Tchán mě psychicky deptá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
518
20.5.15 19:12

Durazne bych mu vysvětlila, že on tu není doma, ať neotravuje, že o jeho rady nestojíte. Ze he to vás život. Branku i barák bych zamykala, klidne i vypla zvonek. S tim, že u vás v důchodu bude furt, bych mu řekla, žemmožná leda přez moji mrtvolu. tohle bych nesnesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
20.5.15 19:12

Uz mu je asi vezmem, on rikal, ze je POTŘEBUJE kdyby horelo například aby sem mel nekdo pristup kdyby my jsme nebyly doma.. Jo a otevirat okna pry taky nemůžu, ze bude zima a nebo sem naprsi.. Okna jsou na koukani ven :D :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
20.5.15 19:13

A to bych zamykala stylem, že bych klíče nechávala v zámku..A on neodemkne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
20.5.15 19:18

Velice mě udivuje kolik lidí není schopno komunikovat se svými blízkými.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
20.5.15 19:19
@yasmine5 píše:
Uz mu je asi vezmem, on rikal, ze je POTŘEBUJE kdyby horelo například aby sem mel nekdo pristup kdyby my jsme nebyly doma.. Jo a otevirat okna pry taky nemůžu, ze bude zima a nebo sem naprsi.. Okna jsou na koukani ven :D :roll:

Můžeš mi jen vysvětlil proč otevírá s a poslouchá s jeho rozkazy? To mas k němu takový respekt? To by bylo hloupé, protože on ho očividně nemá, když si s Tebou hraje jak se mu zlíbí. Neboj se, ze neví, ze se tohle nedělá, ale jen Ti chce ničit život a Ty se nechabas, tak proč by nepokračoval v tom, co dělá, když mu za tu dobu nejsi schopna razantně vysvětlit, ze je u vas doma, tak at se chová jak na návštěvě. Nechapu ty klice 8o Vem mu je! Nedokáží pochopit, proč jsi mu je dávala? To jsi jako důvod brala ty jeho řeči o hoření??? Já bych z tohohle důvodu klice nedala Nikomu pridelat. :think:

Příspěvek upraven 20.05.15 v 19:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
20.5.15 19:20
@yasmine5 píše:
Uz mu je asi vezmem, on rikal, ze je POTŘEBUJE kdyby horelo například aby sem mel nekdo pristup kdyby my jsme nebyly doma.. Jo a otevirat okna pry taky nemůžu, ze bude zima a nebo sem naprsi.. Okna jsou na koukani ven :D :roll:

Když nebudete doma, klíče mu předem odevzdáte (ať může zalévat kytky). Když bude hořet, přijedou hasiči, na to jsou. Je snad hasič?
:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
20.5.15 19:21

Na tvem miste bych nejprve zkusila nechavat klice v zamku a kdyz by to nepomohlo, tak vymenit zamek a klic mu nedat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
20.5.15 19:21

Ja mu klice nedala, ma je z doby co jsem tu jeste nebydlela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.5.15 19:27
@yasmine5 píše:

tak promluvit s chlapem a klíče mu vzít.. nic moc víc neuděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
20.5.15 19:34

Snažila bych se s ním domluvit. Vysvětlit, že je mi to nepříjemné, že tam není doma a když by to nepomohlo, vyměnila bych zámek a prostě mu neotevřela. Samozřejmě s podporou a vědomím manžela.

Jako já nesnáším konflikty, ale přijít mi někdo bez pozvaní domů v 8 ráno a ještě mě kritizovat, tak to by letěl jak namydlený blesk!
Jinak dát někomu klíče od bytu mi přijde výhodné (občas se mi povede zabouchnout si a nechat klíče doma), ale vím, že ten, komu jsme je svěřili, je bez našeho vědomí a předchozí domluvy nepoužije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.15 19:35
@jakanas píše:
Velice mě udivuje kolik lidí není schopno komunikovat se svými blízkými.

Tak ne každej vlastní střelnou zbraň :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.5.15 19:38
@yasmine5 píše:

Pánaboha. Vyměň zámky a hotovo, proč z toho děláš takovou vědu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
20.5.15 19:41

Holka co blbneš, nenech si s*át na hlavu od dědka, nebo se ho v důchodu vůbec nezbavíš. Jak píšou holky, vyměň zámky, tchánovi řekni, že jste ztratili klíče a hotovo. Pokud bude chtít nový klíče, řekni že v případě požáru si zavoláte hasiče, na to on nemusí mít klíče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
20.5.15 19:44

Myslim, ze promluvit si nepomuze a vymena zamku by mohla zpusobit hromadu konfliktu. apeluj na pritele at tatobi vysveli, ze mate vlastni zivot. a k ty koupelne, ja bych ji natruc udelala jeste tmavsi :-D muj tata ma taky klice od nas, kdyby neco. obcas mi sem neco prinese nebo chodi hlidat malyho a jsem rada, ze ma svoje.ale pritel s tim souhlasil a kdyby ne, tak by je proste nedostal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.5.15 19:48
@mattez píše:
Myslim, ze promluvit si nepomuze a vymena zamku by mohla zpusobit hromadu konfliktu. apeluj na pritele at tatobi vysveli, ze mate vlastni zivot. a k ty koupelne, ja bych ji natruc udelala jeste tmavsi :-D muj tata ma taky klice od nas, kdyby neco. obcas mi sem neco prinese nebo chodi hlidat malyho a jsem rada, ze ma svoje.ale pritel s tim souhlasil a kdyby ne, tak by je proste nedostal.

No a co, on dělat konflikty může a ona ne? Jestli se dědek nafoukne, o to líp, aspoň bude klid úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová