Tchýně mě nepřijala

Anonymní
9.12.22 14:44

Tchýně mě nepřijala

Ahoj, tchýně mě od začátku moc nemusela. Ovšem potom co jsme s manželem oznámili že nechceme děti, se to zhoršilo. Tchýně do manžela pořád hučela same nesmysly, manžel se s tchýni přestal na pár měsíců i úplně bavit. Tchýně pak přišla, omlouvila se, ale pořád cítím jak mě nesnáší. Holky máte to taky tak, jak to zvládáte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3055
9.12.22 14:46

Buď v klidu. Né každý má s tchýní super vztah. My se tak akorát tolerujeme. Já její přítomnost nevyhledávám a ona mou taky ne a je nám vlastně fajn. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
9.12.22 14:48

Ctyrikrat za rok se to da vydrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.22 14:49

@Dara90 Ano vím že nejsem jediná, že to má někdo i horší. S tchýni se sice vídáme málo, ale když už se sejdeme, tak vyloženě trpím… Z tchýně ta nenávist úplně jede, vždy je mi z toho potom i druhý den špatně.

• Citovat
  • Upravit
41188
9.12.22 14:53
@Anonymní píše:
@Dara90 Ano vím že nejsem jediná, že to má někdo i horší. S tchýni se sice vídáme málo, ale když už se sejdeme, tak vyloženě trpím… Z tchýně ta nenávist úplně jede, vždy je mi z toho potom i druhý den špatně.

a není manžel jedináček? :think: no, asi se těšila na vnoučata a má pocit, že ty jsi ta, která ji to zatrhla a „dotlačila“ k tomu i jejího syna :think: dost možná se to už nikdy nezlepší a bude se to s věkem víc zhoršovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
9.12.22 14:58

To je těžký, jak znám mojí mámu, vím, že by to taky těžce nesla a to je myslím si fakt super tchýně, do ničeho nekecá, ale tohle je zrovna věc, kterou by těžko prekousávala, roli babičky si užívá, je takto nastavena, jejím hlavním pilířem ve výchově vždycky bylo a je, vychovat nás a tátou tak, aby jsme byli dobřími rodiči, neřeší tolik vzdělání a spoustu jiných věcí, ale na tuhle roli nás od malička připravovala, je prostě takhle nastavena a tohle by jí mrzelo, to vím jistě. Snad není věc, která by jí mrzela víc. Měj trošku pochopení, udělejte si to po svým, mít dítě není vaše povinnost, jen se na to snaž podívat jejíma očima. ;) :kytka:

Příspěvek upraven 09.12.22 v 15:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.22 14:59

@Keyllah Ano manžel je jedináček, ono je to složitější, protože manžel má syna z předešlého vztahu. Ale nestýká se s ním, jen posílá alimenty a matka mu občas pošle fotku. Tchýně mi vyčítá že je to všechno kvůli mně, ale to není pravda. Jelikož se manžel se svou ex rozešel hned potom co zjistil že je těhotná, my se tehdy vůbec neznali. Poznali jsme se až když se dítě narodilo, manžel se s ním chtěl vídat jen občas, ale potom co si matka dítěte našla přítele též s dítětem se dohodli že bude lepší když se se synem nebude vůbec stýkat.

• Citovat
  • Upravit
2235
9.12.22 15:02

Mě tchýně nenáviděla. Nikdy neměla důvod. Ale prostě byla zla. Taky mi z ni bylo zle ještě pár dní po návštěvě. Když jsme oznámili svatbu, tak akorát demonstrativně odešla z místnosti 🤷🏻‍♀️ co provedla na svatbě už ani nepíšu.
Brzy zemřela, už máme klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
9.12.22 15:03
@Renaku píše:
Mě tchýně nenáviděla. Nikdy neměla důvod. Ale prostě byla zla. Taky mi z ni bylo zle ještě pár dní po návštěvě. Když jsme oznámili svatbu, tak akorát demonstrativně odešla z místnosti 🤷🏻‍♀️ co provedla na svatbě už ani nepíšu.
Brzy zemřela, už máme klid.

To je humus, to tvoje už máme klid :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
9.12.22 15:06

Ex tchýně mě nesnášela jen proto že jsem se výrazně líčila byla to taková baba která o sebe vubec nedbala a její život se točil převážně kolem dobytka…takže gumáky, šátek, monterky. Takze když jsem přijela na první návštěvu sjížděla mě nechutně od hlavy až po paty. A to se táhlo celých 15let :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
9.12.22 15:08
@Annabela11 píše:
Ex tchýně mě nesnášela jen proto že jsem se výrazně líčila byla to taková baba která o sebe vubec nedbala a její život se točil převážně kolem dobytka…takže gumáky, šátek, monterky. Takze když jsem přijela na první návštěvu sjížděla mě nechutně od hlavy až po paty. A to se táhlo celých 15let :?

To je podle mě něco úplně jiného, než důvod maminky chlapa zakladatelky, ano měla by to respektovat, chovat se k zakladatelce slušně, ale myslím, že by si určité pochopení zasloužila, kór když má jedináčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
9.12.22 15:14

@Matt 02 Vím že je to jiný důvod…jen píší můj případ. Staci někdy málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
9.12.22 15:19

Nepsala jsi sem před nedávnem? Místo manžela tam figuroval přítel, ale to jedno slovíčko je skoro zanedbatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
9.12.22 15:20
@Anonymní píše:
@Keyllah Ano manžel je jedináček, ono je to složitější, protože manžel má syna z předešlého vztahu. Ale nestýká se s ním, jen posílá alimenty a matka mu občas pošle fotku. Tchýně mi vyčítá že je to všechno kvůli mně, ale to není pravda. Jelikož se manžel se svou ex rozešel hned potom co zjistil že je těhotná, my se tehdy vůbec neznali. Poznali jsme se až když se dítě narodilo, manžel se s ním chtěl vídat jen občas, ale potom co si matka dítěte našla přítele též s dítětem se dohodli že bude lepší když se se synem nebude vůbec stýkat.

Tvůj manžel je chlap snů. Tak hlavně že si takového chlapa dokážeš vážit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80102
9.12.22 15:25

To sis teda vybrala dárečka! O takového zmetka bych si ani kolo neoprela. Opustil těhotnou ženu, na syna dlabe, a ty řešíš tchyni. Tchyně je asi nešťastná, že se prostě nedočká vnoučat. Ale asi udělala chybu i ona, odněkud ten její zmetek to sobectví mít musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová