Tchýně a šestinedělí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
652
1.2.21 17:14
@Rive píše:
Jen jestli nepotřebuje vidět, jestli tchyně svou šanci na babičku vzala za správný konec :nevim:

A zase, nevím, jestli už pak jen mlela, aby nevypadala TAK špatně, ale všechny tam pak ujišťovala, že ji opravdu nebude upírat právo být babičkou, že ji jde jen o to, že nemá v šestinedělí náladu na urýpanou tchýni a pak ten covid. Jo a taky zmiňovala, že jim tahle tchýně ani nepřispěla na IVF (jako jeden z prvních důvodů, ještě než zmínila covid :lol: ), a že jim IVF rozmlouvala a že snad i řekla, že pokud bude to dítě z IVF, že ho ani nebude moct mít ráda. Nikdo ji to tam už moc pak nevěřil, ale já zas věřím, že takový typ člověka tohle dokáže říct :nevim: slyšela už jsem na vlastní uši podobné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
1.2.21 17:16

@beneskat to se jako přispívá mladým na IVF? 8o no to by mě teda nenapadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
1.2.21 17:16

My jsme teda v době corony obezretnejsi a návštěvy zvažujeme. Pouze rodina a neprehanime to.
Jo a soecislitka tchanovcu stokrát použitý roušky hodit na konferenci stolek v obýváku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
1.2.21 17:17
@Monchichik píše:
@beneskat to se jako přispívá mladým na IVF? 8o no to by mě teda nenapadlo…

Nechtělicna IVF, ale na nájem a jídlo, protože už jim na to nezbylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
1.2.21 17:18

@Alyss taky mám zkušenost, že tchýně první návštěva dva dny po propuštění fajn, dojatá a druhý týden už seděla na-s-štvaná na sedačce a na malou ani nekoukla, prej abychom se z ní nepotentovali ( 8o ) - měla málo pozornosti a nelíbilo se ji, že se mluví a věnujem se jen miminu. Moje mamka v té době odříznutá skrz covid na druhé straně světa a ani doteď nemůže přijet, malé je 8m a tahle řekne tohle, to mi prostě pár dní celkem skazilo a pak už jsem ji zase notnou chvíli nepozvala, přesně jak říkáš, necítila jsem se na to ji řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
1.2.21 17:19

@Rive aha…a to si pořizují dítě, když jsou bez koruny? 8o je jedno, na co ty peníze chtěli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
1.2.21 17:21

@beneskat koukám, že máš taky fajn tchyni :mrgreen: ta moje viděla svého posledního vnuka, když mu byli tři týdny…letos mu bude 17 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106409
1.2.21 17:24

Měl by se respektovat názor matky a hlavně se nikam necpat bez pozvání, ani do porodnice ani potom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106409
1.2.21 17:25
@lucenka píše:
Otec dítěte je vzduch? Ten nemá právo ukázat své dítě své mámě? :think:

Může počkat, jestli je normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106409
1.2.21 17:26
@Zatimtajnej píše:
8o 8o 8o 8o Otec je jen sploditel a plátce?

YES :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
1.2.21 17:26
@Monchichik píše:
@beneskat koukám, že máš taky fajn tchyni :mrgreen: ta moje viděla svého posledního vnuka, když mu byli tři týdny…letos mu bude 17 :mrgreen:

nene fakt :mrgreen: to je mi líto, já mám tchýni nemocnou, takže se to špatně posuzuje (je víc jak 30 let na antidepresivech, ještě na špatných, kvůli čtyřem rakovinám během patnácti let..), a prostě někdy není naladěná. Obecně je to takovej ten sobeckej typ (podle toho, co popisoval manžel, když byl malý, dokud byla ještě zdravá) a pořád myslí jen na sebe, takže když pak přijde na návštěvu, tak je nevykecaná (nemá známé) a chce mluvit jen o sobě a mimino ji překáží :nevim: Ale zastávám tady ten věčnej emimino názor, že mám ten vztah nějak udržovat, takže my máme vztah dobrej, ale stojí mě to dost sil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
1.2.21 17:27

V šestinedělí by veškeré návštěvy (ideálně zvané) měly pogratulovat mezi dveřma, předat šestinedělce uvařený oběd a zase zmizet. Velmi blízké návštěvy můžou i dovnitř a uklidit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
1.2.21 17:28

@beneskat mně to líto vůbec není. ;)..přerušili jsme s ní úplně styky…mám ukázkovou tchyni…přesně jako z vtipů…já teda nezastávám názor udržovat cokoliv za každou cenu, takže je ta paní škrtnutá a to jednou provždy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.2.21 17:29
@Venetia píše:
Může počkat, jestli je normální

Tak to může počkat i matka matky ;)

• Citovat
  • Upravit
652
1.2.21 17:30
@Venetia píše:
Měl by se respektovat názor matky a hlavně se nikam necpat bez pozvání, ani do porodnice ani potom

To rozhodně. Takhle tchýně PRÝ ale volala, no nejdřív vykládala, jak nějaká Jaruna od nich z fabriky má covid a hned za tím se zeptala, jestli může přijít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí