Tchýně, dcera a pes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81091
4.9.20 08:33
@smajlik345 píše:
Je zajímavé že se manžel bojí že se maminka bude zlobit a že se bude zlobit dcera je v pořádku?
A jak někdo zmiňoval že dceru může pes omrzet to jsou podle mě výjimky. My máme psi celý život a nedovedu si bez nich představit život. Ono u většiny pes právě probudí tu lásku k psům a už bez psů nedokáže existovat :-)

Jak to máš ty, je jedna věc. Druhá věc je to, že nikdy nejsou psí a kočičí útulky tak nacpane, jako za dva týdny po Vánocích. A každému tomu psovi i kočce předcházely hory slibů o péči, výcviku a ano já vím, a já budu a navždy a já prostě nutně musím mít. Jednoho takového chudáka odchyceného dva týdny po Vánocích máme v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
4.9.20 08:45

Premyslim, na co potrebuje zakladatelka mit ohledne toho diskuzi. Asi aby se vypsala z nastvani.
Ja bych radil, poslechnete maminku/tchyni. Jak je videt, jste nezodpovedni rodice, a ti by meli hlavne poslouchat. Dcera misto litani se psem by k ni mela chodit uklizet a starat se o domacnost. To jsou napady, kupovat dceri psa. Jeste se vam zabehne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81091
4.9.20 09:18

Já bych radila babičce poděkovat za názor. Pak si hezky sednout a rozvrhnout, kdo co bude mít za povinnosti, kdo venčí ráno, kdo odpo a kdo večer. Kdo uklízí loužička a bobky po štěněti, kdo kupuje žrádlo jkrmi a dává vodu dvakrát denně, kdo bude chodit k veterináři a kam. A pak bych psa pořídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.9.20 10:13
@riccius píše:
Premyslim, na co potrebuje zakladatelka mit ohledne toho diskuzi. Asi aby se vypsala z nastvani.
Ja bych radil, poslechnete maminku/tchyni. Jak je videt, jste nezodpovedni rodice, a ti by meli hlavne poslouchat. Dcera misto litani se psem by k ni mela chodit uklizet a starat se o domacnost. To jsou napady, kupovat dceri psa. Jeste se vam zabehne.

Ty ses zrejme bouchnul do hlavy. Od kdy se maji dva dospěli lide ptát na nazor matky ohledne pořízení dalšího člena domacnosti?
Mam stejne stare dite a o psa se dva roky stara ukázkově.

• Citovat
  • Upravit
40246
4.9.20 11:50
@Hanka1 píše:
Ty ses zrejme bouchnul do hlavy. Od kdy se maji dva dospěli lide ptát na nazor matky ohledne pořízení dalšího člena domacnosti?
Mam stejne stare dite a o psa se dva roky stara ukázkově.

On to prave ze myslel ironicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.20 12:25

Moje babička takhle jednou promluvila do koupě terapeutického pejska pro mě…posunula ji o rok a půl- rodiče jí tehdy podlehli. A stejně ho nakonec mám, protože během toho roku a půl se můj stav extrémně zhoršil. Stůjte si za svým. Dcera by Vám to neodpustila…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
4.9.20 13:09
@Žirafa 69 píše:
On to prave ze myslel ironicky.

no jen aby, staci co plodil v diskusi o alimentech, ze pet tisic pro skolaka je moc a ze dite nemusi mit hmotne statky… :pocitac: :zed:

• Citovat
  • Upravit
3533
4.9.20 14:47
@Hanka1 píše:
no jen aby, staci co plodil v diskusi o alimentech, ze pet tisic pro skolaka je moc a ze dite nemusi mit hmotne statky… :pocitac: :zed:

Patříš mezi ty, co čtou každé třetí slovo a zbytek si domyslí:-) Proto možná nerozpoznáš ironii. Ale smajlíky umíš hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová