ho do pokojíčku s nachystala něco teplejšího, ono 17 stupňů na sezení na prochladlé a promoklé lavičce není ideální a málem jsem se počurala. Přece jenom po dvou dětech není od věci zamířit z postele přímo na WC.
Ze dveří se jenom ozvalo ahoj a kluci mi utekli. A tak tu sedím v pyžamku, v pokoji nezřízeně posetém hračkami, sušenkami, skleničkami od večerní oslavy mých včerejších třiatřicátin a říkám si spokojeně: hlavně že si mají kde hrát =o)))))
Tento článek je určený všem maminkám, aby věděli jak se chlapi dokážou radovat z maličkostí které dokážou udělat pro chod domácnosti. Byt je jak po výbuchu atomovky. Mám co dělat abych to tu do oběda uklidila a ještě navařila. Dnes budu servírovat oběd v pyžamku. No, aby ne, když sedím u počítače =o))))))