Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
uáá, holka, tak tohle ti nezávidím… já si vždycky stěžovala na odtažitýho skoro tchána, ale asi lepší než tohle. Být tebou tak bych mu fakt řekla že ti to vadí, že od něj nechceš nic chytit, at jde za manželkou atd. tohle nesnáším.
No to je mazec
.Já teda taky vydržím hodně,ale když už mě to jo s…e,tak pak už na rovinu,drsně a jasně řeknu,že tohle teda né
.Hele já bych mu to řekla fakt.jo a tyhle rádoby srandičky(fakt hodně inteligentní
)taky miluju.At udělá dusno jaký chce,aspon budeš mít pokoj.
LUCIPERKA-ddub píše:
Nevím proč vymýšlíš jak se tomuto vyhnout? Normálně narovinu bych mu řekla co si myslím a že si nepřeju, aby mě líbal či měl blbý narážky. V tomto jsem nekompromisní a pokud je mi něco nepříjemné, okamžitě se ozvu. Tchán netchán ať se klidně urazí a práskne dveřmi, ale já budu mít klid.
Do pismene souhlasim.
To prsknutí je dobrej nápad, i ta rtěnka…jen jestli by to zabralo, když je to takovej drsoň ![]()
No pak už fakt jen na férovku mu říct ,ať toho nechá..
Taky by mi to vadilo..i teda ty narážky
Já jsem před „cizími“ taková stydlivá a tohle mi říct tchán,tak asi omdlím ![]()
Příspěvek upraven 29.02.12 v 22:39
LUCIPERKA-ddub píše:
Nevím proč vymýšlíš jak se tomuto vyhnout? Normálně narovinu bych mu řekla co si myslím a že si nepřeju, aby mě líbal či měl blbý narážky. V tomto jsem nekompromisní a pokud je mi něco nepříjemné, okamžitě se ozvu. Tchán netchán ať se klidně urazí a práskne dveřmi, ale já budu mít klid.
Luciperko nevim zda už dítě máš tak jestli tohle dokážeš pochopit,ale já se s nim nechci rozeštvat kvuli malému.Je to jedinej děda co má a i když je jednodušší a má velmi sprostej humor je velmi dobrý dědeček a malej ho má moc rád a vim že pokud ho urazim už se neukáže.Je to už starší člověk.Celí život i ted v duchodu tvrdě dře na stavbách a v rodině je king.Je velmi hrdý a vim že když ho urazim okatě práskne za sebou pouze jednou a na vždy.
Kdyby mi bylo dvacet a neměla sem dítě-děti tak ho setřu,vim že ho k ničemu nepotřebuju,ale takle kvuli dětem a kvuli tomu že už skoro nikoho nemám kdo by se vnoučeti věnoval a dal mu to co sem měla v dětství já nemám ![]()
Alyss píše:
To prsknutí je dobrej nápad, i ta rtěnka…jen jestli by to zabralo, když je to takovej drsoň![]()
No pak už fakt jen na férovku mu říct ,ať toho nechá..
Taky by mi to vadilo..i teda ty narážky
Příspěvek upraven 29.02.12 v 22:39Já jsem před „cizími“ taková stydlivá a tohle mi říct tchán,tak asi omdlím
Abys mu s tim česnekem nevoněla ještě víc ![]()
Snad pomůže,když mu vysvetliš,že se Ti to nelíbí
Pavlinacoffee píše:
Abys mu s tim česnekem nevoněla ještě víc
Snad pomůže,když mu vysvetliš,že se Ti to nelíbí
Weru píše:
Snedla bych asi 10 strouzku cesneku ( stejne je zdravej ) a dala bych mu takovyho hudlana…Nebo tvaruzky ?/ Co rikas?
![]()
Jinak asi neporadim, ja i pres peklo bych mu rekla at me neliba
Tak tohle je asi nejlepší lék - i když takovej chlap asi konzumuje cibuli a česnek 3× denně ![]()
Anonymní píše:LUCIPERKA-ddub píše:Luciperko nevim zda už dítě máš tak jestli tohle dokážeš pochopit,ale já se s nim nechci rozeštvat kvuli malému.Je to jedinej děda co má a i když je jednodušší a má velmi sprostej humor je velmi dobrý dědeček a malej ho má moc rád a vim že pokud ho urazim už se neukáže.Je to už starší člověk.Celí život i ted v duchodu tvrdě dře na stavbách a v rodině je king.Je velmi hrdý a vim že když ho urazim okatě práskne za sebou pouze jednou a na vždy.
Kdyby mi bylo dvacet a neměla sem dítě-děti tak ho setřu,vim že ho k ničemu nepotřebuju,ale takle kvuli dětem a kvuli tomu že už skoro nikoho nemám kdo by se vnoučeti věnoval a dal mu to co sem měla v dětství já nemám
Než takovýto dědeček tak raději snad žádný. Mě taky není dvacet, je mi 31 a prostě toto chování bych rozhodně netolerovala. Jsem na to akorátní a prostě sprosté narážky by mě nejen vadily ale i urážely, přece jsem žena jeho syna a ne nějaká hej počkej. To by pántáta pěkně narazil.
To že dře a malej ho má rád ho sice ctí, ale ani to mu nedává právo chovat se k snaše jako hulvát a pobuda.
Prostě asi seš jiná, ale u mě by neměl s takovým chováním šanci, aby se ke mě přiblížil, natož aby mě líbal a dělal sprostlé a přízemní narážky.
Příspěvek upraven 29.02.12 v 22:50
Co mu prostě uhnout, aby „polibek“ skončil jen přiložením tváře na tvář?
Okamžitě bych mu rázně řekla že si tohle nepřeju. Představ si že se to může někdy v budoucnu vyhrotit. Co kdyby se někdy pokusil tě znásilnit? Nenech to dojít takhle daleko.
Hele nebo stůj těsně vedle manžela a jak se tchán přiblíží,tak ho tam rychle nastrč místo sebe ![]()
LUCIPERKA-ddub píše:Anonymní píše:Než takovýto dědeček tak raději snad žádný. Mě taky není dvacet, je mi 31 a prostě toto chování bych rozhodně netolerovala. Jsem na to akorátní a prostě sprosté narážky by mě nejen vadily ale i urážely, prece jsem žena jeho syna a ne nějaká hej počkej. To by pántáta pěkně narazil.LUCIPERKA-ddub píše:Luciperko nevim zda už dítě máš tak jestli tohle dokážeš pochopit,ale já se s nim nechci rozeštvat kvuli malému.Je to jedinej děda co má a i když je jednodušší a má velmi sprostej humor je velmi dobrý dědeček a malej ho má moc rád a vim že pokud ho urazim už se neukáže.Je to už starší člověk.Celí život i ted v duchodu tvrdě dře na stavbách a v rodině je king.Je velmi hrdý a vim že když ho urazim okatě práskne za sebou pouze jednou a na vždy.
Kdyby mi bylo dvacet a neměla sem dítě-děti tak ho setřu,vim že ho k ničemu nepotřebuju,ale takle kvuli dětem a kvuli tomu že už skoro nikoho nemám kdo by se vnoučeti věnoval a dal mu to co sem měla v dětství já nemám
To že dře ho sice ctí a malej ho má rád ho sice ctí, lae ani to mu nedává právo chovat se k snaše jako hulvát a pobuda.
Prostě asi seš jiná, ale u mě by neměl s takovým chováním šanci, aby se ke mě přiblížil, natož aby mě líbal a dělal sprostlé a přízemní narážky.
Asi si nerozumíme.On je jako dědeček užasnej.Malého bere na výlety,učí ho to co já ho naučit nemužu(tim nemyslím ty vtipy
),jezdí s nim na trakturku,bere ho ke zvířátkum atd.
Ale těžko vysvětlovat když to ještě neznáš.Ono je pak těžké vysvětlit malému dítěti jak to že o něj žádnej dědeček nejeví zájem i když má 3 a jediného dědu co se mu věnuje vyplonkovat jen kvuli tomu že mi dá jednou za týden pusu nebo že je mi to nepříjemné.Těžce se to vysvětluje ale určitě sem ta poslední co by si jen tak nechala něco líbit.Spíš jen nevim jak mu slušně říci že je mi to nepříjemné proto že pro něj je to normální žije v tom
anoli30 píše:
Okamžitě bych mu rázně řekla že si tohle nepřeju. Představ si že se to může někdy v budoucnu vyhrotit. Co kdyby se někdy pokusil tě znásilnit? Nenech to dojít takhle daleko.
No jestli si dovoluje, to co popisuješ, tak má anoli30 pravdu ![]()