Sahá na mojí mladší sestru

Anonymní
24.7.15 21:04

Sahá na mojí mladší sestru

Zdravím. Mám takový hodně velký problém a nevím co mám dělat. Mám dvě mladší sestry. 11 a 8 let. Prarodiče mají chalupu, kam jezdí trávit prázdniny s vnučkama (ségrama). Děda tam má rodinu, tety, strejdy, bratrance, vzdálené sestřenice a bratrance..No znáte to, vesnice. No a jeden vzdálený bratranec si dosti oblíbil moji ségru. Tu 11ti letou. Té 8mi leté si ani nevšimne. Trvá to už hruba dva roky, pořád za ní chodí, kupuje jí čokolády, bomboniéry, kytky a různé blbosti, ale jen té jedné. Když děda s něma někam jde okamžitě letí za něma, pořád chodí za ségrou, když jdou na kofolu sedá si jen vedle ní, prostě se sprominutím na**re všude kde je ona. Jiného dítěte si nevšimne, ani místních dětí co tam žijí a zná je od malinka i jejich rodiče. Už za ní přijel dvakrát i k prarodičům domů. Jim to zřejmě nijak divné není, berou to, že jí má rád a je to rodina, takže nic špatného v tom zřejmě nevidí. Ten člověk je už v důchodu, tuší kolem 60ti let, viděla jsem ho párkrát v životě, žije sám. A dnes se mi sestra svěřila, protože tam zítra odjíždí na delší dobu, že tam jed nechce. Když jsem se zeptala proč, že je tam pěkně tak mi řekla, že kvůli němu, protože pořád ho má za zadkem a SAHÁ JÍ NA NOHY!!! Že to dělá pokaždé jak jí vidí a jak byly s dědou na houbách v lese a on tam byl taky tak to zase udělal a ta mladší sestra, že už po něm začala křičet at na ní nesahá. Možná maluju čerta na zeť a nic za tím není, ale tohle mi normální nepříjde. Ještě se přiznala, že jí pořád volá na mobil i několikrát denně když je doma a už mu to ani nezvedá. Bojím se, že to opravdu není jen,,rodinná,, láska a že až holce bude 13,14 že se může stát něco hodně zlého. Uvažuju, že ještě ted prarodičům zavolám a řeknu jím to, protože ona jim to neřekne. Asi se stydí. A nemusím říkat, že mám sto chutí sednout na vlak a jed mu zpřelámat ruce. Anonym jistě každý pochopí

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6578
24.7.15 21:09

Hm, to mi teda taky nepřijde normální. Kdyby se tak choval ke všem dětem, tak možná jo, ale o tomhle bych prarodiče určitě informovala. Nemusí k ničemu dojít, ale už jen to, že je to samotné sestře nepříjemné, bych řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
24.7.15 21:09

A rodiče jsou kde??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
24.7.15 21:10

Řekla bych o tom prarodičům, toto není standardní rodinný vztah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.15 21:13

Holky žijí normálně s mámou, prarodiče si je berou když chtějí na víkendy a prázdniny. Takhle na chalupu jezdí každý rok. Jinak třeba o jarních, velikonočních, víkendech atd. prostě vícekrát do roka. Taky si říkám, že nemsí o nic jít, ale ten červíček mě hlodá jak hrom. Opravdu mi toto normální nepříjde. Jiného dítěte si nevšímne. Jak jakéhokoliv od nich z vesnice tak té nejmladší sestry. jen té 11ti leté a že jí sahá pokaždé jak jí vidí na stehna

• Citovat
  • Upravit
242
24.7.15 21:13

Hned volej prarodičům a řekni to asi i rodičům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
24.7.15 21:14

Normální to není ani náhodou. Už se to mělo řešit dávno. Určitě bych na to upozornila a dohlídla, jak to vyřešili. :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
24.7.15 21:17

Určitě bych jim to řekla aby se měli na pozoru už jen proto ze je to sestře nepříjemné… Dal se uvidí co se. Toho vyklube ale určitě by to prarodiče i rodiče měli vědět aby kouli treba pozorovat jestli se to zhoršuje Atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.15 21:17

Tak mě už se to nezdálo dřív, ale ségra si na nic nestěžovala. Až dneska, protože tam zítra na pár týdnů odjíždí. my tam sice potom jedeme taky, ale jen na pár dní. Mamka už o tom ví, však se tam taky hodlá vypravit, ale jde o to, že holka tam bude s prarodičema a ty to zřejmě nevidí jako špatné, myslí si, e jí prostě jen má rád, ale o tom že na ní sahá jim ségra neřekla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.7.15 21:19

Tak před něma by to neudělal. však i v tom lese u toho děda nebyl, pochopila jsem, že jak hledali hřiby tak se možná trošku vzdálil nebo byl otočený a ta nejmladší po něm začala křičet že je úchyl at na její sestru nesahá, al ani jedna to neřekla. Až dneska se mi přiznala, protože jsem vyzvídala proč nechce na chalupu jed, protože tam je fakt nádherně

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.7.15 21:21

Babička jí třeba k němu pošle i samotnou jak mu třeba posílá upečenou bábovku, jako revanž za to že ségře koupil hodně drahou bonboniéru. to jsou lindor, srdíčková milka a samé ty lepší

• Citovat
  • Upravit
614
24.7.15 21:27

Resit! A co nejdriv. Mozna za tim opravdu nic neni, ale uz jen to, ze je to sestre neprijemne a stydi se o necem vypovida..resila bych to hned, nez to muze dojit nekam dal (sestra bude s tim dotycnym nekde uplne delsi dobu sama, jemu hrabne, tu si sahne tam si sahne..) nechci nic privolavat, ale kdyz ti to sverila, tak duveru v tobe ma a jiste potrebuje pomoct s tim to resit.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.15 21:39

Už jsem volala babičce. Byla z toho dost zaražená, vůbec o ničem nevěděla a říkala, že si o tom promluví s dědou. u sestry počká, jestli sama řekne nebo ne, zase nechci aby to na ní vyhulka, ale že to proberou a ohlídají. Jenomže zase holka nemůže když někam půjdou a on se tam vecpe s dědou chodit i na záchod. a asi už dědovi něco trklo, protože říkala, že jí něco říkal, ale že nepochopila čeho se to vlastně týká

• Citovat
  • Upravit
1472
24.7.15 21:42

Na lehkou vahu bych to nebrala meli byste za nim zajit s rodici holcicky a promluvit si o tom.. Pro zacatek bych sla bez sestry a na prazdniny bycj ji tam nenechavala je videt ze ji to stejne neni prijemne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
24.7.15 21:44
@Anonymní píše:
Už jsem volala babičce. Byla z toho dost zaražená, vůbec o ničem nevěděla a říkala, že si o tom promluví s dědou. u sestry počká, jestli sama řekne nebo ne, zase nechci aby to na ní vyhulka, ale že to proberou a ohlídají. Jenomže zase holka nemůže když někam půjdou a on se tam vecpe s dědou chodit i na záchod. a asi už dědovi něco trklo, protože říkala, že jí něco říkal, ale že nepochopila čeho se to vlastně týká

Udelala jsi dobre :palec: verim, ze se to deda s babickou pokusi ohlidat co to pujde, pripadne si s dotycnym rovnou promluvi a vyresi to. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová