Tchán mě psychicky deptá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6726
20.5.15 19:55

Pokud nechceš jít do otevřeného konfliktu…tak třeba nech klíče v zámku a řekni, že jste ještě spali a neslyšeli…pár zbytečných cest a přejde ho nadměrná aktivita ;) nebo klíče „ztrať“ a vyměňte kvůli tomu zámek a tchánovi ho už nedávejte…

edit: nebo oplácejte stejnou mincí a jezděte nečekaně a nezvaně vy k němu a taky mu dej pár rad 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
20.5.15 20:02

Rekla bych si ze si nepreju ho tam mit denne. at ho navstevuje chlap sam u nich doma ne? Jestli ma klice vymenit zamky a jestli nezamykas tak bych zamykala. A hotovo. Co se s tim se*es? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
20.5.15 20:05

@viky23 Správně, co se s tím seru.. Takže jste mi tu dali porci odvahy a příštěco az přijde, coz nebude dlouho trvat, tak se nenecham, zivot je jen jeden tak si to užiju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
20.5.15 20:07

@yasmine5 pro me teda nepochopitelne, jak si tohle někdo muze nechat libit :nevim: jsi dospela, mas snad pusu, ne? tak to proste razne utni. rekni, ze o jeho navstevy, rady a nazory nikdo nestoji. durazne, on slusnosti taky zrovna neoplyva. domluv se na navstevch třeba kazdou druhou stredu nebo co ja vim. klice sebrat nebo vymenit zamky.
a proc k vam vlastne chodi tak často? nevypada to, ze by mel o tvoje dite velky zajem jakožto dedecek, ne? a on zije sam, nudi se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
20.5.15 20:15

@peta81 Asi se nudi, ale ma manzelku a dalsi dve dcery.. Tak nevim, co ho sem tak táhne, asi to, ze doma rozkazovat nemuze, tak chodi sem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
20.5.15 20:15

Presne! Co ho k tomu vubec vede? My bydlime s tchyni. Asi rok jsem drzela hubu a krok, ale byla fakt vlezla, tak jsem vytycila pravidla. Nakonec se teda nebavime po nekolika hadkach vubec, ale mam klid aspon. Pokud bych se s ni bavila normalne tak mi tady taky porad leze. Ale my teda mame koupelnu i kuchyn spolecne. Ale ignoruju. Nekdy skrz neco se pohadame. Ale tchana bych teda netrpela to ne. Mel by mu to stejne rict syn. Ze vam to proste vadi a chcete mit klid. Me tchyne taky chodivala budit. V sedm uz :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klapeto
20.5.15 20:20
@viky23 píše:
Presne! Co ho k tomu vubec vede? My bydlime s tchyni. Asi rok jsem drzela hubu a krok, ale byla fakt vlezla, tak jsem vytycila pravidla. Nakonec se teda nebavime po nekolika hadkach vubec, ale mam klid aspon. Pokud bych se s ni bavila normalne tak mi tady taky porad leze. Ale my teda mame koupelnu i kuchyn spolecne. Ale ignoruju. Nekdy skrz neco se pohadame. Ale tchana bych teda netrpela to ne. Mel by mu to stejne rict syn. Ze vam to proste vadi a chcete mit klid. Me tchyne taky chodivala budit. V sedm uz :cert:

Tvl, co k tomu ty tchánovce vede? 8o

• Citovat
  • Upravit
17715
20.5.15 20:28

@Klapeto vim presne co :mrgreen: proste chteji jen vysirat :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
20.5.15 20:29
@yasmine5 píše:
@peta81 Asi se nudi, ale ma manzelku a dalsi dve dcery.. Tak nevim, co ho sem tak táhne, asi to, ze doma rozkazovat nemuze, tak chodi sem

jezis, ja jsem uplne rozcilena za tebe! :D tak sup sup, pust se do nej, vyrid si to s nim, u tebe prece nemá uz vůbec zadne pravo rozkazovat. je to vase domacnost a kdyby sis vstávala třeba v poledne, nemá se do toho co michat. drzim ti palce, neboj se, to das! a jestli se urazi, třeba prestane komunikovat a bude vam uplne nejlip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
20.5.15 21:55

Já bych mu řekl, že chci taky klíče od jeho domu/bytu.
Co kdyby tam nedejbože hořelo.
A pokud dá, tak můžeš taky dělat neočekávané návštěvy :mrgreen:
Pokud nedá, tak mu ty vaše seber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
20.5.15 22:08
@yasmine5 píše:
A uz me to vážně štve..! Pořád k nám chodi domu, vubec nemame cas byt s přítelem taky sami, vola denne 10× minimálně a to nelzu, jenom teda příteli. Porad mi ukazuje, jak by veci delal on, napr delali jsme nově koupelnu a chtela jsem tmavou dlazbu, bohužel jemu se to nelibilo a vysvetloval mi dva dny, ze tmavou teda neee ze on ji nechce.. Ale ze tu bydlime my, je mu asi fuk. Porad kontroluje, co delam. Dnes tu byl trikrat a polazde navsteve nezapomene rict ze za dva roky bude v duchodu a bude tu pořád. Nechápu, ze se pokazde vytocim, myslela jsem ze uz jsem na to imunni ale ne. Mam z prvniho vztahu dceru, priteli rika tati, ale on ji porad rika ze se jmenuje (napr) Honza a ne táta. Tak me to uz dost nastvalo a sem rada, ze je pryc, ikdyz urcite zitra je tu zase. Dnes uz tu byl v 8 rano, mala jeste spala a dostala jsem, vynadano,, ze jsme jeste v posteli.. No co s tim fakt se zblaznim

Jaký si to uděláš, takový to máš…Se divím, že mu otvíráš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.15 14:54

Ono se dobře radí neotevírat atd., ale ve chvíli, kdy přítel nezasáhne a nechává řešení na ženě, která má zpacifikovat jeho rodiče, jestli jsem zakladatelku dobře pochopila… to je docela problém. Předně je nastavení mantinelů na příteli a je jedno, že s nimi tchán nebydlí, prostě by si každý měl řešit svou stranu. Zakladatelku chápu, my to měli ještě nedávno podobně - tchánovci si k nám jezdili, kdy se jim zlíbilo, klíče měli taktéž (s tím, že tchán manželovi přenechal domek po babičce (protože jejich syn někomu nebude platit nájem nebo si brát hypotéku, když mají volný baráček), který byl několik let prázdný). Nebyla výjimka, kdy sem přijeli včetně švagra a švagrové (přítelkyně jejich druhého syna), např. v neděli v půl osmé ráno a vynadali nám s manželem, že se ještě válíme v posteli, nemáme naklizeno a že mám taky v posteli ležet opačně a deku mám špatně :lol: tak jsem mu ještě rozespalá oznámila, že ležet a spát můžu tak, jak uznám za vhodné, načež se tchánovci nafoukli a celá výprava odjela :mrgreen: jindy jsem se učila na zkoušku, manžel v práci a tchánovci přijeli, tchyně očekávala minimálně kafe a předpokládala, že mám i napečeno atd., tak byli dotčeni, že obsluha nebyla, ale potřebovala jsem se prostě učit. Manželovi se taky nechtělo nic řešit a tvrdil, že jestli mi něco vadí, tak ať si to řeším sama, neb jeho se to netýká… Nakonec ale pochopil, mimo jiné v tu chvíli, co jsem popisovala jako první. Do té doby jsem se krom marného naznačování a občasného komentáře nezmohla na nic a jen jsem bublala uvnitř (nebo před manželem), protože jsem nevěděla, jak si s nimi promluvit, aniž by z toho byla hádka. Navíc mi vždy pusu zavřel fakt, že bydlíme v domku po manželově babičce, což mi taky tchán často připomínal a i muž se tím cítil svázaný. Nakonec to vyřešilo stěhování, občas se zastaví, ale aspoň zavolají předem, zda se to hodí, i když přepadovek taky bylo pár (ale obnášejících čekání před vchodovými dveřmi, zda jim to vůbec zvedneme nebo se dozvoní). Obecně teď vycházíme nejlépe za celou dobu. (anonymně, protože sem chodí švagrová)

• Citovat
  • Upravit
5636
23.5.15 21:24

@yasmine5 muj tchan byl to same! Bylo to peklo a tech naschval co mi delal, aby ni dal najevo, kdo je v dome panem. Zachranil me jen muj odchod odtamtud. Absolutne se nevyrovnal s tim, ze se syn ozenil a neustale si ho privlastnoval, ke vsemu ho porad volal, muz mu snad asistoval i na wc a pak ho prozvanel mobilem jako kdyz pan zvoni zvoneckem na sluhu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5035
24.5.15 12:20

Hned bych odebrala klíče a řekla bych že chcete klid a soukromí. Hlavně by měl zakročit pritel!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.15 19:28
@Karel Babače píše:
Já bych mu řekl, že chci taky klíče od jeho domu/bytu.
Co kdyby tam nedejbože hořelo.
A pokud dá, tak můžeš taky dělat neočekávané návštěvy :mrgreen:
Pokud nedá, tak mu ty vaše seber.

HELE, TOHLE JE FAKT DOBRÝ NÁZOR :potlesk: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky