Tchán mě psychicky deptá

1472
20.5.15 18:47

Tchán mě psychicky deptá

A uz me to vážně štve..! Pořád k nám chodi domu, vubec nemame cas byt s přítelem taky sami, vola denne 10× minimálně a to nelzu, jenom teda příteli. Porad mi ukazuje, jak by veci delal on, napr delali jsme nově koupelnu a chtela jsem tmavou dlazbu, bohužel jemu se to nelibilo a vysvetloval mi dva dny, ze tmavou teda neee ze on ji nechce.. Ale ze tu bydlime my, je mu asi fuk. Porad kontroluje, co delam. Dnes tu byl trikrat a polazde navsteve nezapomene rict ze za dva roky bude v duchodu a bude tu pořád. Nechápu, ze se pokazde vytocim, myslela jsem ze uz jsem na to imunni ale ne. Mam z prvniho vztahu dceru, priteli rika tati, ale on ji porad rika ze se jmenuje (napr) Honza a ne táta. Tak me to uz dost nastvalo a sem rada, ze je pryc, ikdyz urcite zitra je tu zase. Dnes uz tu byl v 8 rano, mala jeste spala a dostala jsem, vynadano,, ze jsme jeste v posteli.. No co s tim fakt se zblaznim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34473
20.5.15 18:52

8o no co s tím asi? Asi si budeš muset udělat pořádek ve vlastní domácnosti. Příteli to nevadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
20.5.15 18:52

No důležitý je, co na to přítel, pokud při tobě nestojí, tak asi smolík, pokud stojí při tobě, tak se dobluvte,, že mu nebudete otvírat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
20.5.15 18:55

A kdo ti drží pistoli u hlavy, abys otvírala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
20.5.15 18:57

No co s tím asi… zamkni si dveře a vyměň zámek, co jiného.

A možná by taky stálo za to si uvědomit, že Tvoje domácnost je Tvoje domácnost - a Ty rozhoduješ o tom, kdo a v kolik k Tobě přijde.

Záleží ovšem dost na tom, kde a jak bydlíte - zda ve vlastním, s tchánem ve VAŠEM, s tchánem v JEHO, zda jste na něm nějak závislí, atd. atd. Takhle bez informací těžko radit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
20.5.15 18:58
@yasmine5 píše:
A uz me to vážně štve..! Pořád k nám chodi domu, vubec nemame cas byt s přítelem taky sami, vola denne 10× minimálně a to nelzu, jenom teda příteli. Porad mi ukazuje, jak by veci delal on, napr delali jsme nově koupelnu a chtela jsem tmavou dlazbu, bohužel jemu se to nelibilo a vysvetloval mi dva dny, ze tmavou teda neee ze on ji nechce.. Ale ze tu bydlime my, je mu asi fuk. Porad kontroluje, co delam. Dnes tu byl trikrat a polazde navsteve nezapomene rict ze za dva roky bude v duchodu a bude tu pořád. Nechápu, ze se pokazde vytocim, myslela jsem ze uz jsem na to imunni ale ne. Mam z prvniho vztahu dceru, priteli rika tati, ale on ji porad rika ze se jmenuje (napr) Honza a ne táta. Tak me to uz dost nastvalo a sem rada, ze je pryc, ikdyz urcite zitra je tu zase. Dnes uz tu byl v 8 rano, mala jeste spala a dostala jsem, vynadano,, ze jsme jeste v posteli.. No co s tim fakt se zblaznim

A proč ho pouštíš dovnitř? To bydlíte u nich v baráku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.5.15 18:58

@yasmine5 a vy s nim bydlíte či co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
20.5.15 18:59

@yasmine5 příteli to nevadí, že vám tatík u všeho svítí? :mrgreen: Probrala bych to hlavně s ním, vysvětlila mu, že máš tchána ráda a nechceš, aby vznikaly nějaké neshody, ale vše má své meze…pokud bude stát za tebou, společně bych to pak přednesla i tchánovi…:„jsme rodina, chceme spolu vycházet, respektujeme tě, ale ty, prosím, respektuj toto, toto a toto…“.Nestav se mezi ně a nedávej ultimáta, to se může obrátit proti tobě…je důležitý, aby přítel byl na tvé straně a sám uznal, že to tatík přehání…a v 8 ráno bych mu teda neotevřela… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
20.5.15 19:05

Nebydlime spolu vubec, jezdi sem extra.. Zavisly na nem nejsme zadnym zpusobem, proste si otevre a jde, nezaklepe, vubec nic, jen proste chodi komandovat a rikat co mam delat a co delam špatně, mam vzdy uklizeno, cisto, ale najde si pokazde neco. Bud sem malo venku, nebo naopak porad venku, kocka ze líná tak pry na co ji mame.. No pritel mi rika, ze mu to mam rict sama, ale to on na to nereaguje, kdyz nekam jedeme tak hned vola kdy jako prijdeme atd.. Proste nenecha nas vubec v klidu a hlavne teda me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
20.5.15 19:06
@yasmine5 píše:
Nebydlime spolu vubec, jezdi sem extra.. Zavisly na nem nejsme zadnym zpusobem, proste si otevre a jde, nezaklepe, vubec nic, jen proste chodi komandovat a rikat co mam delat a co delam špatně, mam vzdy uklizeno, cisto, ale najde si pokazde neco. Bud sem malo venku, nebo naopak porad venku, kocka ze líná tak pry na co ji mame.. No pritel mi rika, ze mu to mam rict sama, ale to on na to nereaguje, kdyz nekam jedeme tak hned vola kdy jako prijdeme atd.. Proste nenecha nas vubec v klidu a hlavne teda me

On má klíče od vašeho domu/bytu?
Proč, probůh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
20.5.15 19:08

@yasmine5 proč má klíče od vašeho domu/bytu??? No s moji povahou už bych milého tchána poslala do prdýlky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
20.5.15 19:09

Pošli ho do prd.dle, když nechápe. :potlesk: No tohle by me fakt bavilo, mít tchána za zadkem denodenne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
20.5.15 19:10
@zuzouš píše:
A kdo ti drží pistoli u hlavy, abys otvírala?

To jsem se chtěla také zeptat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
20.5.15 19:10

On má klíče? 8o No, já bych nechala vyměnit zámky..Jak to že má klíče? Já bych to taky nevydržela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
20.5.15 19:11

Třeba bych i pochopila, že klíče od vašeho bytu pro případ nouze. Ale že je používá v době, kdy jste doma je prostě nehorázná drzost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová