Tchyně - nevolnosti

20518
28.7.15 15:51

Tchýně - dusící objetí. Ne, ona se snaží, ale prostě někdy mám dojem, že takové to splečensé klima je důležitější než to, co si myslím. Ona se snaží, nabízí, já ze slušnosti musím přijmout, takže ona má dojem, že jsem spokojena a opět příště naízí… já pak seberu odvahu a odmítnu a yvsvětlím proč… ona se zeptá, čemu tedy dávám přednost a vzápětí to je… prostě když řeknete, že máte rádi prátelské objetí, tak vás obejmě pevně a už vás nepustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5822
28.7.15 15:52

@Verca1990 nechodím na návštěvy ke tchýni z těchto důvodu už několik let ;). Manžel sbalí děti a jde s nima sám (bydlí o ulici vedle). Po mě už se to naštěstí ani nevyžaduje, všichni si zvykli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
28.7.15 16:01

Já jsem teda asi měla super štěstí nemůžu říct vůbec nic špatného :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
28.7.15 16:03
@Verca1990 píše: :kytka: Ty se mááááš… :hug:

Zase mám smůlu na blbé rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
28.7.15 16:04

Koukám, že jsem jedna z mála. Já jsem si lepší tchyni snad ani nemohla přát, rozumíme si, vždy se zeptá na můj názor a respektuje ho, pro svá vnoučata je skvělou babičkou. :-)

• Citovat
  • Upravit
140244
28.7.15 16:05

@Verca1990 ne neměla jsem ani břichabol, ani nevolnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
28.7.15 16:09
  • Citovat
  • Upravit
Luca10
28.7.15 16:13
@Verca1990 píše:
Taky je skvělou babičkou, jen s tím rozdílem, že pokud MY nedojdeme, oni vůbec..O našich to samé.. :nevim:

To je škoda. U nás je hlavně tchyně tak dvakrát týdně na návštěvě plus k nim jezdíme na víkendy na chatu a je to super, večer si pohraje s malou, vykoupe ji, nakrmí, uloží, o víkendech zase chodí na procházky… Je to škoda, že to tak nefunguje všude. Ale zase moje mamka, když za ní nepřijedeme my, tak ona nedorazí, nemá auto a nechce se jí vlakem. :-D Neřešim…

• Citovat
  • Upravit
22614
28.7.15 16:25

@Verca1990 Tchýně… nikdy nám nepohlídala a to ani když to bylo akutní a moc by nám to pomomohlo (prý dětem nerozumí, nejsou na ní zvyklé, není jí dobře, fouká vítr, pícha slunce, je horko, je zima, moc pylu(není alergik), je unavená - prostě pokaždé něco). švagrové hlídá 3 děti.
Nepřijde k nám ani 2× za rok, musíme my tam. Ke švagrové jezdí často (je 4km od nás, takže vzdáleností argumentovat nejde)

ale vycházím s ní dobře, přeci jen je to matka mého muže a babička našich dětí. K dětem se chová moc hezky, takže nějaké hlídání a návštěvy překousneme, i když nás to mrzí,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
28.7.15 16:25

Nejspíš diky tchyni me dneska přijali na zastaveni porodu. Ani na tu svini nemuzu pomyslet, hned se mi zveda tlak :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
28.7.15 16:26

Mam uzasnou tchyni. Ona me bere za dceru a ja ji za vysnenou mamu. Je i uzasnou babickou. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.7.15 16:28

@Deninina :hug: tak na ní nemysli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
28.7.15 16:53

Já neměla štěstí na mámu, ani na otce, tak se mě to nahradilo u tchána a tchýně. Mít blbé rodiče je pech, to si nevyberete. Celá rodina rozhádaná, přitom všichni bydlíme od sebe pár zastávek autobusem. Tak blízko a přesto tak daleko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
28.7.15 17:20

@Deninina jak myslis na zastaveni porodu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
28.7.15 17:22

@Verca1990 hmm tak nějak nevím, co sleduješ touto diskuzí…těch je tu na téma tchýně = tchoř + svině :lol: přehršel

já tě ale musím zklamat, žiju s tchánovcema v jednom domě přes 16 let a mám ty lidi ráda - jsou to rodiče mého muže a nebýt jich nemám tak suprovýho chlapa :srdce: a oni mají rádi mě…jsme prostě rodina 8) ale tos číst nechtěla, že - to neni dostatečně pikantní :mrgreen:

p. s. ale abych ukonejšila tvou touhu po senzaci, tak bejvávaly doby, kdy mezi námi byly občas i boje :mrgreen:

Příspěvek upraven 28.07.15 v 17:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová