Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
tchána nezměníš, změnit můžeš pouze svoje chování - nechoďte k nim, nezvěte je na návštěvu, tohle je hodně přes čáru
Vždyť stejné téma tu bylo nedávno. I to trollení chce trošku fištrona.
@mado ano, zakládám dotaz znovu, protože jsem chtěla být konkrétnější a podrobně popsat, jak se situace vyvíjí. Děkuju za pochopení.
A zkusit nejakou navstevu boj jeho zbranemi? natacet ho bez prestani, trebas i jak si rihne, prdne, jse na WC? kdyz domluva nefunguje ![]()
@mado píše: Víceže, také si to pamatuju, akorát tehdy natáčela tchýně?
aha, no a k čemu je to dobré? myslíš, že teď dostaneš jiné rady než poprvé?
Já se divím, že k nim vůbec chodíte.
Manžel tátu zná, tak musí vědět, že je to bezpáteřní typ člověka, tak nechápu, že s ním jedná ještě takhle v rukavičkách..
Nejlépe se s ním stýkat úplně minimálně nebo vůbec.
Neumím si představit, že mám tchána takové hov.dko ![]()
@mado píše: Více
Tenkrát to byla tchyně, ne? Taky mi to něco připomíná ![]()
@maminaAJ píše: Více
Jo jo, nechat ho ochutnat vlastní polívčičku ![]()
A ještě mě napadá, vy víte, komu to pak přeposílají?
Třeba se těch dotyčných zeptat, jestli jim to nepřijde uhozený, a že vás se to hodně negativně dotýká a že si toto nepřejete..
Tak ho taky natáčej, celý den bych za nim chodila s mobilem a natáčela ho v každé situaci.
Zdravím, už jsem zoufalá a nevím, jak se bránit. Tchán mě a moji dceru na návštěvách neustále natáčí, i když jsem se už několikrát slušně i méně slušně ohradila, že je mi to nepříjemné a nechci, aby mě a malou pořád točil. Tohle ignoruje a točí si potají (schová mobil třeba za stůl a natáčí, stojí za dveřmi a potajmu točí…). Nahrál tak třeba dost soukromý rozhovor mezi mnou a tchýní, aniž bych o tom věděla. Videa pak rozesílá dál po širší rodině. Manžel ho slušně konfrontoval, že takhle teda né. Odpověď byla, že si může dělat, co chce, že je manžel podpantoflák, že se postavil proti němu a není jeho syn, že jde na testy otcovství.. a blabla. Že prý se mám jít léčit. Vydírá, že jsme přišly o dědečka, že je manžel mnou zmanipulovaný. Přitom mu NIKDO NIC NEUDĚLAL, pouze byl požádán, aby nenatáčel. A tak je to se vším. Prosím poraďte, jak se bránit, s manželem už si nevíme rady.