Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, mám takový problém dneska jsme přijeli od tchýně a ta mi před vsema, před manželem, synem a tchanem udělala scenu, protože jsem synovi dala pres zadek, protože dělal strašnej kravál a bordel a ona na mě zacala rvát že jsem kr*va, proč ho mlatim, že ona by to nikdy neudělala, že nic neumím a tak. Já jsem na ní koukala jak vyvorana myš a manžel se mě ani nezastal, tak jsem sebrala syna a okamžitě odjela. Manžela pak přivezl tchán. Ani se mi neomluvil nic, potřebovala jsem se vypsat ![]()
Nechápu co ti má tchyně co kecat do výchovy a ještě tě urážet
Ale spis bych řešila to, že se tě manžel nezastal ![]()
Tak kdyby mi tchyně řekla, že jsem kráva, tak využiju tý příležitosti a vrátím jí to
Za druhé ti do toho nemá co kecat. No ale nejhorší je opravdu reakce manžela ![]()
@janajekůl
To je tedy síla…Nejspíš bych tam nejela, dokud by se mi neomluvila…Ale nevím, jak bych řešila reakci manžela… ![]()
Já bych jí řekla, že se mi nemá co plést do výchovy, že si svoje vychovala a jak tak koukám, že s tím budeš mít ještě dost práce ![]()
A ona manzela mlatila? To je jak moje, svoje rezala jak zito a vnoucat se zastava, protoze se prej poucila
ja teda dite nebiju, ale obcas zvysim hlas a ona se hned muze poto..
Hm, se obavam, ze bych ji odpovedela neco horsiho
jak se manzel choval po prijezdu? Jinak jeho reakce by me nutila k zamysleni.Na druhou stranu otazka, jestli synovi nedavas pres zadek casteji? ono vzdy ma vse dve strany…
@janajekůl je to dost blbá situace. Ke tchýni bych určitě přestala chodit a ani bych jí k sobě nezvala na návštěvy. Podle mne to je vyhlášení „války“. Mnoho mých kamarádek se tchýněmi nesetkává. Maximálně tam pak občas zajde jejich manžel s dětmi.
Nevím, jestli se ti za tu „krávu“ omluví. Ale obávám se, že ani to nejde očekávat. Trochu složitě je to s „plácáním“ dítěte. Mně osobně to hodně vadí, když někdo děti bije - na veřejnosti ap. Ale ani to tchýni neomlouvá za její reakci. Mohla ti to říci soukromě později, probrat to s tebou po telefonu…
@janajekůl A jaka byla tchyne predtim? Dost bych se divila, kdyby byl tohle Vas prvni vystup. A manzel bude asi maminak, ne? Opravdu si nedovedu predstavit, ze by muj muz svym rodicum dovolil, aby se ke me ne chovali takovym zpusobem.
Tchýně a výchova… dneska jsem té svojí řekla, že už mně pěkně sere!
Sotva přišla, začala mi prcka cpát piškotama, aniž by se předtím zeptala, jestli už něco nejedl, nebo jíst nebude… A pak, když jsem vytáhla malému jogurt, tak jsem dostala kázání, že ten malý chudáček bude mít jen jogurt a my velký oběd… Tak jsem jí řekla svoje… mělas to tchýni taky říct natvrdo… Na výchovu jsou rodiče, ne tchýně!!!
@janajekůl kdyby mi někdo do očí řekl, že jsem kráva, tak mu jí fláknu taky. ![]()
Jako jo, nemusí souhlasit s tvým stylem výchovy, ale když už do toho chce kecat, tak alespoň nějak kultivovaně.
Mno jeden známý mě nedávno pobavil - své tchýni říká tchíča, tak třeba se ti to bude hodit
![]()
Já syna nebiju, jen když už je to fakt neunosný, tchýně mě neměla nikdy ráda, ale nikdy mi tak hnusne nerekla, manzel si sel lehnout, jako by se nechumelilo ![]()
@Gina108
Tchíča…a ještě takhle hezky napsaná, rovnou s měkkým, aby nebyl nikdo na pochybách..to mě teda hodně pobavilo..
![]()